» »

Služba in sodelavci

Služba in sodelavci

majster123 ::

Zdravo,

Na firmi sem malo več kot eno leto in delo mi je res všeč.
Moti me, da mi je dejansko le par ljudi, ki so mi "kul".
Večinoma se sodelavcev izogibam, še posebej eden celoten oddelek mi je totalno anti, a moram biti v pisarni z njimi.
Tudi eden, s katerim delam, je pokazal svoj pravi obraz in mi para živce - "a še ni narejeno?" - pač projektni vodja.
Kako potem shajati?
Ostal bi še kakšno leto ali 2, potem bi menjal službo.
Vem, pa da je povsod nekaj...
Uglavnem delam kar moram in je to to, ne družim se preveč, drugače pa nisem asocialen, le v službi ne najdem skupnega jezika z večino.
  • predlagalo izbris: Trubar ()

majster123 je izjavil:

Zdravo,

Na firmi sem malo več kot eno leto in delo mi je res všeč.
Moti me, da mi je dejansko le par ljudi, ki so mi "kul".
Večinoma se sodelavcev izogibam, še posebej eden celoten oddelek mi je totalno anti, a moram biti v pisarni z njimi.
Tudi eden, s katerim delam, je pokazal svoj pravi obraz in mi pari živce - "a še ni narejeno?" - pač projektni vodja.
Kako potem shajati?
Ostal bi še kakšno leto ali 2, potem bi menjal službo.
Vem, pa da je povsod nekaj...
Uglavnem delam kar moram in je to to, ne družim se preveč, drugače pa nisem asocialen, le v službi ne najdem skupnega jezika z večino.

S šefom sem pa zadovoljen, mi je v redu.

strawman ::

S tem ni nič narobe, v službi nismo za to da bi sklepali prijateljstva.
Je slabše če so vsi med sabo dobri prijatelji, potem pa nihče nikomur ne upa nič rečt da ne pokvari medsebojnega odnosa.

Scorpy84 ::

Vse je v tvoji glavi, sam bi ti raje priporocal kaksnega psihologa, kot pa jamranje na forumu. Treba se nauciti kdaj biti dec, vsi imamo svoje "probleme" v sluzbi. Glede na to, da tukaj raje omenjas probleme, je ocitno, da ti imas probleme z druzabnostjo. Sicer bi se ze z nekom pogovoril.

Scorpy84 je izjavil:

Vse je v tvoji glavi, sam bi ti raje priporocal kaksnega psihologa, kot pa jamranje na forumu. Treba se nauciti kdaj biti dec, vsi imamo svoje "probleme" v sluzbi. Glede na to, da tukaj raje omenjas probleme, je ocitno, da ti imas probleme z druzabnostjo. Sicer bi se ze z nekom pogovoril.

Ti že veš...;)

Je reko psihologa, a idi nekam lej...

Zgodovina sprememb…

majster123 je izjavil:

Scorpy84 je izjavil:

Ti že veš...;)

Je reko psihologa, a idi nekam lej...

Pa sori, bil si v varnem okolju pri starsih, ki te niso naucili, kako biti odrasel moski. Drugi so samo ugotovili tvoje sibke tocke.

bom jaz tebe naučil nekaj če hočeš...
nočeš vedet...

majster123 je izjavil:

bom jaz tebe naučil nekaj če hočeš...
nočeš vedet...

No to je odraslo pisanje, ce temu verjames. Tak odziv samo pove, da je nekaj na tem.

Ce ti je kaj v uteho, te najbrz tudi sodelavci nebi pogresali. Najbrz zelis samo slisati pravljice, da bos zadovoljen in da se samo okrog tebe vrti. Ce sta ti v kolektivu samo dva vredu, ne more biti cel kolektiv napacen.

seveda. točno tako.
hvala da si me razsvetljiv in bom lažje spal.
res sem ti hvaležen za te modre besede.
brez takšnih genijev kot si ti, nevem kako bi svet stal.
sam si tudi star 39, po nicknamu sodeč in ne deluješ najbolj "zrelo". :)

Dober, da mi mojster pove glede nicka :). LN

Dennis88 ::

Dokler je še znosno ostani, potem pa daj odpoved kot sem storil jaz. Ne se igrat z zdravjem. Ga ni slabšega kot vsakodnevni mobing.

gaoZjQP ::

odpoved, že včeraj, normalno, tako se ja ne da delati...

IL_DIAVOLO ::

Glede na to kako odreagiras na kritiko, si očitno se precej mlad in/ali nezrel. Noben ne bo sodeloval s taksnim otrocajem.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

kriptobog ::

Glede na komentarje tukaj, se čudim, da te sodelavci sploh prenašajo :))

stara mama ::

V službi si vsaj 8 ur dnevno, praktično si s sodelavci več kot z družino (če spiš 8 ur, preostalih 8 pa zagotovo nisi samo s svojimi).
Tisti ki tega ne razume in ne naredi nič na medsebojnih odnosih, si otežuje vsakodnevno življenje za brezveze.
Če imaš poln oddelek takih, ki tega ne razumejo, verjamem da je jeba...

Pithlit ::

stara mama je izjavil:

V službi si vsaj 8 ur dnevno, praktično si s sodelavci več kot z družino (če spiš 8 ur, preostalih 8 pa zagotovo nisi samo s svojimi).
Tisti ki tega ne razume in ne naredi nič na medsebojnih odnosih, si otežuje vsakodnevno življenje za brezveze.
Če imaš poln oddelek takih, ki tega ne razumejo, verjamem da je jeba...

Hja, jaz sodelavce vidim v povprečju 2 uri na dan.
Life is as complicated as we make it...

stara mama ::

Nobenga ne zanima, koliko jih ti vidiš. Ni vsak zaprt v svoji luknji, večinoma so kolektivi kar v enem skupnem prostoru, mogoče s kakšno provizorično steno vmes.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali se za timbilding izplača plača? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7714225 (10745)          

Poligrafsko testiranje

305931 (4943) perci

Sem popolna zguba - Na pomoč!

101975 (1851) GGGGG
»

Menjava službe, problemi, psiholog? (strani: 1 2 )

5511105 (9184) Šmorn

Več podobnih tem