Forum » Omrežja in internet » Kaj namesto ADSL ter Kabelske
Kaj namesto ADSL ter Kabelske
franci ::
Trenutno imam ISDN povezavo. Na telekomu že lep čas obljublajo ASDL ampak čakam že doollgooo.
Pa me zanima če obstaja kaka druga povezava ki je hitrejša od isdn in je dokaj ugodna
Pa me zanima če obstaja kaka druga povezava ki je hitrejša od isdn in je dokaj ugodna
Hello, hello, hello, how low?
root987 ::
Pri staletiskem bo moral še vedno imeti isdn afaik.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
flipflop ::
Maš wireles,pa radijski internet. A kak sosed tudi nima ADSL/kabel ? Pa se povežeta skupaj?
franci ::
V našem kraju ni ne ADSLja ne kabelske. Satelitski internet je bol tko tko. Še zmeri prek navadne povezave upload
A ni nek novi ponudnik za internet, podobno kot ASDL?
Nekaj časa nazaj sem bral. Če imaš vsaj 5 članov ti pridejo namonterat.
A ni nek novi ponudnik za internet, podobno kot ASDL?
Nekaj časa nazaj sem bral. Če imaš vsaj 5 članov ti pridejo namonterat.
Hello, hello, hello, how low?
Lio ::
na radijski internet kr pozab, razen če nisi amater, pa še vseen je ISDN hitrejš, sploh pa ko se stvar zabaše, takrat boš pa ISDN v oblake koval
Sergio ::
Simobil GPRS umlimited za 8k mesecno, pa kombinacija z sat netom.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
jRk0 ::
se dobro da voljin wireless dela v vsem krajih, aneda?:D
sploh tam, kjer niti kablska niti adsl ne obstaja. jap tako je to:)
jaz sem s haloz, mam pa gprs unlimited za 8ksit na mesec, amapk ce mas zdaj isdn tega noces met, ker je pocasneje...je pa neomejena povezava po drugi strani...
sploh tam, kjer niti kablska niti adsl ne obstaja. jap tako je to:)
jaz sem s haloz, mam pa gprs unlimited za 8ksit na mesec, amapk ce mas zdaj isdn tega noces met, ker je pocasneje...je pa neomejena povezava po drugi strani...
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12876 (7638) | [_MW_] |
» | Internet v rovtah=) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6808 (4607) | Duke Nukem |
» | Najcenej stalna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1316 (1013) | Gandalfar |
» | Druge možnosti razen 56kOddelek: Omrežja in internet | 939 (806) | jRk0 |
» | najugodnješi stalni dostopOddelek: Omrežja in internet | 1271 (910) | Gandalfar |