Forum » Loža » slo wiki
slo wiki
BRBR ::
example: Natrijev hidrogenkarbonat @ Wikipedia
Zakaj tule ni, na levi, 'same thing in other languages' ? A to je kakšna cenzura al kaj ?
ker namreč iz normalne wiki
Sodium bicarbonate @ Wikipedia
prideš na prvi link.
Hmm, deutsch sicer ima, amak omejen list of lang .... https://de.wikipedia.org/wiki/Natriumhy...
Zakaj tule ni, na levi, 'same thing in other languages' ? A to je kakšna cenzura al kaj ?
ker namreč iz normalne wiki
Sodium bicarbonate @ Wikipedia
prideš na prvi link.
Hmm, deutsch sicer ima, amak omejen list of lang .... https://de.wikipedia.org/wiki/Natriumhy...
- spremenil: BRBR ()
GupeM ::
Zanimivo. Pri meni je samo na nemškem Wikiju ob strani ta meni. Pri slovenskem in angleškem pa ga ni.
Sicer pa do drugih jezikov lahko dostopaš takole:
Se lepo vidi, da je tako v angleškem, kot v slovenskem jeziku na voljo 78 jezikov, tako da cenzure ni.
Mogoče furajo drugo verzijo Wikija, pa drugače izgleda?
Edit: Tudi pri nemščini nabor jezikov ni omejen, ampak je treba pod seznamom kliknit "69 weitere"
Se lepo vidi, da je tako v angleškem, kot v slovenskem jeziku na voljo 78 jezikov, tako da cenzure ni.
Edit: Tudi pri nemščini nabor jezikov ni omejen, ampak je treba pod seznamom kliknit "69 weitere"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
Master_Yoda ::
Pomoje niso topici linkani in zato ni teh opcij - wikipedia ne ve da je "Natrijev hidrogenkarbonat" "Sodium bicarbonate" . Nekdo mora to verjetno zlinkati skupaj ...
Dovie'andi se tovya sagain.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()
BRBR ::
Zanimivo. Pri meni je samo na nemškem Wikiju ob strani ta meni. Pri slovenskem in angleškem pa ga ni.
Hmm. "78 jezikov", se prikaže če se odsrfam z GC in posledično nisem auto prijavljen (FF).
Hvala za namig.
Edit: deutsch pa nima '78 languages', niti v GC (neprijavljen).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BRBR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Indijski telefonski prevaranti kličejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 43751 (3870) | MIHAc27 |
» | T-2 blokira vhodni promet ?Oddelek: Omrežja in internet | 2732 (1702) | Vanadium |
» | Snap lansiral mini dronaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5755 (3537) | Gagatronix |
» | Telemach v masovni pošti svetuje izklop posodabljaja FirefoxaOddelek: Loža | 3198 (1984) | dope1337 |
» | Inkscape 0.40Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2852 (2852) | minmax |