Forum » Pomoč in nasveti » internet problem
internet problem
Kr nekdo ::
zdravo
imam en čuden problem, doma mi računalnik dela brez problema 24/7, ampak problem se pojavi ko si prinesem računalnik v študenta, kjer je T1 povezava z internetom. namreč računalnik se mi na vsake tolko časa zmrzne. prosim če kdo ve kaj je to ali če se je njemu to že zgodilo.
imam pa licenčne xp, nove driverje za mrežno in vse druge, zašteka pa predvsem če gledam filme v bsplayerju. pa sem probal že miljonkrat dat gor nove kodeke pa nove programe pa nič imam tudi nortona tako da kaki virusi odpadejo, (po moje)
hvala za odg.
lp
imam en čuden problem, doma mi računalnik dela brez problema 24/7, ampak problem se pojavi ko si prinesem računalnik v študenta, kjer je T1 povezava z internetom. namreč računalnik se mi na vsake tolko časa zmrzne. prosim če kdo ve kaj je to ali če se je njemu to že zgodilo.
imam pa licenčne xp, nove driverje za mrežno in vse druge, zašteka pa predvsem če gledam filme v bsplayerju. pa sem probal že miljonkrat dat gor nove kodeke pa nove programe pa nič imam tudi nortona tako da kaki virusi odpadejo, (po moje)
hvala za odg.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrebujem pomoc! nov build zmrzuje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8407 (5856) | m0LN4r |
» | Trdi disk ni zaznan v BIOSuOddelek: Operacijski sistemi | 3011 (2600) | srus |
» | Formatiranje EDINEGA diska (C disk) - KakoOddelek: Pomoč in nasveti | 7198 (6645) | Cervantes |
» | Računalnik se ugasne med igranjem igric! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7820 (4692) | engelman |
» | Je legalno naložiti Visto na drug računalnik??Oddelek: Operacijski sistemi | 3933 (2839) | nonenone |