» »

Petrolova aplikacija Na poti in plačevanje

Petrolova aplikacija Na poti in plačevanje

permit ::

Kako plačujete tankanje s to aplikacijo? Samo sken QR kode in greste? Je potrebno naložiti dobroimetje in kako ste zadovoljni z njo?

Veron ::

Vneseš število kreditne kartice ali imaš zlato Petrol kartico (ki je vezana na TRR) [nisem prepričan kako natančno deluje Petrolova plačilna kartica].
Sam uporabljam aplikacijo skupaj z vpisano kreditno kartico.

Prideš na pumpo, skeniraš QR, natanaknaš, počakaš nekaj sekund, da ti izpiše uspešno plačilo in odpelješ.
V kolko pride do težave v app (2x v 2letih do sedaj), greš na šalter plačat.

kriptobog ::

Skeniram, tankam, peljem. Imam viso povezano v app.

Veron je izjavil:

Vneseš število kreditne kartice ali imaš zlato Petrol kartico (ki je vezana na TRR) [nisem prepričan kako natančno deluje Petrolova plačilna kartica].
Sam uporabljam aplikacijo skupaj z vpisano kreditno kartico.

Prideš na pumpo, skeniraš QR, natanaknaš, počakaš nekaj sekund, da ti izpiše uspešno plačilo in odpelješ.

Ali pa dobis sms, da se placilo ni izvedlo in gres pac nazaj :)) Enkrat se je to zgodilo. Notifikejsne imam na off, razen smsi in klici.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kriptobog ()

135466 ::

Op, meni osebno zelo v redu stvar, če odmisliš, da si še bolj sledljiv kot prej, ko je bila registrska tablica bila posneta. Ni potrebno hoditi v akvarij, ni ti potrebno natikati maske, se cepiti, vsem skominam se izogneš. Pač ne pozabi potrditi še bremenilne kartice z dovolj stanja takoj ali na datum, ko poskeniraš in potrdiš QR... Glede na to, da te imajo zabeleženega in če ostaneš dolžan, se bo hitro razrešilo, nič ne bo ostalo podarjeno.

kow ::

Veron je izjavil:

Problem te logike je v tem, da samo 2x na leto cakam v vrsti. V 80% grem direkt placati, v preostalih 15% pa je pred mano eden, morda 2 max.
Enostavno je to bolj "feel good" optimizacija, kot pa resnicen prihranek casa.

Utk ::

Say what? Jaz vrnem ročko, zaprem pokrov, grem v avto, ta čas ponavadi se prikaže že račun na telefonu, redko se mi uspe prej še privezat. Ta čas ti še niti do vrat bencinske ne prideš. Potem pa tam kartica ven, pin, čakaj račun, itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

harvey ::

Utk je izjavil:

Say what? Jaz vrnem ročko, zaprem pokrov, grem v avto, ta čas ponavadi se prikaže že račun na telefonu, redko se mi uspe prej še privezat. Ta čas ti še niti do vrat bencinske ne prideš. Potem pa tam kartica ven, pin, čakaj račun, itd.

Točno tako, rešitev je odlična.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

LeQuack ::

Problem bencinskih so ljudje ki pridejo komplicirati, ali pa nakupovati, ali pa vplačevati srečke. In teh je zelo veliko.
Quack !

Problem bencinskih so prodajalci, ki prodajajo čokolado.

siro-mak ::

So res? Ker mene tudi brez app niso skoraj nikdar pritegnili, no, razen enkrat v mladosti ene ferero in penina. Včasih pa kupiš kaj v eshopu in si naročiš, da spotoma (recimo) prevzameš.

Mene tudi ne, ampak sem prišel po bencin, mi dej mir z drugim. In če smo realni, za plačat bencin v 21. stoletju res ni potreben tam en človek iz mesa in krvi.
Tudi če ne bi obstajala aplikacija ali je nimaš, avtomatske črpalke glih tako funkcionirajo. Če znaš natočit bencin, znaš menda tudi kartico nekam prislonit.

Zgodovina sprememb…

kow ::

Utk je izjavil:

Tudi, ce prihranis nekaj minut, je to smesno majhna cifra proti casovnih izgubah, recimo, nakupovanja v lokalni trgovini - kjer dejansko stojimo v vrsti.
Noben priseben clovek ne bo sel optimizirati za drobtinice.

DamijanD ::

Utk je izjavil:

Mene tudi ne, ampak sem prišel po bencin, mi dej mir z drugim. In če smo realni, za plačat bencin v 21. stoletju res ni potreben tam en človek iz mesa in krvi.
Tudi če ne bi obstajala aplikacija ali je nimaš, avtomatske črpalke glih tako funkcionirajo. Če znaš natočit bencin, znaš menda tudi kartico nekam prislonit.

Saj večina petrolov ima vsaj eno "postajo", kjer se da direktno tudi plačati s kartico. (naš lokalni ima to na enem izmed 6? točilnih mest).

kow je izjavil:

Utk je izjavil:

Tudi, ce prihranis nekaj minut, je to smesno majhna cifra proti casovnih izgubah, recimo, nakupovanja v lokalni trgovini - kjer dejansko stojimo v vrsti.
Noben priseben clovek ne bo sel optimizirati za drobtinice.

Čudna logika. Vsak priseben optimizira tisto kar lahko z minimalno truda. Lokalno trgovino optimiziram tako, da hodim v hofer in ne mečkator. Cene niti niso najbolj pomemben faktor.

Pri vseh aplikacijah na telefonu, sej jaz jih nimam tako dost, je ta dejansko uporabna. Pa easypark tudi.

Zgodovina sprememb…

siro-mak ::

kow, preveri, če boš izjema, pri izmišljenem once you try gasoline refueling app, you'll never go back?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero motorno zago (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5818791 (4518) twom
»

Petrol Na poti (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7711363 (7110) GupeM
»

Telefoniranje med vožnjo in kazen (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8716856 (13976) stara mama
»

Čudno tankanje bencina na Petrolu - nateg ali ne? (strani: 1 2 )

5014411 (10409) r3dkv1c4
»

Prestavljanje in pospešek pri dizlu (strani: 1 2 )

5516616 (14290) sandmat

Več podobnih tem