Forum » Kaj kupiti » Zvočniki ali RAM?!
Zvočniki ali RAM?!
alkoo ::
pomagite mi prosm pri odločitvi!
mam prpravljenih 30 tisočakov in se odločam med:
-512 ddr rama ali
-sorround zvočniki
trenutno mam sam 256 rama na xp 1800+. včasih že kr grdo škrta po disku tak de bi blo fajn met še kej rama zraven, mam pa tud dvd in me vleče de bi si nek pocen sorround kupu.
ka bi se bolj splačal?
mam prpravljenih 30 tisočakov in se odločam med:
-512 ddr rama ali
-sorround zvočniki
trenutno mam sam 256 rama na xp 1800+. včasih že kr grdo škrta po disku tak de bi blo fajn met še kej rama zraven, mam pa tud dvd in me vleče de bi si nek pocen sorround kupu.
ka bi se bolj splačal?
Caligula ::
Kupi se 256 mega RAMa, ost5alo prisparaj in malo dodaj oz pocakaj za zvocnike.
Pa kaksen racunalnik sploh imas?
Tudi od tega je odvisno.
Pa kaksen racunalnik sploh imas?
Tudi od tega je odvisno.
ecs/elitegroup k7vta3
athlon xp 1800+
256mb ddr 2700 (333mhz) (samsung)
maxtor 60gb 7200
...
povejte mi še če se sorround kej pozna pr divx filmih al sam pr dvdjih in če bo mp3je bolj užitek poslušat al se tud tuki ne bo velik poznal.
athlon xp 1800+
256mb ddr 2700 (333mhz) (samsung)
maxtor 60gb 7200
...
povejte mi še če se sorround kej pozna pr divx filmih al sam pr dvdjih in če bo mp3je bolj užitek poslušat al se tud tuki ne bo velik poznal.
@ljash ::
pri mp3jih ne bo bistvene razlike, saj en mp3 zasede zelo malo rama (okrog 2-3 MB).
se pa bo poznalo pri zaganjanju programov, inštalaciji, kopiranju...
vsekakor RAM.
se pa bo poznalo pri zaganjanju programov, inštalaciji, kopiranju...
vsekakor RAM.
boštjan ::
kupi še 256MB,če pa si že zdaj zadovoljen z 256MB pa si kupi zvočnike,upam samo da maš kako iber zvočno not.
Caligula ::
Glede na konfiguracijo je zate optimum do 512 Mb RAMa - moje mnenje.
Dokupi se 256 mega-pa enakega.
Za zvocnike malo poglej po akcijah-Harvey,..
Dokupi se 256 mega-pa enakega.
Za zvocnike malo poglej po akcijah-Harvey,..
mene sicer full vleče de bi si zvočnike in zvočno kupu. sam sm dans mal igrce poganju, ugašu,... in je disk full škrtu po dolgem in počes. res de že enih 5 mescov nism winsov na nov nalagu sam useen se mi zdi de je to preveč.
sploh ne vem za ka bi se odloču...
sploh ne vem za ka bi se odloču...
nekam mi bolj dišijo zvočniki kr mam zdle full novih mp3jev (sam se še nism čist odloču).
-zvočna Creative sb live player 5.1 in
-zvočniki Labtec Arena
bi blo to kolkrtolk v redu al je boljš počakat na kej boljšga in zdej kupit ram?
-zvočna Creative sb live player 5.1 in
-zvočniki Labtec Arena
bi blo to kolkrtolk v redu al je boljš počakat na kej boljšga in zdej kupit ram?
frenk ::
kot je bilo že rečeno se bi kvaliteta zvoka poznala pri div-x, pri mp3 pa ne preveč...najbol če najprej kupš 256MB rama, mal poznej pa še zvočnike
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16820 (8859) | Vlad Tepeš |
» | Kaki PC majo vasi starsi? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5372 (4430) | BoLhCa |
» | Glede ramovOddelek: Strojna oprema | 1718 (1439) | Jan987 |
» | kva bi kupu za 50k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4292 (3290) | Dragi |
» | prepočasno!Oddelek: Strojna oprema | 690 (573) | kuglvinkl |