Forum » Pomoč in nasveti » Kontroler in PC igre
Kontroler in PC igre
wolverine22 ::
Haj, se opravičujem, če je že kje tema za to, ampak samo zanima me sledeče.
Kateri kontroler bi bilo smiselno nabavit za PC, za igranje špilov, kot so GoD of war, Resident evil 4, The last of Us...?
Vse sem že obrnil na PS konzoli, pa imam nov zmogljiv PC, pa nekako pogrešam kontroler pri tej vrsti špilov
Hvala za odgovor
Kateri kontroler bi bilo smiselno nabavit za PC, za igranje špilov, kot so GoD of war, Resident evil 4, The last of Us...?
Vse sem že obrnil na PS konzoli, pa imam nov zmogljiv PC, pa nekako pogrešam kontroler pri tej vrsti špilov
Hvala za odgovor
Gagatronix ::
Xbox One, magari PDP-jev. DualShock4 in novejsi niso nativno podprti in bos imel probleme.
clio24v ::
Uporabljam dualshock in dualsense preko bluetooth vmesnika.Zadeva normalno deluje.
Lexus Style
yayo ::
XBox controller je, ko so popusti tako poceni, da se v bistvu nič drugega ne splača kupovat. Sam sem vzel novega za črni petek za 45 evrov na Amazon.de. Dodal par malenkosti, da sem potrošil nad 60 evrov in dobil poštnino zastonj. Je pa PS5 plošček tudi odlična izbira. Le dražji ponavadi.
uomostolto ::
Še en glas za Xbox kontrolerje. +baterije za polnit (AA) +polnilec
Trenutno je 50€
https://www.amazon.de/Xbox-Wireless-Con...
Trenutno je 50€
https://www.amazon.de/Xbox-Wireless-Con...
Machete ::
xbox kontroler top
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
mtosev ::
Da. Moj se.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
acookook ::
Če dualsense podpira hapticse in adaptive triggerje na PCju (in igrah), je dualsense dosti dosti boljši, sicer pa Xbox controller.
.
Se. Včasih sem uporabljal usb Bluetooth dongle od Asusa za kakih 12 evrov, od kadar pa imam wifi/Bluetooth anteno na osnovni plošči niti tega več ne rabim.
Jaz imam PDP Afterglow Xbox One, na konkretno dolgem kablu, ker zadnja stvar za katero mislim baterije gonit je kontroler.
Ne poznam teh PDP kontrolerjev ampak glede na yt video, ki sem ga pogledal so mi kar seksi. Je kvaliteta ok?
Certificirani so s strani Microsofta tako da se ne rabis z driverji jebat, jaz ga imam ze nekaj let in mi dela perfektno.
Ori ::
Tudi sam imam xbox kontroler na windows pc in sem brez pripomb. Bom pa iskoristil temo in vprašal če kdo ve slučuajno. Če kupim se en xbox kotroler se pravi bi imel dva, ali se oba hkrati povežeta preko bluetooha ali je kak problem s stem. rad bi kako igro skupaj s hčerko odigral pa nevem a bi to delalo.
Logika veleva, da bi to moralo delovati, ampak vsi vemo da Microsoft na trenutke ni pretirano logicen.
uomostolto ::
Če kupim se en xbox kotroler se pravi bi imel dva, ali se oba hkrati povežeta preko bluetooha ali je kak problem s stem. rad bi kako igro skupaj s hčerko odigral pa nevem a bi to delalo.
Se povežeta. Menda gre do štiri. Pri nas sigurno delujeta dva.
Gagatronix je izjavil:
Jaz imam PDP Afterglow Xbox One, na konkretno dolgem kablu, ker zadnja stvar za katero mislim baterije gonit je kontroler.
Zakaj? Ima dve AA bateriji. Vsaj pri nas je teh morje za polnit. Amazon basics so pol zastonj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: uomostolto ()
WizzardOfOZ ::
Xbox kontroler. Pa tudi na kabel, da ni potrebe po baterijah.
Ko bi rad igral, priklopim usb kabel dolg 3 metre in odšpilam tisto urco, potem gre pa itak spet v predal za pol leta.
Ko bi rad igral, priklopim usb kabel dolg 3 metre in odšpilam tisto urco, potem gre pa itak spet v predal za pol leta.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
opeter ::
Ne poznam teh PDP kontrolerjev ampak glede na yt video, ki sem ga pogledal so mi kar seksi. Je kvaliteta ok?
So. Pri nas sta v uporabi kabelska varianta iz Electric White serijo.
https://pdp.com/products/xbox-series-x-...
Kabel ni fiks, se lahko odklopi, oziroma po potrebi zamenja.
Kupil pa sem leta 2022 v akciji za 20 evrov za komad.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()
Phantomeye ::
PS5 kontroler je podprt na Steamu. Tako, da če imaš tega, ne rabiš nič drugega. Ali pa xbox one controller (tudi 360 je super, pa verjetno še cenejši).
Edini minus je, da če hočeš uporabljati te dinamične triggerje, moraš biti povezan na PC s kablom. Pa ne vem ali je problem v BT-ju na PC-ju, da ne podpira ali gre za kako playstation proprietary implementacijo BT-ja. Ampak delujejo samo za igre, ki to podpirajo. Verjetno vse, kar je na voljo tudi na PS5. Npr. Last of Us part 1.
Edini minus je, da če hočeš uporabljati te dinamične triggerje, moraš biti povezan na PC s kablom. Pa ne vem ali je problem v BT-ju na PC-ju, da ne podpira ali gre za kako playstation proprietary implementacijo BT-ja. Ampak delujejo samo za igre, ki to podpirajo. Verjetno vse, kar je na voljo tudi na PS5. Npr. Last of Us part 1.
predi ::
Jaz imam XBox 360 ploščke (for Windows) že od nekdaj. Edino, kar je treba pazit, da ne pritiskaš preveč na power pack, ker zna zaradi tega plošček zgubit kontakt z baterijami. Slab design.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gamepad (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7243 (3257) | Gagatronix |
» | XBOX Series X ali PS5? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 13399 (10860) | Gregor P |
» | Kateri kontroler?Oddelek: Kaj kupiti | 1557 (988) | Ganon |
» | Sony PS4 ali Xbox One S Controller za PC?Oddelek: Strojna oprema | 1304 (1073) | dolenc |
» | prosim za pomoč pri nakupu igralnega ploščkaOddelek: Kaj kupiti | 4692 (2905) | scenic16 |