Forum » Pomoč in nasveti » Kamera in nastavitev na splet
Kamera in nastavitev na splet
polo98 ::
Lepo pozdravljeni, sem nov na forumu.
No, o elektroniki, nekaj vem vsega pa ne.
Imam sledeče kamere https://www.amazon.sa/-/en/IMOU-4-CHANN...
To je brez problema vidno na telefonu, računalniku. Vendar, ko gre to nekam v oblak nimam več prikljopljene na internet, je samo interno.
Od tega kompleta ("ena kamera mi hodi viška") bi jo pa rad nastavil kot panoramsko kamero, ki ni povezana z tem NVR snemalnikom.
Tu pa je želje, da bi bila videna na spletu preko nekega strežnika (enkrat sem to že imel pa pozabil kako je to delovalo).
Lahko je tudi kakšna druga kamera, le postopek kako to spraviti na splet me pa muči.
Se priporočam za kakšen preprost preglog.
Hvala in lep pozdrav,
polo98
No, o elektroniki, nekaj vem vsega pa ne.
Imam sledeče kamere https://www.amazon.sa/-/en/IMOU-4-CHANN...
To je brez problema vidno na telefonu, računalniku. Vendar, ko gre to nekam v oblak nimam več prikljopljene na internet, je samo interno.
Od tega kompleta ("ena kamera mi hodi viška") bi jo pa rad nastavil kot panoramsko kamero, ki ni povezana z tem NVR snemalnikom.
Tu pa je želje, da bi bila videna na spletu preko nekega strežnika (enkrat sem to že imel pa pozabil kako je to delovalo).
Lahko je tudi kakšna druga kamera, le postopek kako to spraviti na splet me pa muči.
Se priporočam za kakšen preprost preglog.
Hvala in lep pozdrav,
polo98
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brskalnik za bolj zahtevne uporabnike (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9030 (1675) | SmeskoSnezak |
» | Kamera v avtuOddelek: Na cesti | 5194 (3268) | UganiKdo |
» | Google Street View se vrača v Slovenijo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 36533 (24895) | GreenT |
» | Prodaja v tujinoOddelek: Loža | 3090 (2479) | Janac |
» | Prosim mnenje graficnega oblikovalca (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16839 (15161) | kunarepatica |