» »

Portable FireFox in kopija

Portable FireFox in kopija

k4vz0024 ::

Kako klonirati FF z vsemi nastavitvami (razširitvami, bookmarks, tabs, passwords) na Usb ključek, da se bodo vse nastavitve tabs, bookmarks in razširitve prenesle in odprle pri zagonu z USB ključka?

Sedaj, ko odprem kopijo portable FF s USB ključka se ne naložijo tabs, pin tabs in tudi se ne prenesejo bookmarks, kot portable FF s diska.

Edino razširitve se prenesejo, ampak jih je potrebno ročno vklopit.

Na kratko, rad bi imel delujočo kopijo na USB ključku tako kot je nastavljen portable FF na disku.

Saintek ::

Skopirat moraš vse mape in datoteke iz mape uporabniškega profila iz starega FF in ko skopiraš te datoteke v delujoč sveži profil v novo instalacijo ff se odpre, ko da se ni nič zgodilo. Vsaj meni vse to tako dela, formatiram ali kaj podobnega

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Saintek ()

Bezukhoff ::

Sinhronizacija?

Runner71 ::

https://portableapps.com/support/firefo...

k4vz0024 je izjavil:

Kako klonirati FF z vsemi nastavitvami (razširitvami, bookmarks, tabs, passwords) na Usb ključek, da se bodo vse nastavitve tabs, bookmarks in razširitve prenesle in odprle pri zagonu z USB ključka?

Sedaj, ko odprem kopijo portable FF s USB ključka se ne naložijo tabs, pin tabs in tudi se ne prenesejo bookmarks, kot portable FF s diska.

Edino razširitve se prenesejo, ampak jih je potrebno ročno vklopit.

Na kratko, rad bi imel delujočo kopijo na USB ključku tako kot je nastavljen portable FF na disku.

Saintek je izjavil:

Skopirat moraš vse mape in datoteke iz mape uporabniškega profila iz starega FF in ko skopiraš te datoteke v delujoč sveži profil v novo instalacijo ff se odpre, ko da se ni nič zgodilo. Vsaj meni vse to tako dela, formatiram ali kaj podobnega

Jaz imam portable verzijo FF. Pričakoval bi, da se vse nastavitve shranijo v mapo s portable FF.

Kje v kateri mapi ima portable FF shranjene vse nastavitve?

c23po ::

Jaz bi začel iskati v %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles...

c23po je izjavil:

Kam pa potem to skopirat na USB ključek, da bi se po možnosti avtomatično skopiralo na drugem računalniku?

c23po ::

Celotno vsebino tega direktorija.

sbawe64 ::

c23po je izjavil:

Ste prizadeti ali samo ne veste in ugibate v tri dni ?

OP uporablja portable verzijo FF, ki vse shranjuje v mapo, v kateri se nahaja.
Nikakor pa ne shranjujejo v %userprofile%.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

satfinder ::

@OP, skopiraj celoten (pod)direktorij 'Data'(iz direktorija 'Firefox Portable' na racunalniku)
na isto mesto na USB kljucku. Tega iz USB-ja - predhodno namescenega pa pobrisi. Meni deluje b.p.
Korak do konca in Naprej :).

satfinder je izjavil:

@OP, skopiraj celoten (pod)direktorij 'Data'(iz direktorija 'Firefox Portable' na racunalniku)
na isto mesto na USB kljucku. Tega iz USB-ja - predhodno namescenega pa pobrisi. Meni deluje b.p.

Celoten direktorj d:\FF portable s podkategoriji sem skopiral na USB ključek.

Vendar se iz zagona iz ključka odpre FF brez odprtih tabov , pin tabov in niso aktivirane razrešitve- Manjkajo tudi Bookmarksi.

Šele ko sem kopiral s Compare it, zadeva deluje.

Hvala vsem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Visual Studio, portable

Oddelek: Programiranje
331730 (823) Pimoz
»

Klik certifikat .. izginil?? O_o

Oddelek: Omrežja in internet
124785 (4135) Twix