» »

Viber na tablici

Viber na tablici

gost2023 ::

Pozdrav vsem.

Imam eno vprašanje. Na telefonu je aktiviran Viber. Zdaj bi isti Viber account dal tudi na tablico Samsung. Na tablico inštaliram Viber, ga zaženem, vpišem telefonsko številko in izpiše "Activation failed". Kljub temu na telefonu odpre "Scan QR code", ampak kaj naj poskeniram, če na tablici izpiše "Activation failed"...

Poizkusim še druge številke iz drugih telefonov in pri vseh na tablici izpiše "Activation failed". Kar vse so "spam" številke. :|

A ostali lahko mobilni viber account aktivirate na tablici?

bauci ::

Na Ipad pro dela bp.

Čudno je to, da na mobilcu normalno aktiviram viber, na tablici pa napiše Activation failed. In ko potem klikneš help in Activation failed, ti napiše, da je bila številka blokirana za uporabo Vibra zaradi spamanja. In to več različnih številk - na mobilcih normalno dela, na tablici jo pa ne moreš aktivirati zaradi Activation failed.

Invictus ::

Kolikor sem jaz včasih probaval, če aktiviraš Viber na tablici, te odlopi iz telefona...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

ToniT ::

Meni dela na tablici in na telefonu na isto telefonsko številko.

In je kdo poskusil aktivirati svoj viber account na tablici kot secondary device? Meni ko vpišem telefonsko še vedno ven meče "Activation failed". Si dopisujem z Viber support, ampak odgovori, ki jih dobivam, so bolj kot ne copy-paste.
...Smo resetirali vaš account, počakajte 12 ur in re-register računa... -> počakam, zbrišem aplikacijo, se na novo prijavim na mobilcu, sporočim, da še vedno javi "Activation failed" na tablici.
...Če želite imeti Viber na tablici, ga morate imeti najprej na mobilnem telefonu... -> imam, še vedno javi "Activation failed" na tablici.
...Preden aktivirate viber na tablici, preverite, da imate najnovejšo verzijo Vibra... -> imam, še vedno javi "Activation failed" na tablici.

Jim napišem, da sem poskusil s tremi različnimi viber accounti aktivirati viber na tablici in da pri vseh treh številkah (accountih) napiše "Activation failed".

In zadnji njihov odgovor:
...Smo resetirali vaš account, počakajte 12 ur in re-register računa...

...začaran krog...

Ales ::

Vrla "AI" "podpora" te zgleda ne spusti iz krempljev. Vprašanje, ali boš prišel kam dlje pri njih, pa tudi če bi prišel do človeka, sem skeptičen glede rezultata.

Vprašanje, kaj vse to napako sproži. Si s telefonom in tablico ob poskusu aktivacije prijavljen na isti internet, kak domač WiFi? Da bi imel enak javni IP na obeh napravah?

Telefon in tablica sta povezana na isti domač WIFI. Sem poskusil tudi hotspot, da sta bila oba povezana na mobilni hotspot tretjega telefona. V vseh primerih napiše Activation failed.

Zanimivo je to, da ko mi na tablici izpiše Activation failed, se mi istočasno na mobilcu odpre kamera "Scan QR code"...
Kako naj poskeniram QR kodo na tablici, če mi tam izpiše Activation failed... :|

beta1 ::

Popolnoma isti problem. Nisem nikakor usposobil. Če kdo je to rešil, prosim za rešitev.
Huawei LTE CPE master.

Meni je včeraj končno uspelo. Očitno je Viber support naredil nekaj drugače pri drugem resetu accounta.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ena SIM dva aparata ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
225290 (2103) modelno1
»

Najzanesljivejši način odklepanja bootloaderja Xioami Pad 5 Pro 5G?

Oddelek: Mobilne tehnologije
251519 (991) slitkx
»

Viber , stara sporocila dobiti nazaj

Oddelek: Mobilne tehnologije
86284 (5185) GupeM
»

Bluetooth slušalke in Android tablice

Oddelek: Zvok in slika
81341 (1172) Opkow
»

Vdor v android tablico