» »

Mcdonalds sledenje naročilom

Mcdonalds sledenje naročilom

noob96 ::

Ali kdo ve kako delujejo ti "lokatorji" ki so kot strešice s številkami v mcdonaldsu? Torej ti si neseš to strešico lokator do mize in potem tisti robotek dostavni najde tvojo mizo..kako je lahko tako natančno? So v mizah kakšni sprejemniki? Ti lokatorji ne izgledajo kot da bi se kaj polnili, ko so na stojalih.

Peter18 ::

Bluetooth locator je. Predstavljaj si Airtag.

kajtimara ::

Dvomim, da je 'ta lokator' bluetooth povezava. Airtag glih ni natančnost!
Osebje vidi številko na strešici(?). ki je na mizi. Potem naročilo, ki je vezano na to številko, vnese v prg robota - vse skupaj zgleda kot plan prostora z mizami in robot, po v naprej programirani poti za to mizo, odpelje naročilo.

mojsterleo ::

Gor na stojalu je številka in uslužbenec te tako najde. Dostkrat je tako če te ne najde pol mal vpraša naokol.
Če imaš pa plošček potem pa ta zavibrira in greš iskat naročeno.

noob96 ::

kajtimara je izjavil:

Osebje vidi številko na strešici(?). ki je na mizi. Potem naročilo, ki je vezano na to številko, vnese v prg robota - vse skupaj zgleda kot plan prostora z mizami in robot, po v naprej programirani poti za to mizo, odpelje naročilo.

Mislim da to ne bo držalo, sem prav gledal, ko sem vzel lokator in se šel usesti ven, da me ni kdo videl, lokator sem malce zakril, pa je robotek še vedno našel do moje mize :P

Peter18 je izjavil:

Bluetooth locator je. Predstavljaj si Airtag.

Ne bi to porabilo veliko energije? Te strešice ne izgledajo kot da imajo kakšne pine za polnjenje na stojalih

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: noob96 ()

wcpapir ::

kajtimara je izjavil:

To seveda ne drži ker te robot najde tudi če nisi za mizo.

Scorpy84 ::

Tako kot mobilna omrezja, imajo dve, tri antene ali vec, s katerim se lokator poveze, tako ves cas vejo kje je lokator.

nejc_nejc ::

Uslužbenec fizicno vnese lokacijo mize v robotka.

pingme ::

kajtimara je izjavil:

Airtag z UWB pokaže točno smer in razdaljo, delovanje je na centimeter natančno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GPS tracker za motor

Oddelek: Kaj kupiti
172501 (1049) twom
»

Nenamerni klici v sili zaradi funkcije v Androidu

Oddelek: Novice / Android
306192 (3589) sbawe64
»