» »

Daljinec za luč, kontrolira TV

Daljinec za luč, kontrolira TV

Denis24 ::

Pozdravljeni,

najprej se opravicujem v kolikor ta tema ne sodi v ta sklop foruma. Kot ze naslov pove imam “smesen” problem in sicer sem v lidlu nabavil LED luč, zraven pa je prilozen daljinec za upravljanje barv in svetlosti. Problem se pojavi, ko zmanjsujem/zvisujem svetilnost, mi daljinec prestavlja tudi glasnost na TV. Prav tako v kolikor na daljincu za luc, pritisnem osvetlitev 100%, mi prizge TV :|

Iskal sem ze, da bi spremenil frekvenco TV oz TV daljinca, vendar nazalost nisem nasel teh nadtavitev.

Ali je ze kdo imel taksne problem in ce ja, kako ste ga resili?

Lp

Baja ::

katera led luč, kater tv?

najmanj zajebancije, luč nesi nazaj pa kupi drugo firmo.

A. Smith ::

Denis24 je izjavil:

Pozdravljeni,

najprej se opravicujem v kolikor ta tema ne sodi v ta sklop foruma. Kot ze naslov pove imam “smesen” problem in sicer sem v lidlu nabavil LED luč, zraven pa je prilozen daljinec za upravljanje barv in svetlosti. Problem se pojavi, ko zmanjsujem/zvisujem svetilnost, mi daljinec prestavlja tudi glasnost na TV. Prav tako v kolikor na daljincu za luc, pritisnem osvetlitev 100%, mi prizge TV :|

Iskal sem ze, da bi spremenil frekvenco TV oz TV daljinca, vendar nazalost nisem nasel teh nadtavitev.

Ali je ze kdo imel taksne problem in ce ja, kako ste ga resili?

Lp

Ali ti potem TV daljinec tudi lahko luč prižge? Če JA, potem uporabljaj za oboje samo TV daljinec, ki je praviloma bolj usmerjen in morda ne bo aktiviral dveh naprav hkrati.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri univerzalni daljinec

Oddelek: Kaj kupiti
244289 (939) slavko45
»

Daljinec za pc?

Oddelek: Pomoč in nasveti
71920 (1558) techfreak :)
»

Kako bi naredil stropno luč ki bi se upravljala na daljinca?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
102006 (1822) jRk0
»

Frekvenca daljinca

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
122370 (2126) Matek
»

tezave z daljincem pri PCTV Pro

Oddelek: Pomoč in nasveti
61513 (1450) ferjan

Več podobnih tem