Forum » Elektrotehnika in elektronika » menjava ledic na nokiji???
menjava ledic na nokiji???
TICKO ::
Imam nokio 3510 (brez i) in bi rad zamenjal tte diode zelene ki sem jih navelican v modre, oz vsaj ene druge barve! zdj me pa zanima kje jih dobit, kake morm kupit, pa kk jih zamnejat?
matias ::
Če ne veš, kakšne morajo biti oz. jih ne poznaš, jih boš težko lotal.
To so smd LED diode... z navadnim spajkalnikom sicer gre, če pa tega še nisi počel, pa bo zoprno.
Improviziraj s kakšno sponko za papir, ki jo natakneš na spajkalnik, da bo konica dovolj tanka, razen, če lahko zamenjaš iglo na spajkalniku.
Pa uporabi kakšen tanjši lotkoln.
ps: poskusi v kakšni trgovini z elektroniko - IC, HTE, itd.
No, naj mu še kakšen strokovnjak odgovori, da ne bom kaj zaje***
To so smd LED diode... z navadnim spajkalnikom sicer gre, če pa tega še nisi počel, pa bo zoprno.
Improviziraj s kakšno sponko za papir, ki jo natakneš na spajkalnik, da bo konica dovolj tanka, razen, če lahko zamenjaš iglo na spajkalniku.
Pa uporabi kakšen tanjši lotkoln.
ps: poskusi v kakšni trgovini z elektroniko - IC, HTE, itd.
No, naj mu še kakšen strokovnjak odgovori, da ne bom kaj zaje***
Ne pa sj spajkat ne bo problem to me ne moti sj sm pa ja štromar!opa! ampak katere ledice dobit! to je problem in kje jih dobit!
matias ::
nemška firma,
avstrijska firma
pri obeh js kupujem, pa morm rečt, da majo takšne stvari, ko si nikol ne bi mislu, da obstajajo; recimo LEDica, ki ima svetilnost 750.000 mCd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jap, prav ste prebral :)
Pa velik izbor.
Splača pa se, če kupiš več stvari, ker drugače je že itak poštnina draga.
avstrijska firma
pri obeh js kupujem, pa morm rečt, da majo takšne stvari, ko si nikol ne bi mislu, da obstajajo; recimo LEDica, ki ima svetilnost 750.000 mCd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jap, prav ste prebral :)
Pa velik izbor.
Splača pa se, če kupiš več stvari, ker drugače je že itak poštnina draga.
He who thinks he knows, knows nothing.
He who knows, says nothing.
He who knows, says nothing.
eh zanimivo! ei kk pa naj vem kake mam zdj! kere morm narocit?!?! ej btw a se mi splaca prodat nokio 3510 za 20k sit?!? ju3 dobim kes ce prodam!?ne vem hmmm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB Spajkalnik (5V, 8W) + 18650 (Quad, Hex) PowerBankOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3813 (3353) | Kamran |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12891 (9060) | Azrael |
» | Spajkalnik ali spajkalna postaja (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13934 (12183) | VolkD |
» | Katero elektronko naj uporabimOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2244 (1755) | neoto |
» | Katere igre za nokia 3510i???Oddelek: Igre | 1235 (1168) | IceIceBaby |