» »

Aircash ali revolut ali kaj drugega

Aircash ali revolut ali kaj drugega

red star ::

Pozdravljeni Slo-Techovci...prosim za pomoč

Smo skupina jadralcev...4 pari, ki bi si radi na jadranju delili stroške. Da imamo eno skupno kartico za skupne nabave, plačevanje privezov itd...

Torej, da vsak par nakaže recimo 200€ na kartico. in da se po koncu jadranja preostali denar dvigne in vrne posameznim parom ali pa kar prenakaže. In pa seveda, da je možno, če vmes slučajno denarja zmanjka, da se ga da enostavno hitro gor nakazat in uporabljat. Pa kartica mora biti tudi fizična.

Aircash se mi zdi zanimiv ker lahko kar kupimo 4 kartice in jih povežemo. Vendar ne vem kakšne so kaj omejitve na količino denarja, ki je lahko naenkrat v denarnici. Mi bi nekje med 800 do 1000 evrov imeli. In kako je z nakazovanjem denarja na ta aircash... Lahko iz osebne spletne banke direkt?

Hvala za vse ideje :)

L.p D.

OrkAA ::

V naši družbi se že več kot desetletje super obnese https://www.splitwise.com/

Ko nekaj plačaš, vneseš račun in osebe, ki se jih tiče, app pa na koncu izleta zna povedat koliko mora kdo komu nakazat.

To se obnese boljše kot skupna kartica, ker nekateri ne bodo hoteli biti udeleženi pri vseh stroških, recimo alkohol oz. popivanje zunaj, zato lahko pride do slabe volje.

Groot ::

Definetivno Splitwise, kot je že predlagal OrkAA. To neko nakazovanje vnaprej in nato dvigovanje bo samo zakompliciralo vse skupaj. Pač plačate vsak nekaj, vse vnesete na Splitwise in na koncu boste do centa vedeli koliko je kdo komu dolžan.

V-i-p ::

Imam in uporabljam AirCash. Aktivirš jo hitro, posnameš kratek video po navodilih in ti jo aktivirajo v roku ene ure do dveh. Nakažeš si lahko seveda tudi iz mobilne banke - takoj. Ali napolniš v trafiki, na Petrolu,... Ena stane 5€ in je veljavna 4 leta. En drugemu si lahko prenakažete v trenutku, za dvige na bankomatu je pa ne uporabljam. Dela bp, do sedaj še ni zatajila. Fino je, ker si lahko PIN določiš in spreminjaš kar v aplikaciji. Provizije pa tukaj: https://aircash.eu/sl/pristojbine/
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Predplačniška kartica - Aircash?

Oddelek: Kaj kupiti
148096 (2679) gregiprletic
»

Paysafe

Oddelek: Omrežja in internet
225546 (979) Route66
»

Hrvaški internet v Sloveniji

Oddelek: Omrežja in internet
171992 (1137) Daniel
»

Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
261109863 (37784) Andro457

Več podobnih tem