Forum » Pomoč in nasveti » Aplikacija Mymail za android
Aplikacija Mymail za android
mrTwelveTrees ::
Imam problem, da uporabljam aplikacijo Mymail za mail na android.
Vse skupaj je delovalo ok, nekaj let, po pred časom kakšen mesec dni kar nehalo.
Imam lastno domeno - gostovanje pošte na gmailu.
In ko vpišem da dodam račun, in napiše access denied.
Vklopljeno imam dovoljenje za aplikacijo mymail v nadzorni plošči gmaila.
Probal sem že na novo namestiti aplikacijo, zrisati predpomnilnik aplikacije, ne pomaga.
Če uporabim katerokoli drugo aplikacijo; gmail ali Outlook za android vse deluje ok.
Vse skupaj je delovalo ok, nekaj let, po pred časom kakšen mesec dni kar nehalo.
Imam lastno domeno - gostovanje pošte na gmailu.
In ko vpišem da dodam račun, in napiše access denied.
Vklopljeno imam dovoljenje za aplikacijo mymail v nadzorni plošči gmaila.
Probal sem že na novo namestiti aplikacijo, zrisati predpomnilnik aplikacije, ne pomaga.
Če uporabim katerokoli drugo aplikacijo; gmail ali Outlook za android vse deluje ok.
majerc ::
Zdravo, Preveri kao imaš nastavljene dns zapise na domeni, namreč za .si so se z začetkom letošnjega leta spremenili nekateri pogoji. Lp
mrTwelveTrees ::
To ni to, ker je nehalo delat cca mesec dni nazaj.
Kot rečeno v ostalih aplikacijah na androidu, recimo Outlook pa dela ok.
Support pa jim ne dela, dobil sem odgovor da pač jim trenutno support ne dela in to je to.
Kot rečeno v ostalih aplikacijah na androidu, recimo Outlook pa dela ok.
Support pa jim ne dela, dobil sem odgovor da pač jim trenutno support ne dela in to je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 Mobile (strani: 1 2 3 4 … 83 84 85 86 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 636272 (227757) | karafeka |
⊘ | Prehod android - IOS ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27191 (24006) | Mavrik |
» | SOPA se veselo obrača v grobu: Google z Viso, MasterCardom in PayPalom razmišlja o blOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9547 (7125) | smash |
» | Symbian še ni mrtev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 18266 (16710) | PrimozR |