Forum » Pomoč in nasveti » KJE v Biosu vklopim lahko funkcijo z "YES" oz."ON" za Kernel DMA Protection in Virtualization-based security
KJE v Biosu vklopim lahko funkcijo z "YES" oz."ON" za Kernel DMA Protection in Virtualization-based security
WinXP ::
Pozdrav,KJE v Biosu matične plošče Asus ROG Strix B450-F Gaming II lahko vklopim funkcijo "YES" oziroma "ON" za Kernel DMA Protection in Virtualization-based security (na sliki).
SLIKA:
Hvala za odgovor.
SLIKA:
Hvala za odgovor.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
sbawe64 ::
V Biosu za AMD platformo:
AMD IOMMU
SVM(Secure Virtual Machine)
//oboje na enabled
AMD IOMMU
SVM(Secure Virtual Machine)
//oboje na enabled
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
WinXP ::
V Biosu ne najde AMD IOMMU, SVM pa je že bilo oboje na Enabled.
Kar se pa tiče linka sem probal po navodilih vklopiti Kernel DMA Protection na "ON",ker je bilo na OFF,pa mi je zavrnilo,baje zaradi driverjev.
SLIKA 1:
SLIKA 2:
Kar se pa tiče linka sem probal po navodilih vklopiti Kernel DMA Protection na "ON",ker je bilo na OFF,pa mi je zavrnilo,baje zaradi driverjev.
SLIKA 1:
SLIKA 2:
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Saintek ::
Tak dolgo boš spet šraufal po kompu, da boš čez par dni spet odprl novo temo.... Računalnik se mi ne prižge, črn zaslon, ne pridem v bios, ne naložijo se mi winsi...
Vuli ::
Se bo pa mari vsaj kaj navadil.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [LAN kartica] Kater priklop je to, in kje bi lahko kupil preko spleta (slo trgovina)?Oddelek: Strojna oprema | 1097 (545) | simonchelo |
» | Razdeljenost farmacije, zdravstvene stroke po svetuOddelek: Problemi človeštva | 1616 (967) | imagodei |
» | Kakšne slike dela vaš telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2262 (1431) | sass628 |
» | Računalnik (problem)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1585 (858) | FireSnake |
» | Random restart računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12681 (10726) | Pero_SLO |