Forum » Elektrotehnika in elektronika » Programiranje boarda Steval ST-WINKT1 (ST-WINCSV1)
Programiranje boarda Steval ST-WINKT1 (ST-WINCSV1)
acookook ::
V roke sem dobil tale board, ki pa ga le s težka znam programirati oz. sem trenutno v fazi, ko znam le "sprogramirati" utripanje LEDice (https://pastebin.com/w1qVvwNy). Cilj je zajemati gibanje žiroskopa in pospeškometra ter zadevo ali zapisovati na SD kartico oz. na preko bluetootha pošiljati podatke na namensko aplikacijo na telefonu. Podatke bom potem prebral in obdelal s softwerom. Ugotovil sem, da mi manjka predvsem veliko znanja da bi to naredil, zato bi prosil za pomoč oz. usmeritev, v smeri, da nek tak app najprej seciram v obliki tistih delih, ki me zanimajo. Priznam, da sem že imel težave zadevo vzpostaviti, vsekakor pa bi ta projekt tudi dokončal. Procesor je STM32L4R9ZIJ6.
.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znanja digitalna forenzikaOddelek: Informacijska varnost | 4918 (2893) | gslo |
» | Kaj sploh je programiranje? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11182 (9183) | imagodei |
» | Googlov učinek na človeški spomin je znaten (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17961 (15063) | madmitch |
» | Ucenje med spanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7867 (6127) | d0rK |
» | katera Plata za AMD 64 939 z Raidom + MiroringOddelek: Kaj kupiti | 1552 (1074) | Arzen |