» »

Office 365 prijava Authentikator

Office 365 prijava Authentikator

Egii ::

Zdravo mi lahko kdo slučajno pomaga, stranki je crknil telefon kjer ima poinštaliran Microsoftov authenticator in sedaj se več ne more prijavit v Office 365 admin portal, obstaja kaki bypass, probal sem že vse živo pa mi nikak ne rata.

gaoZjQP ::

kaj v tem smislu koristi?

Če ste izgubili dostop do aplikacije Office 365 Authenticator, obstaja nekaj korakov, ki jih lahko izvedete, da si povrnete dostop do svojega računa. Tukaj je, kaj lahko storite:

Obnovitveni kodi: Če ste že prej generirali obnovitvene kode, jih lahko uporabite za prijavo v svoj račun. Obnovitvene kode običajno prejmete med začetno nastavitvijo aplikacije Authenticator. Preverite, ali ste shranili te kode na varnem mestu, na primer v upravljalniku gesel ali v varnem datotek.

Alternativna metoda preverjanja: Če ste nastavili alternativno metodo preverjanja, kot je telefonska številka ali e-poštni naslov, jo lahko uporabite za preverjanje svoje identitete in prijavo v svoj račun Office 365. Microsoft vam bo poslal kodo preverjanja na alternativni kontakt, ki jo lahko uporabite za prijavo.

Obrnite se na skrbnika: Če uporabljate Office 365 preko organizacije ali ustanove, se obrnite na svojega sistemskega skrbnika ali IT oddelek. Pomagali vam bodo pri pridobitvi dostopa do vašega računa ali vam zagotovili ustrezne korake za rešitev težave.

Obnovitev računa: Če nobena od zgoraj navedenih možnosti ne deluje, lahko poskusite postopek obnovitve računa, ki ga zagotavlja Microsoft. Obiščite stran za obnovitev Microsoftovega računa (account.live.com/acsr) in sledite navodilom za začetek postopka obnovitve. Prosili vas bodo, da zagotovite čim več informacij za preverjanje vaše identitete in lastništva računa.

Pomembno je opozoriti, da se lahko specifični koraki in možnosti, ki so vam na voljo, razlikujejo glede na nastavitve vašega računa in politike, ki jih je določila vaša organizacija. Sledenje zgoraj navedenim korakom vam bo v večini primerov pomagalo pridobiti dostop do vašega računa Office 365.

To vse sem probal in nič ne deluje, račun je služben in vedno kaj koli hočem narediti najprej zateži za authenticator številko ki je ni mogoče zoubiti. za Obnovitev začuna account.live.com/acsr pa napiše Vneseni Microsoftov račun ne obstaja. Skrbnik haha Microsoft, bom pisal njim.

SasoS ::

Na admin portalu lahko resetiraš MFA in bo generiral nov QR.
Rabiš imet account z admin pravicami :)

SasoS je izjavil:

Na admin portalu lahko resetiraš MFA in bo generiral nov QR.
Rabiš imet account z admin pravicami :)

Haha ja da nebi bil zaklenjen admin account, nebi bija noben problem. Sem pisal Microsoftu in sem ze v postopku tak da upam da bo drugi teden zresetiran MFA.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft: ne uporabljajte večstopenjske avtentikacije s SMS ali telefonskimi klici

Oddelek: Novice / Varnost
4711742 (3299) Mr.B
»

YubiKey in 2nd Factor Authentication

Oddelek: Informacijska varnost
376231 (2178) Matija82
»

Outlook: prišlo je do neznane napake

Oddelek: Operacijski sistemi
221981 (1447) poweroff
»

microsoftov račun-ali ga imam?, težave, zaprtje