» »

Amazon dostavil pošiljko na napačen naslov

Amazon dostavil pošiljko na napačen naslov

Yossarian ::

Prek Amazona sem kupil ovitek za tablico. Danes dobim na email obvestilo, da mi je pošiljko poskušala vročit Hrvatska Pošta, seveda neuspešno. Ponovno sem šel preverit svoj naslov, imam pravega, že več pošiljk sem dobil na pravi naslov v Slovenijo (drugega itak nimam). Očitno so zasrali in poslali na Hrvaško namesto v Slovenijo. Hotel sem to reklamirat, vendar nimam pojma, na kateri email se naj obrnem. Hilfe.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Machete ::

Daj uporabi namensko temo no, potem nekdo išče in mu najde 200 tem vsak z enakim problemom.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Katera pa je namenska? O Amazonu jih je precej. Pa vseeno bi bil hvaležen za pravilen odgovor, ker se ne znajdem v njihovem labirintu.

velikBrokoli ::

Kontaktiraj njihov support in ti bodo rešili problem, ne komplicirajo...

Pithlit ::

Amazon rad zameša slovensko in Hrvaško pošto. Ko se je prvič zgodilo smo rabili 3 dni da so pogruntali da so paket dejansko poslali slovenski pošti in ne hrvaški. Med tem je support na Amazonu 2x obupal nad iskanjem pošiljke ker sploh niso vedeli kje je, so pa začuda predlagali da mi ga dostavijo v najbližji Amazon locker. No, na tretji dan mojega vztrajanja so kar naenkrat ugotovili da me paket že dva dni čaka na lokalni pošti.

Od takrat amazonove trditve da mi pošiljajo prek hr pošte enostavno ignoriram. Še vse je prišlo.
Life is as complicated as we make it...

Pthlit, saj to je čudno. Dobim mail od Amazona, da mi je hrvaška pošta neuspešno poskušala vročit pošiljko, hkrati pa, ko pogledam vse update od Track package, piše: Parcel arrived at a carrier facility
Ljubljana, SI
, nato pa: Parcel held by carrier as the delivery address is incorrect or incomplete. Please contact the carrier to update your address information.
Ljubljana, SI

Največ kar lahko narediš je da kontaktiraš njihov support pa naj ti dajo tracking cifro (tisto ki je na paketu). Sicer bojo trmasti in ti bojo turil naprej telefonsko od hrvaške pošte ampak... Pol pa pejd s tistim tracking na našo pošto preverit. V glavnem, ne se kregat z njimi ker boš sam živce izgubil z vsem tistim vrtenjem v krogu.

Magic1 ::

Čaki, ti na supportu poveš, da se je pošiljka izročila v drugi državi in on naj bi kompliciral s pritožbo?!
Magic

Magic1 je izjavil:

Čaki, ti na supportu poveš, da se je pošiljka izročila v drugi državi in on naj bi kompliciral s pritožbo?!

Jaz ne vem kaj si ti prebral, ampak do sedaj napisanega ziher ne.

Zimonem ::

Ma narediš dispute da nisi prejel blaga, kaj te briga kam so oni poslali, oz kaj je zajebala dostava.

Magic1 ::

Pojdi na Amazonu poiskat tracking številko in jo vstavi sem:
https://sledenje.posta.si
Načeloma ti izpiše, če se je paket nahajal pri nas.
Magic

koyotee ::

To s hrvaško pošto ni nič novega na amazonu, zgleda imajo težave s sistemom. Jaz sem še vedno vse dobil v roku, tudi če je pisalo da bo dostava s hrvaško pošto.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Bom še počakal par dni.
Drugače pa ne znam prit do Customer Support, ker mi ves čas navaja neke možnosti in se vrtim v krogu. Sploh ne pridem do tega, da bi lahko nekomu opisal težavo. Obstaja kakšen e-mail oz. kako naj pridem do te podpore, kjer bi lahko opisal problem?

No, to pa je zmeda. Sem šel naredit, kot je povedal Magic1 in očitno je pošiljka prispela v Ljubljano, od tam pa je bila preusmerjena v Celje, jaz pa spadam pod mariborsko območje. Očitno sploh ni prispela v Hrvaško. Upam, da bom jo dobil.

No, če koga zanima, danes sem pošiljko dobil, brez kakršnegakoli posredovanja.

Yossarian je izjavil:

No, če koga zanima, danes sem pošiljko dobil, brez kakršnegakoli posredovanja.

Told you.

Pithlit, zato sem si pa tudi rekel, da bom počakal nekaj dni in če pošiljka ne bo prišla, bom šele takrat urgiral.

c3p0 ::

Določeni paketi grejo preko Hrvaške pošte, pa to ne pomeni, da grejo najprej fizično na Hrvaško :facepalm:. Je pač pogodbeni partner, EU pa to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poštnina pri vračilu Amazon.de

Oddelek: Omrežja in internet
318966 (1524) tikitoki
»

Napačno dostavljena pošiljka v tujino kljub napisanem naslovu. Kdo je kriv? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
898671 (3166) DePalmo
»

Pošta Slovenije - šalabajzerji (strani: 1 2 )

8816812 (6883) dice7
»

Amazon.de nakup

376845 (3129) mtosev

Več podobnih tem