Forum » Strojna oprema » Ne dela Wireless na Acer Aspire 5
Ne dela Wireless na Acer Aspire 5
boros ::
Pozdravjeni
Prosim, če mi lahko kdo pomaga. Na Acer Aspire 5 mi ne dela Wireless. Ko se mi je pred nekaj dnevi pojavil ta problem, sem comp odnesel k serviserju, da mi je to "popravil". Posodobil je baje gonilnike in vzel 10 €.
Zdaj pa zopet ne dela.
Imam možnost samo letalski način, vklop, ali izklop.
V upravitelju naprav ni nič videti. Kje najdem v Win10 te nastavitve in kaj naj naredim.
Lepo prosim za odgovor in Hvala lepa.
Lp, Boris
Prosim, če mi lahko kdo pomaga. Na Acer Aspire 5 mi ne dela Wireless. Ko se mi je pred nekaj dnevi pojavil ta problem, sem comp odnesel k serviserju, da mi je to "popravil". Posodobil je baje gonilnike in vzel 10 €.
Zdaj pa zopet ne dela.
V upravitelju naprav ni nič videti. Kje najdem v Win10 te nastavitve in kaj naj naredim.
Lp, Boris
boros ::
Fn+F3 vklopi, ali izklopi "letalski način".
A ni Wi-Fi na matični plošči?
A ni Wi-Fi na matični plošči?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: boros ()
Han ::
Aspire 5 je preveč splošno, ker je modelov nekaj 10 z različnimi WiFi moduli. Guglaj točen model prenosnika + Wireless driver Windows 10 oziroma ga poišči na Acer spletni strani...
kixs ::
Pozdravjeni
Zdaj pa zopet ne dela.
Lp, Boris
Nesi nazaj (prej poklici) in naj zrihta. Ce si ze placal, mora delat vec kot par dni.
BlackFox101 ::
Tukaj sta 2 Wireless LAN driverja (Atheros in Intel)
Eden bi mogu bit tapravi
https://www.acer.com/si-en/support/prod...
Eden bi mogu bit tapravi
https://www.acer.com/si-en/support/prod...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router - izbrati mesh ali kaj drugega?Oddelek: Omrežja in internet | 1431 (848) | roki11 |
» | Acer Aspire A517-51G-53KN - tovarniška napaka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 541 (436) | SoundBlaster |
» | kupujem prenosnik - b.b. (nasveti)Oddelek: Kaj kupiti | 1607 (1227) | blackbfm |
» | Nov laptop se prižge samo ko je narobe obrnjen (wtf?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4662 (3115) | Dzhimen |
» | Problem z prenosnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1652 (1266) | luky |