» »

Kaj je s tem vremenom?

Kaj je s tem vremenom?

Temo vidijo: vsi
««
5 / 13
»»

darksamurai ::

kopriwa je izjavil:

darksamurai je izjavil:

Tiho ovčka. Ti bi gradil sončnice, propelerje, hranilnike in še eno plinsko, da bi imel 24/7 stabilen vir. Vse to lahko nadomesti 1! nuklearka.
 evo, grafična primerjava

evo, grafična primerjava

A boš sposoben podat vir na študijo ali ne?

Škoda pritiska ctrl+c in ctrl+v za takšne ekofašiste kot si ti. Raje dokaži, da zgornji graf iz študije od University of Texas ne drži.;)

kopriwa ::

darksamurai je izjavil:

kopriwa je izjavil:

darksamurai je izjavil:

Tiho ovčka. Ti bi gradil sončnice, propelerje, hranilnike in še eno plinsko, da bi imel 24/7 stabilen vir. Vse to lahko nadomesti 1! nuklearka.
 evo, grafična primerjava

evo, grafična primerjava

A boš sposoben podat vir na študijo ali ne?

Škoda pritiska ctrl+c in ctrl+v za takšne ekofašiste kot si ti. Raje dokaži, da zgornji graf iz študije od University of Texas ne drži.;)

Iz vira, ki sem ga moral sicer sam poiskati, je jasno, da je primerjava nepopolna iz vidika preostalih tehnologij in brez ocene CO2 emisij po koncu operativnega obdobja. Vseeno iz podatkov jedrska in vetrna proizvodnja proizvajata najmanj CO2 sledi fotovoltaika za faktor 3-4. Ti pa vpiješ, da vetrna ni primerna in tudi PV ne, hkrati pa termoelektrarne na premog, ki pokrivajo vsaj 1/3 svetovne električne proizvodnje po grafu sodeč oddajo za velikostni red več CO2. Ne, PV je glavni problem v tvoji glavi. In ja, če misliš da bo proizvodnja energije v prihodnosti slonela samo na 1 tehnologiji si pač neumen. Tako kot so neumne tvoje prejšnje izjave.

plavko61 ::

letos je pač globalno segrevanje mrzlo kot never kaj, pa še pomanjkanje vode nas je negativno presenetilo...
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

energetik ::

Temo so zavzeli troli. Ker dvomim, da obstaja toliko neumnežev.
vires in numeris

Slopek ::

Vremenska napoved za jutri je pravi pokazatelj globalnega segrevanja.
"V četrtek bo precej jasno. Zjutraj bo po nekaterih kotlinah in dolinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od sedem do 12, v mraziščih Notranjske ter v nekaterih alpskih dolinah okoli pet, ob morju 14, najvišje dnevne pa od 21 do 25, na Primorskem do 27 stopinj Celzija."
Vsi, ki ne verjamete, da je za to neznosno vročino kriv človek, pa ste za na Luno.

wcpapir ::

Cudno kako zagovorniki globalnega segrevanja vedno prilagajajo svoje nebuloze konje suša imajo kaj povedati ko je dež pa je spet vse narobe.

mod-moron ::

Slopek je izjavil:

Vremenska napoved za jutri je pravi pokazatelj globalnega segrevanja.
"V četrtek bo precej jasno. Zjutraj bo po nekaterih kotlinah in dolinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od sedem do 12, v mraziščih Notranjske ter v nekaterih alpskih dolinah okoli pet, ob morju 14, najvišje dnevne pa od 21 do 25, na Primorskem do 27 stopinj Celzija."
Vsi, ki ne verjamete, da je za to neznosno vročino kriv človek, pa ste za na Luno.

Jah, če si nikoli nisi nič prebral o globalnem segrevanju in trmariš na "kmečki pameti", potem prideš do takšnih zaključkov.

doesitmatter ::

Opažam da tukaj so 2 strani za globalno segrevanje in sedaj naj mi nekdo pove katera stran ima slabše posledice, če so trditve resnične? Stran kjer priznavajo globalno segrevanje in metanje ogromno denarja v to ali druga stran ki zavrača vse.

Podobna zgodba se je dogajala z CFC plinom kolikor vem.

TgT ::

Odogovor na vprašanje je enostaven. Pozicija Ciklonov in Anticiklonov je napačna, trenutna pozicija le-teh je povsem zimska.
Hit'N'Run

wcpapir ::

TgT je izjavil:

Odogovor na vprašanje je enostaven. Pozicija Ciklonov in Anticiklonov je napačna, trenutna pozicija le-teh je povsem zimska.

In kaj ima to veze ?

Drvimo proti ustavitvi toka, torej proti ledeni dobi. Win situacija v vsakem primeru na koncu kot kaksen soft reset...v zivljenju zemlje jihbje bilo ze kar nekaj.

Rias Gremory ::

PersonaRuda je izjavil:

Eni več kot očitno mislijo, da je vso to dogajanje naključje in ne spregledajo, da je vse to plan z nekim ciljem. In da lahko vlečemo vzporednice eko fašistov, lansko sušo in letošnja neurja. Od tu tudi zaključki, da obstaja možnost, da so ta zadnja neurja ustvarjena umetno, da bi ljudi prepričala, da smo mi krivi za vse to.

Najlažje manipuliraš z ljudmi, če jih prestrašiš. Prestrašili so nas že s covidom, sedaj pa delajo na tem, da nas prestrašijo s klimatskimi spremembami, zato tudi takšna neurja in po 3x ponovitve v istem dnevu (včeraj v MB), pred leti pa je bilo 1 neurje na dan samo. Kako to da smo včeraj imeli tri konkretna neurja s točo in močnimi sunki vetra, ter dežjem kot bi z emperov vlival vodo (v MB)? Obstaja možnost, da so uporabili geoinžinering oz. sodobno orožje za manipuliranje vremena.

Dej mi cifro. Od dilerja.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

PersonaRuda ::

Rias Gremory je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Eni več kot očitno mislijo, da je vso to dogajanje naključje in ne spregledajo, da je vse to plan z nekim ciljem. In da lahko vlečemo vzporednice eko fašistov, lansko sušo in letošnja neurja. Od tu tudi zaključki, da obstaja možnost, da so ta zadnja neurja ustvarjena umetno, da bi ljudi prepričala, da smo mi krivi za vse to.

Najlažje manipuliraš z ljudmi, če jih prestrašiš. Prestrašili so nas že s covidom, sedaj pa delajo na tem, da nas prestrašijo s klimatskimi spremembami, zato tudi takšna neurja in po 3x ponovitve v istem dnevu (včeraj v MB), pred leti pa je bilo 1 neurje na dan samo. Kako to da smo včeraj imeli tri konkretna neurja s točo in močnimi sunki vetra, ter dežjem kot bi z emperov vlival vodo (v MB)? Obstaja možnost, da so uporabili geoinžinering oz. sodobno orožje za manipuliranje vremena.

Dej mi cifro. Od dilerja.

Evo cifre. Kliči na 113.

Pa ko se ti javi mu takoj povej naslov pa kolko ti naj pripelje. Zelo hitro bo prišel z dostavo.

LeQuack ::

Zopet toča v LJ.
Quack !

m0LN4r ::

Ponoci ni toce
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Utk ::

Ker je ne vidiš? Potem niti dežja ni ponoči.

dexterboy ::

Isti akterji v tej temi kot so bili pri Covidu. In isti "debili", ki so zagovarjali špiko v rame, tukaj zagovarjajo iste "nebuloze"... Res smo daleč prišli, Putin bi nas s par nukicami celo odrešil. Tako, kot je rešil ta svet Covida. Čez noč.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Siso ::

Kva je otroc,nismo več ljta 74

https://m.youtube.com/watch?v=GvmvMFXWz...

harvey ::

m0LN4r je izjavil:

Ponoci ni toce

Teorija, da ponoči ni toče 8-O
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

harvey ::

Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

DamijanD ::

wtf a to mamo resno take osebe al je to sam uber fora/trol ?

starfotr ::

Folk je blesav. Nič novega in nepričakovanega.

kriptobog ::

harvey je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

Ponoci ni toce

Teorija, da ponoči ni toče 8-O

Pri nas je bila ob pol polnoci in to kar hudo. Vse razbilo

harvey je izjavil:

:))

Meni je samo to zanimivo, da še 5-25 let nazaj nismo imeli toče ponoči. Letos pa se je že parkrat to zgodilo. In prej je vedno bila toča čez dan, ter ko se je začel večer in se je malo ohladilo več ni bilo toče ampak samo močna nevihta z nalivom. In res me zanima kako to, da so sedaj že toče ponoči oz. kje je vzrok tega? Še več. V torek smo imeli točo v MB in močen veter ob 9h zjutraj in še kasneje ponovitev ob 11h dopoldne, ter še eno nevihto nekje okoli 13h brez toče. Ne pomnim, da smo 5-25 let nazaj imeli v istem dnevu 2x točo ali pa 3x nevihto z močnimi nalivi. Kje so vzroki tega?

#geoinženiring

Zgodovina sprememb…

Kaj da ne, okoli leta 2000 sem bil še doma v mansardi s strešnim oknom. Sredi dneva je padala kot jajce velika toča in začuda ni razbila okna, nato je toča padala še isto noč, okoli 2h. 23 let nazaj.
Za pogoje rabiš visoko rosišče pri tleh, hladen zrak v višinah (to da energijo) in pa strig različni vektorji hitrosti med 0 in 6 km višine.
Rosišče imaš lahko visoko 20° tudi ponoči, vse je odvisno od poteka temp. po višini.
vires in numeris

esel ::

PersonaRuda je izjavil:

Meni je samo to zanimivo, da še 5-25 let nazaj nismo imeli toče ponoči. Letos pa se je že parkrat to zgodilo. In prej je vedno bila toča čez dan, ter ko se je začel večer in se je malo ohladilo več ni bilo toče ampak samo močna nevihta z nalivom. In res me zanima kako to, da so sedaj že toče ponoči oz. kje je vzrok tega? Še več. V torek smo imeli točo v MB in močen veter ob 9h zjutraj in še kasneje ponovitev ob 11h dopoldne, ter še eno nevihto nekje okoli 13h brez toče. Ne pomnim, da smo 5-25 let nazaj imeli v istem dnevu 2x točo ali pa 3x nevihto z močnimi nalivi. Kje so vzroki tega?

#geoinženiring

Tudi sam ne pomnim, da smo 5-25 let nazaj imeli toliko norcev, ki bi zaradi svoje nevednosti proizvajali takšno količino neumnosti in povrhu vsega bili še tako glasni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: esel ()

Ganon ::

DamijanD je izjavil:

wtf a to mamo resno take osebe al je to sam uber fora/trol ?

Beri komentarje na 24ur in MMC. Baje "vsi vemo", da nam vreme kontrolirajo Američani.

CoolBits ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CoolBits ()

Pithlit ::

Oh sweet jesus... Da vas dejansko ni sram...
Life is as complicated as we make it...

Leko ::

PersonaRuda je izjavil:

#geoinženiring

Dej ne bluzi še tukaj! Seveda ne veš ker očitno tud 5 let nisi star. Ves tvoj domet je 2-3 leta. Očitno si se rodil mal pred covidom sedaj pa v jok kaj vse se mu dogaja. Pojd nazaj v svojo klet in ne ustvarjaj neke panike kjer ni potrebe. Če si ti presran ni potrebe, da to širiš po cele vesoljnem svetu.
Dajte prosim tega pacienta že odstrani, ker po celem forumu dela samo sranje!

Leko je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

#geoinženiring

Dej ne bluzi še tukaj! Seveda ne veš ker očitno tud 5 let nisi star. Ves tvoj domet je 2-3 leta. Očitno si se rodil mal pred covidom sedaj pa v jok kaj vse se mu dogaja. Pojd nazaj v svojo klet in ne ustvarjaj neke panike kjer ni potrebe. Če si ti presran ni potrebe, da to širiš po cele vesoljnem svetu.
Dajte prosim tega pacienta že odstrani, ker po celem forumu dela samo sranje!

;((

Kdo je presran? Jaz? Presrani so vsi eko fašisti, kateri navijajo za spremembe.

Jaz že celi čas samo opozarjam, da je tudi tukaj odzadaj agenda eko fašizma in da lahko v kratkem spet pričakujemo sranja v obliki lockdownov in ostalih omejitev za namen reševanja klimatskih sprememb. Pa hkrati pravim, da nimamo toliko vpliva na klimatske spremembe kot nam želijo podtakniti vsi ti podkupljeni "strokovnjaki".

Leko ::

PersonaRuda je izjavil:

Kdo je presran? Jaz? Presrani so vsi eko fašisti, kateri navijajo za spremembe.

Jaz že celi čas samo opozarjam, da je tudi tukaj odzadaj agenda eko fašizma ...

A je treba sploh še kakšen dokaz, da tip nima 5 pik! Samo ne, še vedno mu moderatorji odpirajo že zaprete teme in dovoljujejo trollanje po celem forumu z enimi in istimi forami.

BorutO ::

Kako ljudem povedati, da naj nehajo sanjati o HAARPu, chemtrailsih in podobnemu sranju?

TESKAn ::

Ne moreš. Nekateri niso sposobni sprejet, da so del problema oz. da bi morali spremenit svoje navade in se tako oklenejo vsake, še tako prismuknjene razlage, ki jih opere odgovornosti.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

TESKAn je izjavil:

Ne moreš. Nekateri niso sposobni sprejet, da so del problema oz. da bi morali spremenit svoje navade in se tako oklenejo vsake, še tako prismuknjene razlage, ki jih opere odgovornosti.

Kako si pa ti spremenil svoje navade s katerimi doprineseš okolju? Nosiš oblačila 10+ let oz. dokler se ne uničijo? Imaš telefon 6+ let? Imaš računalnik 10+ let? Hodiš peš v trgovino, če je oddaljena nekje 7 minut hoje?

Recimo jaz menjavam oblačila dokler se ne uničijo, zmes jih tudi krpam. Leta 2008 sem kupil glupo Nokio, katero sem zamenjal leta 2017. Novi telefon je držal 6 let in sem ga pred parimi meseci spet menjal (vse je že štekalo, na klice se je javil ali pa se ni, hardware je zdržal in bi še ga imel, software (Android 8.0) pa je odpovedal, ker že skoraj 2 leti ni popravkov). Torej od leta 2008 do leta 2023 imam 3. telefon, katerega spet mislim imeti vsaj 5+ let. Računalnik bo tudi počasi star 10 let. V trgovino, ki je oddaljena nekje 500m hodim redno peš, občasno pa za manjše nakupe tudi v trgovski center, kateri je oddaljen 1,3 km. Če je dež grem obvezno z avtom. Kaj bi še lahko spremenil, da bi še izboljšal moj doprinos na čistejše okolje?

Lahko je biti pameten in da pametuješ drugim, čeprav si sam isti (to kar drugim očitaš) oz. še hujši, ko je govora o spremembi navad. ;)

pegasus ::

PersonaRuda je izjavil:

Nosiš oblačila 10+ let oz. dokler se ne uničijo? Imaš telefon 6+ let? Imaš računalnik 10+ let? Hodiš peš v trgovino, če je oddaljena nekje 7 minut hoje?
Da, da, da in da. Peš se dnevno naredi 10-15km. Dodaj še mantro "reduce, reuse, recycle" v tem vrstnem redu. Zelo premisliš, kaj sploh rabiš kupiti, vsaka stvar (vključno z embalažo), ki jo kupiš, mora imeti najmanj dvojno uporabo in šele potem, ko zanjo nimaš več uporabe, jo daš v reciklažo. Izogibaš se vsem zadevam za enkratno uporabo.

dreta ::

Mato989 ::

https://novice.svet24.si/clanek/zanimiv...

Evo vam še en bolj realen pogled... nise fact checkal vsega ampak če je res kar piše pol je vse skupaj smešno

Ampak IPCC-jevo četrto poročilo (AR4) je jasno napovedalo vse večje vremenske skrajnosti!

Za zdaj jih je res samo napovedalo. A napovedi se niso uresničile. Število tropskih ciklonov, ki so dosegli kopno, je doseglo najvišjo vrednost leta 1970, od takrat se kaže upadanje. Število dni, ko so divjali tornadi, je doseglo svoj vrhunec v letih 1970-1974 in potem v letih 1989-1999, od takrat upada. Količina globalnih padavin ne kaže nobenega trenda, medtem ko intenzivnost padavin kaže rahlo upadanje od leta 1990. Zimske padavine od leta 1966 ne kažejo nobenega trenda, delež površine Zemlje v sušnih razmerah se je od leta 1982 dejansko nekoliko skrčil. Podobnih podatkov in grafikonov lahko najdemo še veliko. Kot se omenjene napovedi IPCC niso uresničevale niti v obdobju ogrevanja, se tudi ne uresničujejo v sedanjem obdobju stagnacije temperatur ... in to kljub nadaljnji rasti človeških izpustov CO2. Kar je bilo prisiljeno priznati celo 5. poročilo IPCC, čeprav
seveda vztraja, da se bo to zgodilo v prihodnosti. Ampak nekaj vendarle narašča!

Kaj?

Kot ste prej sami opazili, narašča število medijskih poročil, ki "podnebnim spremembam" pripisujejo vse od nalivov do slabe letine zelja. Mediji so med drugim čisto resno poročali, da "podnebne spremembe" povzročajo pomanjkanje zelja na Irskem, na Filipinih silijo ženske v prostitucijo in zmanjšujejo število obrezanih moških v Afriki. In zato ni presenetljivo, da ima velika večina ljudi občutek, kot da je vreme ponorelo ... Čeprav dejansko živimo v obdobju neobičajno pohlevnega podnebja.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

TESKAn ::

PersonaRuda je izjavil:

TESKAn je izjavil:

Kako si pa ti spremenil svoje navade s katerimi doprineseš okolju? Nosiš oblačila 10+ let oz. dokler se ne uničijo? Imaš telefon 6+ let? Imaš računalnik 10+ let? Hodiš peš v trgovino, če je oddaljena nekje 7 minut hoje?

Kar si naštel že (več ali manj) delam. Po 'defaultu'. Cunje dokler niso luknjaste. Prvi SGS2 sem uporabljal 7 let (dela še danes čisto OK), naslednji SGS8 bo tudi kmalu imel 6 let. Računalnik je nekje letnik 2012... 7 minut hoje je 500m, to še zašvicaš ne.
In zakaj bi spreminjal navade? Še za CFCje ki so uničevali ozonsko luknjo, se lahko zahvalimo samo temu da je imel dupont dobiček od prepovedi, da smo jih prepovedali. In ker je bila prepoved uspešna, se je ozon obnovil, danes pa v temah o GW bereš idiote ki se primer 'lejte kako so nam lagal' sprašujejo, kam je šlo strašenje z ozonsko luknjo.

Lahko je biti pameten in da pametuješ drugim, čeprav si sam isti (to kar drugim očitaš) oz. še hujši, ko je govora o spremembi navad.

Brez 'vzpodbude' velikim podjetjem, ki svinjajo na polno se lahko jaz danes zakopljem dva metra pod zemljo v neprodušen zaboj, pa se na mojem 'carbon footprintu' ne bo poznalo. Ker je večina prispevka tam od podjetji, ki jim ni v interesu spreminjat navad ker to stane. In so rajši izumila 'carbon footprint', da se ljudje počutijo odgovorne in jih pustimo na miru.

Na koncu je pa enako kot je bilo z CFCji. Če takrat dupont ne bi imel zanje profitabilnejše alternative, bi pa izumili CFC footprint, blejmali vsakega ki ima doma hladilnik in čisto ignorirali dejstvo, da kot potrošnik nimaš alternative, oni ti je pa ne dajo ker ni dobičkonosno oz. je trenutno stanje enostavno preveč profitabilno.
Ali pa si pogledaš EVje, zakaj misliš da so pred Teslo bili EVji neki grdi konceptni spački? Ker je biznis z mašinami na predelane dinozavre dober, investicija v EVje velika in se jo ne bo šel nihče, ki ne bo v to prisiljen. Tesla pa ni imela tega bremena in so hitro naredili dober EV.

Navade ljudi ni problem spremenit. Daš jim na voljo soliden EV za ugodno ceno, namesto razpotegnjenih mest narediš 'walkable city', kjer imaš v radiju 500m vse kar rabiš (dom, služba, trgovina, zdravnik, lekarna, vrtec, šola...) in se jih večina odpove ICEju danes. Samo profit mora bit, pa se delajo da ne znajo naredit dobrega EVja, plačujejo za antireklamo za EVje, pa še carbon footprint so izumili, kjer štejejo zraven izpuste podjetji in blejmajo ljudi za svoje profitabilno svinjanje.

Pod črto: ker ni finančne vzpodbude, da bi dinozavri spucali svojo svinjarijo, sem jaz obupal nad tem, da bi lahko glede podnebja kaj naredili.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

@TESKAn

+1

Zelo korekten komentar z argumenti kateri pijejo vodo. Se v celoti strinjam. In sedaj pridemo do tistega problema, katerega jaz že skozi omenjam v tej temi. Problem so podjetja, davek na njihove svinjarije pa mislijo prevesiti na nas. In to je problem. Nas spet mislijo zapirat v imenu "klimatskih sprememb". Nas spet mislijo omejevati in nam spreminjati navade (plastične slamice so že ukinili, čeprav nismo s tem nič rešili, ker Indija in Kitajska še na polno svinjata, sledilo bo meso in vse ostalo, da bomo prisiljeni jesti "umetno meso" ali pa ščurke) in omejevati letalski promet (uvesti mislijo ogljične kupone, kar bo samo podražilo lete in bo spet večini letalo nedostopno), ter omejevati dopust ali izlet.

In če vse to uvedejo, spet ne bomo skoraj nič izboljšali klimatske spremembe kot če bi bila podjetja prisiljena, da gredo v bolj "zeleno" in okolju prijaznejšo proizvodnjo produktov. In to je največji problem, da bo davek plačalo 99,9% navadnih ljudi namesto, da se spremeni navade 0,1% najbogatejšim, kateri pa bodo še dalje isto svinjali s svojimi megakorporacijami, katere ustvarijo večino teh "klimatskih sprememb" proti katerim se sedaj borimo...

svecka ::

že 40 let nazaj so napovedal da čez 10 let bo konc sveta zarad xxx vremenske spremebe. In vsakič smo tukaj, čeprav je 10 let minilo in od vsake 10 letne napovedi, ven dajo novo 10 letno grožnjo.

To so vse bučke, ki je samo interes mega korporacijam da delajo profit iz ovc zaradi fake globalnih vremenskih sprememb.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: svecka ()

Al Gore nas že 30 let straši o koncu sveta, če ne spremenimo svojih navad, a on jih zagotovo ne bo. In potem naj upoštevamo takšne patrone?

Horas ::

TESKAn je izjavil:

kakšnega peoblema? mi smo pripomohli kakšen procent, vse ostalo je to narava, mati zemlja, živo bitje kot pred 100leto, kot pred 1000leti in kot pred 100000 leti itd...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Ker si ti to doma na roke izračunal?

Zemlja ni živo bitje.
vires in numeris

Zemlja je živo bitje, če tko piše na Slo-teku. Pika.

Jaz na primer sem ovca. Zato, ker imam veliko volne na sebi mi je vroče. Posledica?
Mislim, da se Zemlja segreva a v resnici se segrevam samo jaz. :8)

Kayzon ::

BorutO ::

m0LN4r ::

To je prevec regionalno ta toca. Tu je ni nic, pa se prijetno hladno je ze.
Prakticno je ze celo leto perfektno vreme in to na vecji razdalji kot 200km levo desno gor dol.

Jebiga Alpe so kot rampa, ki katapultira oblake v visave kjer vse hitro zmrzne in premesa zracne tokove in pol imas smolo.

Prakticno pri mojih doma na drugi strani hriba v prekmurju ni od neurja cisto nic. Na drugi strani jim pa ribiske koce obraca na streho.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Moje izkušnje govorijo, da privrženca teorije zarot z nobeno strokovno razlago ni mogoče prepričati o sprejetju racionalnih argumentov," pravi Branko Gregorčič z Agencije RS za okolje

Kratko in jedrnato.

OutOfTheBox ::

PersonaRuda je izjavil:

TESKAn je izjavil:

Grozno je človeštvo zabredlo, če ljudje po defaultu tako ne delujejo. Je pa res da sem zadnjič videl tipa peljat smeti do kontejnerjev do konca ulice, tako da mogoče res maš take talente.

Zgodovina sprememb…

««
5 / 13
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Junij tudi uradno najtoplejši junij, odkar merimo

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
456355 (3570) HotBurek
»

Vremenski ekstremi (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11512320 (7702) WizzardOfOZ
»

Udarec za podnebne alarmiste? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
18133463 (17338) zmaugy

Milo Poletje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
665648 (3026) BigWhale
»

Leto 2010 najtoplejše leto v zadnjih sto letih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
13433798 (28500) NSA Agent

Več podobnih tem