Forum » Loža » Vrtnar v Kranju in okolici
Vrtnar v Kranju in okolici
srus ::
Ali lahko priporočite kakšnega vrtnarja iz Kranja ali okolice za nekaj del na vrtu, ki bi jih raje prepustil strokovnjaku z opremo in izkušnjami:
- prezračevanje in obnova trate
- obrezovanje žive meje (je še nova, pa raje ne bi sam prčkal okoli nje)
Preferiram koga, ki bo uporabil herbicide in ostalo kemijo, če je treba, ne kakšnega new age, bio, eko zagovornika.
- prezračevanje in obnova trate
- obrezovanje žive meje (je še nova, pa raje ne bi sam prčkal okoli nje)
Preferiram koga, ki bo uporabil herbicide in ostalo kemijo, če je treba, ne kakšnega new age, bio, eko zagovornika.
IL_DIAVOLO ::
Kaj to Sloveniji sploh obstaja? Lol
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
bauci ::
Ni direkten odgovor na tvojo vprašanje. Jaz sem čakal več kot pol leta na vrtnarja oz. mojstra, ki je zrihtal travo. So zelo zasedeni in predvsem jim vreme nagaja. Tako da za letos si najbrž že prepozen.
Nisem pa z Gorenjskega konca.
Nisem pa z Gorenjskega konca.
donvito ::
Zanimajo me vaša priporočila, ne informacije, ki jih lahko najdem na internetu.
Saj imaš priporočila, če bereš komentarje pod določenim izvajalcem. Kje pa piše, če ti osebno nekoga priporočim, da boš z njim zadovoljen tudi ti? Lahko ga osebno poznam in se je zame bolj potrudil, kot se bo zate. To je zmeraj loterija.
Homais ::
Poznam sosesovega Luka, mu bom ob pivu omenil.
LP,
Marjan
LP,
Marjan
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: srus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoc pri "najetju" ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6472 (3932) | nergac |
» | V Franciji po HADOPI-ju manj piratstva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 23712 (19870) | amigo_no1 |
» | mnenja o telefonihOddelek: Mobilne tehnologije | 3247 (2953) | Pithlit |
» | Športne stave na internetuOddelek: Loža | 4398 (2825) | amigo_no1 |
» | Nakup glasbenega stolpaOddelek: Zvok in slika | 1744 (1491) | ChiefThunder |