Forum » Pomoč in nasveti » Ping ne dela
Ping ne dela
Ales ::
Tudi "ping google.si" ne dela? Potem je blokada na tvojem koncu. Prvo pride na misel požarni zid, na dotični Win7 mašini ali na kaki drugi vmes v omrežju.
BRBR ::
Hja, tudi google.si ni delovalo. Spremenil nisem nič, zdaj dela vse.
Do razodetja sem se pa prikopal ker mi inznenada ni delel connect na remotre MySql. Prek drugih portov sem prišel na mašino normalno.
A je kaj šans, da mi je to ponudnik internet storitev začasno skuhal, al pa modem (tudi tega nisem resetiral) ?
Do razodetja sem se pa prikopal ker mi inznenada ni delel connect na remotre MySql. Prek drugih portov sem prišel na mašino normalno.
A je kaj šans, da mi je to ponudnik internet storitev začasno skuhal, al pa modem (tudi tega nisem resetiral) ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BRBR ()
Tody ::
Če ne dela ping localhost potem je problem v tebi. Ukaze ping se dostikrat blokira zaradi tega ker s tem preverjajo ali se tarča odziva. Tracert pogleda pot in mogoče to dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica ne dela?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1386 (352) | RED_line |
» | Qualcomm predstavil novi čip Snapdragon 888Oddelek: Novice / Procesorji | 5524 (3014) | Valvoline |
» | Kriptovalute v obdobju koronavirusaOddelek: Kriptovalute in blockchain | 8353 (4900) | 3man |
» | Računalniki se ne vidijo preko My network placesOddelek: Pomoč in nasveti | 2020 (1881) | BaRtMaN |
» | router dela na nekih url jih samo polovičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1633 (1449) | Medo_m |