Forum » Operacijski sistemi » Windows virtualka na Hyper-V se ne zažene avtomatsko
Windows virtualka na Hyper-V se ne zažene avtomatsko
prowb ::
Pozdralvjeni!
Na enem (izmed mnogih) Hyper-V strežnikov je ena (izmed mnogih) virtualk, ki se po izpadu elektrike ne zažene avtomatsko.
Se pravi, zaradi izpada elektrike se sistem ugansne, ko se HV zažene nazaj, se zaženejo tudi vse virtualke. Razen ene :)
Pregledal sem nastavitve v HV konzoli - nastavljena je enako kot ostlale.
Prosim za namig kaj še lahko grem pregledat, preverit, da ugotovim in odpravim vzrok.
Na enem (izmed mnogih) Hyper-V strežnikov je ena (izmed mnogih) virtualk, ki se po izpadu elektrike ne zažene avtomatsko.
Se pravi, zaradi izpada elektrike se sistem ugansne, ko se HV zažene nazaj, se zaženejo tudi vse virtualke. Razen ene :)
Pregledal sem nastavitve v HV konzoli - nastavljena je enako kot ostlale.
Prosim za namig kaj še lahko grem pregledat, preverit, da ugotovim in odpravim vzrok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električna napetost, nadzor v aplikacijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (590) | DamijanD |
» | Zaradi enournega izpada električne energije se obeta dvig cen pomnilnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pomnilnik | 12419 (9948) | JaVonTech |
» | POMOC: Električni Agregat (generator)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 24765 (4931) | DeeCoy |
» | Supercomputer (cluster)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4805 (3480) | johnnyyy |
» | ko zmanjka toka in spet pride, moja kišta pa se vklopi!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1717 (1492) | andper |