» »

Cevne klešče

Cevne klešče

msjr ::

Imam manjši problem, vsake toliko časa mi peč na pelete javi screwblock - t.j. polž, ki meče pelete iz zalogovnika v kurišče se zatakne. Običajno pomaga če odprem stranico in malo probam zavrtet os v eno in drugo smer s cevnimi kleščami - papagajkami in je vse ok. V malo bolj zaj. primerih pa moram najprej ~15kg peletov ven pobrat in potem malo "drkat" polža dokler se ne sprosti.

Kot že rečeno se da os nekako premikat s papagajkami, ali bi se dalo dobit še kakšne boljše - specializirane klešče? Najbolje z "ravno" glavo, ker že s papagajkami težko not sežem, nimam pa pojma kako bi se temu reklo, pa tudi v bau bau trgovinah nisem videl (oz. nisem znal pogledat) česa uporabnega.

(Vem, razlog je zgleda prešvoh elektromotor v peči, ker se to zgodi ne glede na vrsto peletov ki so vsi tako ali tako a1 super duper najboljši.)

Hvala vnaprej za odgovore

brodul ::

Ce zelis pa ravne je pa slovensko "Klešče s funkcijo vijačnega ključa Knipex" ali Plier wrench.
Dobis v Bauhausu oz. na internetu.

https://www.torna.si/izdelek/Z8603180/k...

https://www.amazon.de/-/en/Knipex-Plier...

To ti tudi drugace prav pride.
Pretending to be a mature adult is so exhausting.

Gospod ::

CEVNE KLEŠČE
Lp.

fikus_ ::

Cevne klešče

Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

floyd1 ::

Te cevne imam ene ultra poceni (lidl ali hofer, se ne spomnim več). Čeprav jih nisem nikoli uporabljal, so že zanič, tistega obročka več ne spravim po navoju gor in dol. Obstaja sicer nekaj malega možnosti, da mi jih je tudi kateri od majstrov "porihtal" ko smo bajto delali (spadale so v komplet "javnega", majtrom prosto dostopnega kompleta mojega osnovnega orodja) Poceni sranje pač...
Moram enkrat ko bo čas probat porihtat, ampak ko sem jih pa rabil... :'(
Tako da po mojem... Cevnih ranga 20 eur raje ne kupovat.

Amdforce ::

Samo Knipex.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

barva za zaščito lesa zunaj

Oddelek: Loža
4319523 (982) Kvatebrigic
»

Čigavo je drevo v gozdu, ki raste tik ob meji, visi pa na drugo

Oddelek: Loža