Forum » Omrežja in internet » infire
infire
bpr123 ::
dobiš.temni_princ je izjavil:
Prodam za 50€
Temni princ v pravem pomenu. :D
Še rabiš?
Ja.
EDIT: Imaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bpr123 ()
Matevz96 ::
Kakšen predlog za stran s "profesionalnimi programi"? Torej kak autocad, solidworks, tia portal, plant 3d.
#hooldthedoor
Uroš85 ::
Pozdravljeni.
Ima mogoče kdo invite za infire?
Prej sem že bil član, zdaj pa se mi noče vpisati z mojim računom (problem z javascript)?
Lp
Ima mogoče kdo invite za infire?
Prej sem že bil član, zdaj pa se mi noče vpisati z mojim računom (problem z javascript)?
Lp
kmal0784 ::
bila sem član, sedaj pa kot da infire sploh ne obstaja.. prosim za kak drug link kjer lahko vlečem filme dol, mogoče tudi hrvaško različico. hvala
kloko ::
Koraaz ::
Je možno, da Infire briše neaktivne uporabnike?
Sem se registriral, ko se je prvič otvoril, a ga med tem časom nisem nič uporabljal.
Danes se pa želim vpisati, pa samo napiše "Username Incorrect".
Sem se registriral, ko se je prvič otvoril, a ga med tem časom nisem nič uporabljal.

bambam20 ::
Da. Neaktivne uporabnike brišejo.
Pa še tole.
"V izogib IP blokadi, vam svetujemo, da ne vlečete torrentov iz strani,
ki imajo napake v torrentih ( par tis.pro *Censored* in Moj blink.ORG ) fake strani . V kolikor
boste to vseeno storili in vam bo blokiran IP, bo ip in račun blokiran trajno v našem sistemu in ne bo več predčasne odblokade. IPje bomo redno preverjali in vse ki ste prisotni na teh portalih vas slej ko prej čaka slovo od Infire, ker z prisotnostjo na teh portalih podpirate krajo naših vsebin in posledično truda naših top nalagalcev."
twom ::
V izogib IP blokadi, vam svetujemo, da ne vlečete torrentov iz strani,Kako to sploh lahko narediš?
ki imajo napake v torrentih ( par tis.pro *Censored* in Moj blink.ORG ) fake strani.
A - da iz omenjenih strani NIČ ne vlečeš
ali
B - da imaš ločen torrent odjemalec za infire
"oni" ne vidijo kam se ti prijavljaš, se pa vidi od kod so bili torrenti prenešeni...
L.p.
donvito ::
Pa še tole.
ki imajo napake v torrentih ( par tis.pro *Censored* in Moj blink.ORG ) fake strani . V kolikor
boste to vseeno storili in vam bo blokiran IP, bo ip in račun blokiran trajno v našem sistemu in ne bo več predčasne odblokade. IPje bomo redno preverjali in vse ki ste prisotni na teh portalih vas slej ko prej čaka slovo od Infire, ker z prisotnostjo na teh portalih podpirate krajo naših vsebin in posledično truda naših top nalagalcev."
Pa kaj jih briga od kot ti vlečeš torrente, aja oni pa ne kradejo iz drugih trackerjev in dodajo podnapise in se pod to podpišejo, halo.
Meiniken2 ::
Pa še tole.
Pa kaj jih briga od kot ti vlečeš torrente, aja oni pa ne kradejo iz drugih trackerjev in dodajo podnapise in se pod to podpišejo, halo.![]()
Temu sem se tudi jaz smejal. A ni point piratstva, da se zadeve deli
twom ::
Zakaj bi imele druge strani napake v torrentih? Kakšne? A infire jih pa ne more imeti, napak?V izogib IP blokadi, vam svetujemo, da ne vlečete torrentov iz strani,Kako to sploh lahko narediš?
ki imajo napake v torrentih ( par tis.pro *Censored* in Moj blink.ORG ) fake strani.
ali
"oni" ne vidijo kam se ti prijavljaš, se pa vidi od kod so bili torrenti prenešeni...
L.p.
A - Iz katerih strani?
B - Če imam mojblink in torrentleach, kako se to zmeša s infire, če uporabljam en in edini odjemalec? Torrent file je torrent file, kako se to zameša med seboj?
Kaj katerih, saj si sam citiral osnovno objavo. Ne gre za nobene "napake", dečki se pač podjebavajo med sabo.
Tvoj torrent odjemalec trackerjem nazaj sporoča statistiko o svojih downloadih, kako pa misliš da ratio deluje? In v tej statistiki je pač tudi to, od kje je torrent v osnovi prišel.
L.p.
Tvoj torrent odjemalec trackerjem nazaj sporoča statistiko o svojih downloadih, kako pa misliš da ratio deluje? In v tej statistiki je pač tudi to, od kje je torrent v osnovi prišel.
L.p.
Opkow ::
Zato nekatere privatne torrent strani zahtevajo od tebe, da v klientu izklopiš DHT, PEX in LPD v nastavitvah, drugače te banajo. In imajo tudi v pravilih napisano, da ne smeš delit vsebin na drugih trackerjih.
blackbfm ::
buhuhu, kako pa tracker ve da imaš vklopljen dht..ne more.. pravilih lol
sicer pa kokr vidim transmission izklopi dht/pex ce gre za privat torrent (predvidevam da vsak moderen klient enako), nevem pa kje je ta metadata v samem torrentu ali dobi iz trackerja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Zzurre ::
Zdravo.
Iščem invite za infire.
V preteklosti sem bil dolgoletni uporabnik Partisa in razen v primerih redkih napak (če sem kaj brkljal po diskih in pomotoma brisal datoteko), sem torente vedno sejal vsaj do 1:1, če pa ni bilo zanimanja zanje (kakšni stari ali par dni stara tekma) pa sem jih sejal en mesec, potem pa brisal. Enako nameravam delati naprej.
V tem času, ko partisa ni, sem preklopil na Mo****nk in tam imam razmerje 29,3 in skoraj milijon njihovih karma točk, ki jih prejmeš za sejanje.
Iščem invite za infire.
V preteklosti sem bil dolgoletni uporabnik Partisa in razen v primerih redkih napak (če sem kaj brkljal po diskih in pomotoma brisal datoteko), sem torente vedno sejal vsaj do 1:1, če pa ni bilo zanimanja zanje (kakšni stari ali par dni stara tekma) pa sem jih sejal en mesec, potem pa brisal. Enako nameravam delati naprej.
V tem času, ko partisa ni, sem preklopil na Mo****nk in tam imam razmerje 29,3 in skoraj milijon njihovih karma točk, ki jih prejmeš za sejanje.
mungo2890 ::
Zakaj bi imele druge strani napake v torrentih? Kakšne? A infire jih pa ne more imeti, napak?V izogib IP blokadi, vam svetujemo, da ne vlečete torrentov iz strani,Kako to sploh lahko narediš?
ali
L.p.
A - Iz katerih strani?
B - Če imam mojblink in torrentleach, kako se to zmeša s infire, če uporabljam en in edini odjemalec? Torrent file je torrent file, kako se to zameša med seboj?
če bi prebral počasi in skrbno, bi videl točno iz katerih strani ne mešaj z infire in mojblink..ne vem kaj tu mešaš TL in ostale strani
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mungo2890 ()
MaticKregar ::
Zdravo. Sem na infire, bi pa prosil, če ima kdo invite za Partis? Bi imel še kakšno alternativo :)

bambam20 ::
MaticKregar je izjavil:
Zdravo. Sem na infire, bi pa prosil, če ima kdo invite za Partis? Bi imel še kakšno alternativo :)
Imaš željo, da dobiš ban na INFIRE?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | torrenthr.org (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 71496 (1505) | st0jko |
| » | mojblink.si je dol!? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19998 (2168) | V-i-p |
| » | Partis dokončno umrl (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 56682 (13943) | OutOfTheBox |