Forum » Pomoč in nasveti » Nakup termostata za peč
Nakup termostata za peč
mrTwelveTrees ::
Iščem kakšen sobni termostat ki se ga da ENSOTAVNO nastavit in upravljat.
Zdaj je pri sorodnikih en termostat, za katerega rabiš diplomo, da vse nastaviš tako da dela.
Ali obstaja kaj enostavnega ?
- brezžična povezava do peči
- nočni in dnevni čas
- različna temperatura za nočni in dnevni način
Zdaj je pri sorodnikih en termostat, za katerega rabiš diplomo, da vse nastaviš tako da dela.
Ali obstaja kaj enostavnega ?
- brezžična povezava do peči
- nočni in dnevni čas
- poskusil klonirati: mrTwelveTrees ()
pero50 ::
https://www.emundia.si/ogrevanje/oprema...
Imam takega, ni pa brezžičen, če ti slučajno kaj pomaga. Na začetku sem ga nastavil in od takrat sem samo 1x prestavil čas delovanja. Je enostaven
Imam takega, ni pa brezžičen, če ti slučajno kaj pomaga. Na začetku sem ga nastavil in od takrat sem samo 1x prestavil čas delovanja. Je enostaven
mancini ::
mrTwelveTrees je izjavil:
- nočni in dnevni čas
A sploh obstajajo termostati ki nimajo tega. Vem da so že pred 30 leti imeli to.
Bolj enostavni so ti na fizične gumbe, če imaš vse na touch panelu, je pač malo več iskanja
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Pravilna uporaba peči na kurilno olje (CTC 950)Oddelek: Loža | 6306 (5880) | rofl_1 |
| » | Digitalni radiatorski termostatOddelek: Kaj kupiti | 11216 (2709) | GenZNPC |
| » | Lajanje psov - rešitev? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29630 (27871) | joze67 |
| » | ogrevanje hiše s termostatskimi ventiliOddelek: Loža | 23151 (14996) | vinetu |
| » | Vremensko vodena regulacija da ali neOddelek: Loža | 6674 (6280) | sese12 |