» »

Kaj je s tem vremenom?

Kaj je s tem vremenom?

Temo vidijo: vsi
««
7 / 13
»»

PersonaRuda ::

Kayzon je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Slopek je izjavil:

Feryz vedno eno ničlo preveč napiše. Zame je Zafira vredna 15k, lahko pa daš Link in me prepričaš, da je 150k. Sem že zgoraj napisal v katero kategorijo spadaš. Verjetno imaš na sredinski konzoli tudi brisačo, da se sproti brišeš.:))

Jaz mu verjamem. Še je enkrat postal sliko, ko ga je Zafira pustila na cesti in mu je olje spustilo? pozabil točno vzrok. Lahko greš za nazaj gledati njegove komentarje in boš našelk to sliko Zafire parkirano ob cesti. In bil je avto najvišjega ranga na sliki...

Meni se zdi da je celo slike kazal ko je imel porse panamero.

Imaš dober spomin. Zafira (Porsche Panamera) in Zafira II (BMW 7).

Horas ::

je on "imel" ja namišleno, slike pa z neta pobrane.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

starfotr ::

Kayzon je izjavil:

Kaj so naredili s sprednjo masko bmwja,mili boze 8-O

feryz ::

Horas je izjavil:

je on "imel" ja namišleno, slike pa z neta pobrane.
Kar najdi jo. Uporabi AI, baje najde vse.

Pa saj si že probal, samo ratalo ti ni.

Leko ::

Kayzon je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Slopek je izjavil:

Feryz vedno eno ničlo preveč napiše. Zame je Zafira vredna 15k, lahko pa daš Link in me prepričaš, da je 150k. Sem že zgoraj napisal v katero kategorijo spadaš. Verjetno imaš na sredinski konzoli tudi brisačo, da se sproti brišeš.:))

Jaz mu verjamem. Še je enkrat postal sliko, ko ga je Zafira pustila na cesti in mu je olje spustilo? pozabil točno vzrok. Lahko greš za nazaj gledati njegove komentarje in boš našelk to sliko Zafire parkirano ob cesti. In bil je avto najvišjega ranga na sliki...

Meni se zdi da je celo slike kazal ko je imel porse panamero.

feryz je izjavil:

Tole je trenutna, pobunkana, ki se bo, vsaj upam, kmalu poslovila.

Kaj so naredili s sprednjo masko bmwja,mili boze 8-O

In vi mu še vedno verjamete. Božčki. To je slika izpred ene avto hiše;)

Slopek ::

Zakaj božčki? Kaj pa je na izgubi nekdo, ki to verjame? Boli mene kaj on vozi. Če pa laže, je pa edino on božček.
Pa še avto je grd.

Leko ::

Slopek je izjavil:

Zakaj božčki? Kaj pa je na izgubi nekdo, ki to verjame? Boli mene kaj on vozi. Če pa laže, je pa edino on božček.
Pa še avto je grd.

Sorry. Se popolnoma strinjam.

Ok, če smo pri vremenu.
Ena zanimiva. Prejšnji teden sem bil na azurni, par km od Cannesa. In debatiramo z nekom, ki mi pravi, da Sredozemsko morje dosega rekordne temperature. Jaz ga svetlo gledam in on mi da link, Cannes 27,8 stopinj piše. Še bolj svetlo gledam. Zakaj?
Simpl, ko sem šel v vodo, sem ostal brez jajc. Dobesedno. Nekam proti vratu so izginila. Voda ni imela niti 20 stopinj, posledično ni bilo popolnoma nikogar noter. Vseeno sem se butnil noter in 2x preplaval do boj in nazaj. Ko sem lezel ven, so mi vsi odkimavali, kao ta nima 3 čiste.

Takole izgleda azurno morje, ob dvanajsti uri, pri zunanji temperaturi 32 stopinj.

Folk se ga izogiba, kot bi bila kislina namesto vode.

no comment ::

feryz je izjavil:

sem ostal brez jajc. Dobesedno. Nekam proti vratu so izginila.

Prosim, spoštujete žrtvovanje nakaterih, da debunkajo to zaroto termometrov. Deep throat, balls deep. Nič jih ne ustavi!

(uni žabarji, ki so se čudili našemu feriju, so pa itak verjetno mislili, da so zarotniki plačali enemu balkancu, da se namaka kot da prvič vidi "toplo vodo", da bodo potem lahko prodajali zgodbe o segrevanju)

Folk je pomehkužen.

Pozimi jih pri 5 stopinjah zebe. 20 stopinj je premrzla voda za te snežinke.

Ko sem bil mulc, smo plavali v potoku pri 12 stopinjah. Normalno.
Ampak zdaj ne mislim več, nisem tako potreben umivanja.

gruntfürmich ::

feryz je izjavil:

Ko sem bil mulc, smo plavali v potoku pri 12 stopinjah. Normalno.
Ampak zdaj ne mislim več, nisem tako potreben umivanja.

ti si bil pomehkužen.
ko sem bij jaz mali, smo se kopali in umivali v vodi pri 4°C in spali pri 5°C pozimi, ko smo šparali kurjavo...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

WizzardOfOZ ::

Otok Hvar, zunaj 32 stopinj, voda 26 stopinj, v določenih zalivih tudi 28. cene normalne (razen prva vrsta gostiln ob morju - te so za bogate lupit).
velika pica s pršutom, piščančji zrezek z žara s prilogo in velka solata, 2x sprite v flaši, stane celih 25€.
cene v trgovinah na nivoju cen v sloveniji, v lekarni pa konkretno ceneje kot v sloveniji in veliko stvari brez recepta dobiš, ki jih v slo samo z receptom.
(recimo otroški sirup za zbijanje vročine je tukaj 4.14€, v slo pa skoraj 9 evrov, tako da bom na koncu dopusta vzel celoletno zaloci za otroka)
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Kot da je pomembno, koliko stane otroški sirup za zbijanje temperature.
V življenju nisem kupil te ali podobne zadeve.

ti ne, ker nisi vozil otrok k zdravniku, tvoja žena pa verjetno je. in to večkrat.

Seveda se naravni obrambni mehanizem kar samovoljno z amatersko odločitvijo staršev izkopi pri mulcu, ker kdo pa poslušal pa gledal mulca ki ga kuha vročina.

IL_DIAVOLO ::

WizzardOfOZ je izjavil:

ti ne, ker nisi vozil otrok k zdravniku, tvoja žena pa verjetno je. in to večkrat.

Verjel ali ne, ampak precej otrok, ne vidijo zdravnika do 30. leta.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

matobeli ::

Sej ni nič narobe če ne kometiraš ko nimaš pojma o tematiki.

WizzardOfOZ je izjavil:

Jaz ne, žena pa še manj.
Eno bio vegiji niso nagnjeni k tlačenju kemije v otroke.
Je pa res, da moraš že v štartu narediti take, ki ne bodo rabili kemije. Do sedaj jo nista, pa štejeta že 20 in več.

pri nas gre vročina otroku, vsaj prvi dan ko zboli, kar konkretno čez 40. takrat potem zbijamo vročino pod 39.
to je pa tudi vsa kemija, ki jo otrok dobi od zdravil.

Pithlit ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Verjel ali ne, ampak precej otrok, ne vidijo zdravnika do 30. leta.

Forumski junaki pa povsod vidijo gromozanske buče.
Life is as complicated as we make it...

Fajmošter ::

Kaj je z vremenom? Kaj je z Zafiro in koliko stane otroški sirup na hrvaškem?

Vse to in še več!

bozicek ::

Takoj po oglasih
Darila letos samo za poredne

Važno da je vlažno. In je, vsaj dan.

WhiteAngel ::

feryz je izjavil:

Ok, če smo pri vremenu.
Ena zanimiva. Prejšnji teden sem bil na azurni, par km od Cannesa. In debatiramo z nekom, ki mi pravi, da Sredozemsko morje dosega rekordne temperature. Jaz ga svetlo gledam in on mi da link, Cannes 27,8 stopinj piše. Še bolj svetlo gledam. Zakaj?
Simpl, ko sem šel v vodo, sem ostal brez jajc. Dobesedno. Nekam proti vratu so izginila. Voda ni imela niti 20 stopinj, posledično ni bilo popolnoma nikogar noter. Vseeno sem se butnil noter in 2x preplaval do boj in nazaj. Ko sem lezel ven, so mi vsi odkimavali, kao ta nima 3 čiste.

Takole izgleda azurno morje, ob dvanajsti uri, pri zunanji temperaturi 32 stopinj.

Folk se ga izogiba, kot bi bila kislina namesto vode.

Konec prejšnjega tedna sem se tudi sam kopal pri Nici in na rtu pri Antibes pred Cannom. Voda je bila vroča mlakuža, večji problem so pa meduze ... tudi sam sem jih fasal po hrbtu, ko sem plaval nazaj. Da se nisi ti kopal v delti Rone, kjer se zliva sveža 16 stopinj reka notri?

Saint Raphael.
Nobenega omembe vrednega pritoka ni tam.
Je pa res, da je par dni pihalo za vse odnesti. Sem moral zrezek držati z vilico na krožniku, da mi ni spizdil.

energetik ::

feryz je izjavil:

Saint Raphael.
Nobenega omembe vrednega pritoka ni tam.
Torej kaj pa je tole, kar priteče iz leve... >:D
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

Trenutno daleč premalo, da bi lahko kaj spremenilo. Bolj kanalizacijski jašek, kot potok.

link_up ::

Azurna je lepa za iz avtoceste pogledat, potem se pa zakljuci. Pa vrocino se zacne zbijat pri 39C. Hint : srce
In and Out

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: link_up ()

wcpapir ::

Zacetek avgusta pa me zbudi mraz zarad odprtega okna v spalnici. Zaprem okno pogledam termometer 15 stopinj. A letos bojo boni za ogrevanje?

Najprej sem zvecer rabo kalolifer v kopalnici zde ga selim v spalnico.

fikus_ ::

Danes mi ne bo potrebno v službo (rdeci kvadratki s trikotniki in klicaji pa to)

https://www.promet.si/sl/map
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

A je fikusom to res dovoljeno?
Ne delamo, ker pada dež?
Da je mraz vemo, ampak za oblečt najbrž imaš.

kriptobog ::

wcpapir je izjavil:

Zacetek avgusta pa me zbudi mraz zarad odprtega okna v spalnici. Zaprem okno pogledam termometer 15 stopinj. A letos bojo boni za ogrevanje?

Od kdaj je pa 15 hud mraz?

Mato989 ::

kriptobog je izjavil:

wcpapir je izjavil:

Če je na vrhuncu pasjih dni 4.8. 15 stopinj je to nekako ekvavilentno temu da je 15-20 januar 30 stopinj...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Nehajte nabijati. Saj se bo čez dan ogrelo na pasjih 18. Vsaj pri nas.

kriptobog je izjavil:

wcpapir je izjavil:

Pozimi nimam 15 v bajti ampak 22...tak da ja 15 je mraz v hiši.

Pr 22 zacnemo kurit konse ustali kurmo na 24 konstanto. Zdaj pa je pogreb sredi vrocinskega vala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: wcpapir ()

Kaj nimas oken v bajti, da imas v bajti 15?

kriptobog je izjavil:

Odprte smo imeli, saj sem napisal. Sedaj si pomagam s klimo, mislim da bo slo skozi ker TČ imamo še pokrito.

wcpapir je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Odprte smo imeli, saj sem napisal. Sedaj si pomagam s klimo, mislim da bo slo skozi ker TČ imamo še pokrito.

NA stezaj? Jaz imam okna odprta na kip pa sem imel zjutraj lepih 24.

Dve v mansardi na strezaj ena na kip. Strešna odprta. Panorama v pritlicju odprta pa vse ostale na kip na kip.

Cel dan smo se hladili mansardo ker je bilo prilicno toplo, potem se je zgodila katastrofa in padec temperatur.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: wcpapir ()

cvalsr ::

potem se je zgodila katastrofa in padec temperatur.

Ja uboga sončkasta snežinkasta telefončkasta revšeta, kako se mi smilite. Čisto običajen vremenski pojav - ohladitev za 10 stopinj - je za vas katastrofa? Zdajle dežuje - bežite v kako atomsko zaklonišče!

Ne morejo. Je pod vodo.

cvalsr je izjavil:

Ja uboga sončkasta snežinkasta telefončkasta revšeta, kako se mi smilite. Čisto običajen vremenski pojav - ohladitev za 10 stopinj - je za vas katastrofa? Zdajle dežuje - bežite v kako atomsko zaklonišče!

Glih tolko kot jamrajo eni za otoplitev 1 stopinje ali 10...

FireSnake ::

Poglej in se nasmej: vicmaher.si

tikitoki ::

Eni kekci so mislili, da bodo podnevne spremembe zgolj po revnih drzavah harale.

Nič pol pa gremo pomagat filat vreče s peskom pa nalagat....

cvalsr je izjavil:

Za vas global warming je otoplitev za 0,5 stopinje katastrofa, za vse normalne pa 10 stopinj ohladitev sredi avgusta ni?

Lani je bilo cez 30 stopinj v nasem kraju. In ja ce se zbudim v 15 stopinj JE šok.

Pithlit ::

wcpapir je izjavil:

cvalsr je izjavil:

Za vas global warming je otoplitev za 0,5 stopinje katastrofa, za vse normalne pa 10 stopinj ohladitev sredi avgusta ni?

Lani je bilo cez 30 stopinj v nasem kraju. In ja ce se zbudim v 15 stopinj JE šok.

Oh bogi. Rabiš objemček?
Life is as complicated as we make it...

energetik ::

wcpapir je izjavil:

cvalsr je izjavil:

Dej ne bluzi. Več desetletij/stoletij je bila normalna julijska jutranja temp. okoli 14°C za LJ. Če pa nisi mogel ponoči vstat in zapret oken, si si pa sam kriv.
vires in numeris

kriptobog je izjavil:

wcpapir je izjavil:

kriptobog je izjavil:

NA stezaj? Jaz imam okna odprta na kip pa sem imel zjutraj lepih 24.
Že nekaj dni hiša ne dosega 24 stopinj, če vsaj malo zračiš v teh dnevih, danes je že na 22.
Tako da ne vem, kako se tebi toliko pregreva.
Itak da so poleti na stežaj odprta vrata. Kdaj pa bodo, če ne zdaj?
««
7 / 13
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Junij tudi uradno najtoplejši junij, odkar merimo

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
456358 (3573) HotBurek
»

Vremenski ekstremi (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11512344 (7726) WizzardOfOZ
»

Udarec za podnebne alarmiste? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
18133489 (17364) zmaugy

Milo Poletje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
665651 (3029) BigWhale
»

Leto 2010 najtoplejše leto v zadnjih sto letih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
13433806 (28508) NSA Agent

Več podobnih tem