Forum » Programska oprema » Orodje za analitiko IIS Log datotek
Orodje za analitiko IIS Log datotek
dunda ::
Pojavila se je potreba po (vsaj osnovni) analizi LOG datotek, ki jih je v nekaj letih pripravil IIS strežnik.
Kaj priporočate? V idealnem primeru bi šlo za Windows program, nameščen na lokalnem računalniku, ki bi mu pokazal mapo z LOGi. Hudih zahtev sicer ni.
Spomnim se, da sem pred časom za nekaj podobnega uporabljal GoAccess, vendar sem sedaj v okolju, kjer me obkrožajo sama Okna. Jasno, da so na voljo virtualke in tisti Linux v Winsih, pa vseeno bi tokrat raje imel čim bolj enostavno namestitev in uporabo zaradi ljudi, ki bi to uporabljali.
Sem že omenil, da je brezplačnost velika prednost?
Kaj priporočate? V idealnem primeru bi šlo za Windows program, nameščen na lokalnem računalniku, ki bi mu pokazal mapo z LOGi. Hudih zahtev sicer ni.
Spomnim se, da sem pred časom za nekaj podobnega uporabljal GoAccess, vendar sem sedaj v okolju, kjer me obkrožajo sama Okna. Jasno, da so na voljo virtualke in tisti Linux v Winsih, pa vseeno bi tokrat raje imel čim bolj enostavno namestitev in uporabo zaradi ljudi, ki bi to uporabljali.
Sem že omenil, da je brezplačnost velika prednost?
https://www.kacnje.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napadi Log4Shell so preplavili svetOddelek: Novice / Varnost | 12184 (8256) | win64 |
» | Stroški vozilaOddelek: Na cesti | 3418 (2343) | krneki0001 |
» | Šifriranje skoraj ni ovira za NSA in GCHQ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 48873 (43398) | trizob |
» | nadzor prometa po Ip-jihOddelek: Omrežja in internet | 2810 (2520) | birtija |