Forum » Loža » Restavracija Jezero?
Restavracija Jezero?
132161 ::
Ob neki karierni točki bi povabil po Sloveniji raztreseno sorodstvo na nekakšne sredozemske - ribje obede, predvsem dobro pripravljene lignje (ocvrti, pečeni/polnjeni, ...) mogoče tudi nekaj ribje plošče... Želja malo starejših sorodnikov, zna se zgoditi, da bodo nežnejše (samo cis, nismo posebej napredni) kaj slikale okolico in objavljale. Je restavracija (Velenjsko) Jezero v Šaleški regiji v redu za to?
PacificBlue ::
Glede hrane ne vem, ker nisem že lep čas jedel tej restavraciji. Mogoce bo kdo drug povedal. Okolica je pa urejena, pa tudi jezero je slikovito.
Sicer sem se pa spomnim na tole restavracijo, ni tako daleč vstran.
https://www.novarajngla.si/?gclid=CjwKC...
Sicer sem se pa spomnim na tole restavracijo, ni tako daleč vstran.
https://www.novarajngla.si/?gclid=CjwKC...
I’m out.
:3
:3
132161 ::
Zelo v redu tudi tale Nova rajngla, ja, 15km proč, vendar ob naslednji karierno točki, saj bo mogoče hitro, upam.
Lejga ::
V restavraciji jezero v zadnjih dveh letih zaključek, vedno izbral ribjo jed nikoli razočaran. Nazadnje sem jedel tam en mesec nazaj nedeljsko kosilo in bilo je odlično. Večkrat pa naročam pizzo za domov in so odlične, za mene najboljše v okolici. Drugače imaš pa na voljo še Ribiški Dom Velenje malo bolj rustikalna gostilna čisto ob Škalskem jezeru, hrana je super mogoče postrežba malo šepa samo se splača. Če že ne drugega se splača naročiti kremšnite (prednaročilo potrebno, ker se jih ne dela na zalogo), ki so res odlične.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blejske zasoljene cene ali pa tudi ne (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 43903 (19359) | jest10 |
» | Dolžnost turista, da troši na destinacijah (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9341 (6636) | e-marko |
» | spisek najprivlačnejših slovenskih restavracij (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16521 (15102) | hendriks |
» | Romantična večerja v LjOddelek: Loža | 8070 (7500) | Zeberdee |
» | Katero gostišče obiskati?Oddelek: Loža | 9933 (9328) | strictom |