» »

Otroške superge - cena

Otroške superge - cena

«
1
2

hendriks ::

Torej, gledamo superge za sina (8 let, 36 velikost noge) za v šolo oz. da niso za doma in zdaj ne vem ali jaz živim v vzporednem vesolju ali žena pretirava ali pa so res take cene: 60€ pravijo ženske, da je to normalna cena otroških superg. Kaj pravite vi?

WhiteAngel ::

V redu.

Pithlit ::

hendriks je izjavil:

Torej, gledamo superge za sina (8 let, 36 velikost noge) za v šolo oz. da niso za doma in zdaj ne vem ali jaz živim v vzporednem vesolju ali žena pretirava ali pa so res take cene: 60€ pravijo ženske, da je to normalna cena otroških superg. Kaj pravite vi?

Če kupuješ znamke... So res take cene. Pa lahko grejo konkretno višje. Sicer pa si lahko sam pogledaš.
Life is as complicated as we make it...

link_up ::

cak, kolk das pa za svoje cevlje?
In and Out

donvito ::

hendriks je izjavil:

https://www.intersport.si/otroci/obutev...

profii ::

hendriks je izjavil:

Čak, kje si bil pa sedaj 8 let? saj to niso prvi čevlji za njega.

matobeli ::

60€ je čisto normalna cena za kvalitetne čevlje, še celo nizka je.
Recimo: https://www.vivobarefoot.com/eu/kids?ge...

Sej če pogledaš širše, cca 200€/leto za obutev otroka ni tako hudo kritično, bolš da kje drugje zategneš. In pa mal naročiš na dedke mraze, mal za rojstni dan, pa gre lažje.

Meee ::

mi se tudi gremo bosonogo obutev doma, ampak roko na srce malemu otroku res težko na nogo nabijem neko pocen klado z ogromnim podplatom. Ljudje smo narejeni da se gibljemo bosi in da majo majhni otroci/tudi dojenčki 2 cm podplate je neumnost. Kako naj se nauči pravilno hodit s tem na nogi?

Skratka taki čevlji so dražji od povprečnega, se pa da tudi tu relativno poceni pridet skozi (second hand, akcije, decathlon ima nekaj ok kosov, babica za RD/božič,...). Raje šparaj na drugih zadevah, predvsem cunjah.

Točno to, fucking trd debel plasično gumjast podplat da so še moji škornji baletni čevlji proti tistemu.

Je pa res da za na igrišče more bit nekaj malo močnejšega (uni penasti podplati z nekaj gume gor ki se hitr zgonijo recimo), ker nogomet z barefootkam in nabijanje po asfaltu... pain :)

MIHAc27 ::

Jap, otroški niso nič kaj cenejši kot odrasli.... kvečjemu še dražji. Zase več kot 40€ ne dam za čevelj, pri ta malih pod 50€ skoraj ne moreš nič kupit.

Seveda obstajajo cenejši modeli, ampak so ponavadi kar z razlogom poceni. Pa do 10. leta preraste otrok v cca pol leta. Potem gre počasneje.

Gagatronix ::

Otroski cevlji so cisto po neumnem tako dragi. Ampak otroku pac moras kupiti cevlje. Pa dokler rasejo jih bodo hitro prerasli.

Tidule ::

Po kaki butasti logiki bi moral bit čevlji številka 36 cenejši, samo zato ker so za otroka? Predvsem pa kakšen kreten moraš bit da pri otroku, ki še raste varčuješ na čevljih?

Cestitke, uspelo ti je popolnoma zgresiti point mojega prispevka.

Tidule je izjavil:

pri otroku, ki še raste varčuješ na čevljih?

Problem nastane ker ljudje ne ločijo med dobrim in slabim čevljom in se pol opirajo samo na ceno in lastne izkušnje.

Pol pa kupijo šmeki najkice iz umetnega usnja in trdim podplatom za 60eur pa si kao rešil zadevo.

Kodrnusa ::

Jaz vedno kupim tamalim v kaki akciji superge. Recimo sedaj za telovadbo za v telovadnici sem dobil puma superge za 30€. Za treninge košarke sem dobil na bestsecretu adidas dame superge za 40€. Stevilka 38. Tako da se najde ce se isce.

gojira ::

hendriks je izjavil:

Cena je OK. Se pa da dobit v intersportu fajn najkice tud za ~30eur ko so akcije. Jst sem pred dvema tednoma tako dobil ene super superge za hčerko za ~30eur. Sicer ponavadi tudi kupujemo bosonogo obutev ampak za po kakšnih večjih kamnih pa vidim da ji enostavno ni za hodit in odkar je takrat obujemo te superge ni več težav pri hoji :)

toro69 ::

hendriks je izjavil:

Predrago. Mojim če imam srečo zdržijo 3 mesece. To je kot da bi jaz kupoval en par za min. 300€ (glede da moje za 50€ zdržijo do 3 leta).
Moj nasvet kupuj v akcijah, decathlonu ali v tujini.
Do njegovega 18 leta te bodo samo superge stale 3000€, kje je še ostalo.

hotig ::

Kaj pa če v teh mladih letih, ko noga še raste, kupiš otroku za 1-2 številki večjo obutev. A je na začetku res tolk lufta, da jih ne bo mogel nosit? Pa če je material ok, bojo zdržale vsaj kakšno leto. Samo vprašam, ne ponujam pa dokončne rešitve.

Terminathor ::

Otroku je bv kupovat znamke. Lušni so starši, ko kupijo otroku, kateri še sploh ne hodi, neko hudo obutev za 100EUR. So pa kul ane? vse je 200% predrago in nič kaj kvalitetnejše od obutve v lidl/hofer, kjer podobna obutev stane 15EUR. Preraste pa jo v pol leta in keson.

aja... mora biti znamka, da se v šoli vidi...

Zgodovina sprememb…

Sam ze leta kupujem cevlje v Deichmann-u. En par iz tam sem nosil 10 let in nisem se skesiral kot budala.

Otrokom pa "fensi" znamke kupovat je blesavo.

GupeM ::

hotig je izjavil:

Kaj pa če v teh mladih letih, ko noga še raste, kupiš otroku za 1-2 številki večjo obutev. A je na začetku res tolk lufta, da jih ne bo mogel nosit? Pa če je material ok, bojo zdržale vsaj kakšno leto. Samo vprašam, ne ponujam pa dokončne rešitve.

Naša tamala (2 leti stara) je po nekem čudnem naklučju nosila prevelike čevlje. Se je spotikala in padala, čeprav je pred tem lepo hodila. Ko sva po kakšnem tednu ugotovila, da nosi prevelike čevlje in ji dala čevlje prave velikosti, je spet stabilno hodila.

Enako začne čudno hodit, ko ji čevlji postanejo premajhni.

Invictus ::

MIHAc27 je izjavil:

Jap, otroški niso nič kaj cenejši kot odrasli.... kvečjemu še dražji. Zase več kot 40€ ne dam za čevelj, pri ta malih pod 50€ skoraj ne moreš nič kupit.

Seveda obstajajo cenejši modeli, ampak so ponavadi kar z razlogom poceni. Pa do 10. leta preraste otrok v cca pol leta. Potem gre počasneje.

Odrasli čevlji za 40 EUR so navaden šit, ki razpade ob prvem dežju.

Sam manj kot 100 EUR ne dam za čevlje, pač dam nekaj na svoje noge in mojo hrbtenico.

Sem tudi sam kupovcal poceni čevlje, pa se je izkazalo, da so na koncu dražji, ko jih toliko zamenjaš, in imaš vedno probleme z njimi.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

> Odrasli čevlji za 40 EUR so navaden šit, ki razpade ob prvem dežju.

Potem kupujes napacne. Meni je par iz Deichmann-a za 40 eur drzal 10 let.

Posluš zdravnika in se malo več gibaj ;)

Invictus je izjavil:

MIHAc27 je izjavil:

Odrasli čevlji za 40 EUR so navaden šit, ki razpade ob prvem dežju.

Sam manj kot 100 EUR ne dam za čevlje, pač dam nekaj na svoje noge in mojo hrbtenico.

Sem tudi sam kupovcal poceni čevlje, pa se je izkazalo, da so na koncu dražji, ko jih toliko zamenjaš, in imaš vedno probleme z njimi.

Buče. Kupil sem pohodne čevlje (ne gojzarje, ampak take, kao malo bolj grobe superge) Salomon za cca 140 €. Prej kot v enem letu sem jih uničil. Podobne čevlje, nekaj 10 € cenejše sem imel tudi Addidas in Merrell. Vse sem uničil prej kot v enem letu.

Imel sem lahke pohodne čevlje Salomon in Addidas za cca 100 €. Oboje sem uničil prej kot v enem letu.

Sedaj sem si kupil Alpina. Nepremočljive pohodne za cca 60 € in lahke pohodne za cca 35 € znižane. Bom videl, koliko časa bojo zdržali. Zankrat sem, kar se tiče udobja, zadovoljen z obojimi. Če zdržijo vsaj pol leta, se mi bolj splača kupovat poceni Alpino kot precenjene Salomon, Addidas, Merrell ...

Invictus ::

Salomon je res precenjen, in njihovi nizki gojzarji so šit...

Puščajo vodo po pol leta in imajo design napako, da se zadnji robv strga v 3 mesecih malo bolj pogoste uporabe.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

pero50 ::

salomon kupute v intersportu, goretex čevlji imajo 1 leto garancije, da ne premočijo. Sem jih kupoval za svojo punco in mi prodajalec reče, da imajo 1 leto garancije na nepremočjivost in ga gledam debelo wtf. Grem na blagajno, jim povem da rabim račun izpred 11 mesecev, vedel sem točno uro in datum, so mi ga naprintali. Čez par dni jim prinesem čevlje, ki so bili do dobra zdelani že, ker so bili dnevno v uporabi in sem si mislil, da ni šans da tole gre skozi garancijo.

Vidi ti ga laboda, po treh tednih kličejo da imam dobropis pri njih 8-)

Grem gledat na forum in vidim da z Intersportom ni bilo nikoli težav, za hervis se pa najde mnogo člankov, kako jim "cenilec" zavrne vsako reklamacijo. Tudi če čevlji razpadejo po 14ih dneh in seveda navedejo neke banalne razloge.

Od takrat kupujem take stvari samo še v intersportu, V hervisu pa me od 2017 niso več videli.

matobeli je izjavil:

Vsak dan prehodim par kilometrov.

49106 ::

pero50 je izjavil:

Grem gledat na forum in vidim da z Intersportom ni bilo nikoli težav, za hervis se pa najde mnogo člankov, kako jim "cenilec" zavrne vsako reklamacijo. Tudi če čevlji razpadejo po 14ih dneh in seveda navedejo neke banalne razloge.

Kateri forum si pa gledal? Intersport je na zelo slabem glasu, kar se reklamacij tiče.

INTERSPORT težave z reklamacijo

https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...

Urankar naj bi po poročanju Jutranjega lista delal za več trgovin, med drugim naj bi pregledoval izdelke iz trgovin Sport Vision, Mass Shoes, The Athlete's Foot in Intersport.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

WizzardOfOZ ::

Celovec Adidas outlet cena 23EUR, ljubljana cena 80EUR za isti model otroških superg. S tem, da se v avstriji prodajajo kot konec modela, pri nas pa kot najnovejša kolekcija.

Očitno so jih v outletu kupili, pa bodo na vsak par zaslužili konkretne denarje. Enako sem opazil, ko smo še imeli Gigasport. V avstriji konec kolekcije in 169EUR za konkretno zimsko pohodno jakno in z notranje strani posrebreno, ter spodnji del iz termovelurja, pri nas pa najnovejša kolekcija in cena 369EUR. Torej 200EUR na bundo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

MIHAc27 ::

hotig je izjavil:

Tudi jaz ti lahko povem iz izkušenj... da ni dobro kupit prevelike.
Hčerka se je tudi spotikala in padala. Sem ji kupil čisto isti model čevlja samo 1 številko manj in sedaj je ok. Pač v prevelikem čevlju noga ni pri miru, bolj pleše sploh ko otrok teče. Lahko se tudi sezuva.

Tko da bolje ene poceni ampak prava številka, kot dobri kvalitetni pa preveliki.

Prevelikih čevljev se nikoli ne kupuje. Izgovor, sej bo otrok zrasel, ni pravi. Otrok mora nujno imet dobro oporo v čevlju.

Machete ::

Gagatronix je izjavil:

matobeli je izjavil:

Vsak dan prehodim par kilometrov.

Pa ne v čvljih za 40 eur 10 let. Ne nakladaj.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Ce ti ne znas skrbeti za svojo obutev, to ni moj problem. Imam tudi 15 let star par jika-tabi, ki je v uporabi cez poletje, pa so skoraj ko novi.

Bla, bla, bla. Pri nekaj km na dan hoje se ti vsak podplat znuca v 10 letih...

2dark ::

Gagatronix je izjavil:

Potem kupujes napacne. Meni je par iz Deichmann-a za 40 eur drzal 10 let.

Meni enako.

GupeM je izjavil:

Jaz imam superge letnik 2007, ki so v redni uporabi. Stale so 25€.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

GupeM je izjavil:

Veliko prej. Jaz gojzarje znucam v 4ih letih do gladkega podplata.

2dark je izjavil:

Potem pa zelo malo hodiš v njih.

WizzardOfOZ je izjavil:

2dark je izjavil:

Potem pa zelo malo hodiš v njih.

Imam več parov superg.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Če bi ti vedel, kaj pomeni redna uporaba, nebi tukaj pametoval.

Za enkrat na leto na pokopališče in nazaj bodo dobre do konca življenja. Samo to ni redna uporaba.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Za redno uporabo jaz imam Converse:).

Tri leta, pocasi jih bo pa treba zamenjat
I&#8217;m out.
:3

kgtjera ::

Alternativa je, da frocu kupiš Crockse ali 1-2 številki prevelike superge?

WizzardOfOZ je izjavil:

Če bi ti vedel, kaj pomeni redna uporaba, nebi tukaj pametoval.

Mam Jordanke letnik 2018 in jih vsak dan nosim pa hudič noče razpadit. Si srečen zdaj. 5 let svakodnevne uporabe.

Imam NIKE kyrie irivng 4 - veliko zlorabe, hoja, tek, košarka - 4 leta.. kot nove..

Si happy zdej*

Mam usnjene gležarje, ki so v uporabi jesen- zima od 2006.. Še vedno jih nosim..

kaj misliš, da noge tišim v zrak.

Imam 3 leta stare tekaške superge NIKE react Miller , ki jih uporabljam za tek in za redno hojo-- še vedno kot nove..
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

WizzardOfOZ je izjavil:

GupeM je izjavil:

Veliko prej. Jaz gojzarje znucam v 4ih letih do gladkega podplata.

Seveda veliko prej. Ampak ker je on pisal, da jih ima 10 let, sem napisal 10 let.

2dark je izjavil:

Mam Jordanke letnik 2018 in jih vsak dan nosim pa hudič noče razpadit. Si srečen zdaj. 5 let svakodnevne uporabe.

Imam NIKE kyrie irivng 4 - veliko zlorabe, hoja, tek, košarka - 4 leta.. kot nove..

Meni in nobenemu od mojih soigralcev niso nobene košarkarske superge zdržale več kot eno sezono. Če ti košarkarske superge zdržijo 4 leta, potem jih imaš verjetno samo za gledanje košarke. Ali za gretje klopce.

Moram pa povedat, da imam tudi jaz ene poceni kao fensi čevlje iz Deichmana ali nekaj takšnega. Že mnogo let mi zdržijo. Kupil sem jih za maturantski ples. Še vedno izgledajo kot novi. So pa totalno neudobni, ampak za tistih par uric so bili OK.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

GupeM je izjavil:

Meni in nobenemu od mojih soigralcev niso nobene košarkarske superge zdržale več kot eno sezono. Če ti košarkarske superge zdržijo 4 leta, potem jih imaš verjetno samo za gledanje košarke. Ali za gretje klopce.

Men še nobene niso razpadle v 1 enem letu. Nobena obutev. Boš zdaj napisal, da med tekom sedim na skiroju?
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

2dark je izjavil:

Men še nobene niso razpadle v 1 enem letu. Nobena obutev. Boš zdaj napisal, da med tekom sedim na skiroju?

Verjamem. Meni tudi čevlji z maturantskega plesa še niso razpadli. Pa vse kaže da še dolgo ne bojo. Pa sem v njih skoraj celo noč plesal. Najprej na maturantskem plesu, nato še na afterju. Po koncu sem pa še peš šel na avtobusno postajo.

GupeM je izjavil:

2dark je izjavil:

Verjamem. Meni tudi čevlji z maturantskega plesa še niso razpadli. Pa vse kaže da še dolgo ne bojo. Pa sem v njih skoraj celo noč plesal. Najprej na maturantskem plesu, nato še na afterju. Po koncu sem pa še peš šel na avtobusno postajo.

Sem napisal, da jih uporabljam za košarko 3 krat tedensko po 2 uri, plus hoja ... Kaj od tega ne razumeš..
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

3x tedensko po 2uri basketa in jih ima že 4leta, trololo :)))

Pa iste čevlje za v dvorano in zunaj in to pri naprednejši amaterski vadbi, trololo :)))

Dej še reč da v resnic igrate na asfaltu zunaj in ne na parketu...

Tidule ::

matobeli je izjavil:

Pa iste čevlje za v dvorano in zunaj in to pri naprednejši amaterski vadbi, trololo :)))

3x tedensko po dve uri gret klop mu bodo še vsaj 15 let zdržale. Bližje od tega, pa še ni prišel košarki.

Tidule je izjavil:

matobeli je izjavil:

3x tedensko po dve uri gret klop mu bodo še vsaj 15 let zdržale. Bližje od tega, pa še ni prišel košarki.

Nism jaz kriv, če si kupujete ponaredke na spletu.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

49106 ::

Tidule ve, koliko časa matobelijev sin prebije na igrišču.

kje spiš, da te ne ukradejo :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obutev (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9422083 (3932) gruntfürmich
»

Superge

213324 (1615) FoxKnox
»

Reklamacija Mass - Razpadli čevlji, porazna izkušnja

437361 (5832) Alien123
»

So te čevlji primerni za začetnika pohodnika?

257865 (6315) erkgheoruugh
»

INTERSPORT težave z reklamacijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7716989 (15076) maco-maco

Več podobnih tem