» »

Asus ali LG

Asus ali LG

resister ::

Kupujem pekač in me zanima keteri od navedenih pekačev (asus, lg) je boljši?

Odgovori zelo dobrodošli

LP

lepi joker ::

Med tema dvema sem jaz za ASUS...

No vsaj en ki je odgovoril...
Hvala

chucki ::

tudi Lg so zelo vredu!!!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

r5r ::

Kje pa lahko kupis pekac ASUS, ker na razlicnih cenikih ga ne najdem ? :|
And it makes me wonder.

servo ::

ASUSi imajo velike dostopne čase, povrhu vsega pa traja celo večnost da zaznajo vstavljen CD. Jaz ti bolj svetujem LGja, ki ima TOSHIBINO mehaniko

lp

KTr1sk ::

Jaz ga imam in je res dober pekač. Res je da bolj dolgo rabi da zazna Cd, ampak ko zalaufa dela res hitro. Par številk nazaj na PC-Format je bil najhitrejši in dobil priznanje "dober nakup" zato sem si ga tudi kupil in mi dela tako kot je treba.

HardwareMaster ::

Sam posedujem LG pekače (zaenkrat 2 pa se odločam za nakup se DVD +/- RW) in morm rect, da so super. Tako kwaliteta kakor tudi zanesljivost.

LP

para-site ::

asus all the way...

mislim da bom uzel kar asusa...:\

hvala za nasvete:)

AL-P: a ti še dela ASUS. Jaz prej sem ga tako hvalil pa mi je zadnjič kar naenkrat crknil (nobenega CDeja ni zaznal). Samo sem še imel garancijo in sem nesel nazja k BigBang in so mi po slabem tednu dali novi pekač. (dokler je dalal je dobr delal, zdaj bom pa videl kako dolgo bo ta ASUS zdržal, ampak dobr je to, da niso tako dragi kot so bili včasih:D )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KTr1sk ()

Senzacionale ::

moj asus ima probleme.

ne pece vec na 48x in to ze kar lep casa, ne zakljuci cd-ja oz vedno nekaj novega se spmni in zariba CD.

Zato pa dela super od 32x navzdol.

zazna pa vsak CD tako da to ni problem.

Mr. ::

He,moj bivši LG je imel tudi podobne probleme,pisal je samo z 8X ali manj.Sedaj iman Liteona in je super:D

Caligula ::

Asusi slabo berejo pa LGji so nasploh malo boljsi pa boljso podporo v obliki firmwerow imajo. Skratka LG. Nasploh-Liteon ali pa LG.
Izogibaj se Teacov in pa tudi Asusov.

Phil ::

Liteon-ne imajo v BOF-u za 8590 sit. Tko da se splača premislit razen če nimaš na izbiro samo Asus-a in LG-ja.
LP

Tisto, da slabo berejo CDje pri meni ni to res, ker ima moj zet LG pekač in sem dobil film, ki njemu ni prečitalo meni pa je. Pa tud v kišti imam DVD-rom Pioneer pa velikokrat (če ni kaj vredu s CDejem) mi DVD-rom ne prečita ASUS pa mi ga. Če bu zdajle kupoval bi sugurno vzel LITEONA, ker sem zdi, da ga vsi najbolj hvalijo pa še zelo pocen je.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14913401 (8722) Caligula
»

crknu pekač (TEAC)

Oddelek: Strojna oprema
282017 (1543) Dr_M
»

best buy pekac (kakovost/cena) po vasem (strani: 1 2 )

514114 (3494) krucymucy
»

Nujna izbira pekača! (strani: 1 2 )

614327 (3587) Oblivion
»

Asus CD-RW

301528 (1260) romci1

Več podobnih tem