Forum » Loža » Ročna tlačilka z manometrom in dodatki
Ročna tlačilka z manometrom in dodatki
cvalsr ::
Kakršno vprašanje, tak odgovor.
Kaj boš tlačil, zrak v bicikel, v traktor, zelje? Kakšne dodatke pa imajo te tvoje tlačilke?
Kaj boš tlačil, zrak v bicikel, v traktor, zelje? Kakšne dodatke pa imajo te tvoje tlačilke?
twom ::
Joe Blow max hp .
Kakršno vprašanje, tak odgovor.Zrak se bo tlačil vama v rit!
Vprašanje je na mestu. Ali pa tudi ne..., kvaliteta današnjih izdelkov je takšna, da lahko stvar kupiš in vržeš direkt v smeti.
Zato je vprašanje kaj je kvalitetnega, da bi se splačalo kupit. Pa seveda da ima še manometer zraven.
Jaz imam doma 50 let staro tlačilko od fotra, iz časov, ko so ljudje še sami menjal gume in jih pumpal doma na dvorišču. Pa kovinska vzvoda za snemat gume na roke tudi. Tlačilka še vedno deluje. Tisto kar sem kupil 10 let nazaj za bicikl, pa ni bilo vredno da bi prijel v roke že takrat...
Verjeto bo OP uporabljal tlačilko za žoge, kolesa, blazino, morda avto ali kakšen kanu, za precej običajne stvari, sicer bi verjetno posebno uporabo izpostavil. Ane, pametnjakoviči...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: twom ()
Assass1n ::
Preden me napadate napišite moj post v google! Nisem si imena jaz izmislil ampak je tlačilka super za specialko ima manometer in dodatke za pumpat razne žoge.
Prosim za opravičilo, Lp
Prosim za opravičilo, Lp
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
GupeM ::
Vprašanje je na mestu. Ali pa tudi ne..., kvaliteta današnjih izdelkov je takšna, da lahko stvar kupiš in vržeš direkt v smeti.
Prvič: prvi odgovor je povsem legit. Pumpe sicer ne poznam, gre pa kljub vsemu za fizično pumpo, ne za fake odgovor.
Drugič: vprašanje ni (povsem) na mestu. Če pumpaš blazine ali SUP-e, rabiš pumpo z velikim pretokom, tlak pa ni treba, da je velik. Če boš pumpal žoge in gume na gorskih/treking kolesih, je dobra vsaka pumpa. Jaz jo imam iz lidla za 15 eur že nekaj let, pa sem povsem zadovoljen. Če boš pumpal gume na specialki, ti mora dat dovolj barov. Če boš pumpal še amortizerje na kolesu, še toliko več. Če bi jo rad na specialki s sabo vozil, moraš vzeti majhno, ...
mihagr ::
ravno včeraj -v soboto, sem jo videl v Hoferju, taka manjša črna dvojna in z manometrom. poškilil sem notri, samo cene pa ne vem.
aly46 ::
Preden me napadate napišite moj post v google! Nisem si imena jaz izmislil ampak je tlačilka super za specialko ima manometer in dodatke za pumpat razne žoge.
Prosim za opravičilo, Lp
tlačilko rabim za e bike in specijalko.hvala .lp
Joe Blow max hp .Kakršno vprašanje, tak odgovor.Zrak se bo tlačil vama v rit!
Zato je vprašanje kaj je kvalitetnega, da bi se splačalo kupit. Pa seveda da ima še manometer zraven.
Jaz imam doma 50 let staro tlačilko od fotra, iz časov, ko so ljudje še sami menjal gume in jih pumpal doma na dvorišču. Pa kovinska vzvoda za snemat gume na roke tudi. Tlačilka še vedno deluje. Tisto kar sem kupil 10 let nazaj za bicikl, pa ni bilo vredno da bi prijel v roke že takrat...
Verjeto bo OP uporabljal tlačilko za žoge, kolesa, blazino, morda avto ali kakšen kanu, za precej običajne stvari, sicer bi verjetno posebno uporabo izpostavil. Ane, pametnjakoviči...
tlačilko rabim za e bike in specijalko.hvala .lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aly46 ()
otago ::
Pred enim letom kupil v Decathlonu SKS Air Works 10, max. cirka 10/12barov, z manometrom za cirka 32eur. Tubeless b.p. napolnil na 7 barov, kaj več je že bil problem. Ni mobilno za na kolo.
Edina kritika je plastični del na dnu- v stiku s tlemi, da je potrebno biti primerno nežen in ohranjati idealno vertikalo.
Edina kritika je plastični del na dnu- v stiku s tlemi, da je potrebno biti primerno nežen in ohranjati idealno vertikalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: otago ()
cvalsr ::
ali46, ne znaš napisati razumljivega vprašanja, kakšno tlačilko in za kakšen namen iščeš pa naj jaz guglam in se ti še opravičim? To pa je logika! In kako 'gugl' ve, kaj ti iščeš??
Ročna tlačilka je tudi tista za smetanove okraske na torti - nikjer ne omenjaš zraka. Ne vem, mogoče ti iščeš tako visokotehnološko z manometrom za smetano?
tvom, ti pa malo poglej, kako različne so tlačilke za stvari, ki jih naštevaš in najdi ustrezno za svojo rit, mojo pa pusti pri miru.
Ročna tlačilka je tudi tista za smetanove okraske na torti - nikjer ne omenjaš zraka. Ne vem, mogoče ti iščeš tako visokotehnološko z manometrom za smetano?
tvom, ti pa malo poglej, kako različne so tlačilke za stvari, ki jih naštevaš in najdi ustrezno za svojo rit, mojo pa pusti pri miru.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cvalsr ()
Badwolff ::
valdo ::
https://www.extremevital.com/sl/kolesa/...
extr ... 56€ spodnji link 43€
https://www.muziker.si/topeak-joe-blow-...
Lp
IzRezije ::
https://www.extremevital.com/sl/kolesa/...
extr ... 56€ spodnji link 43€
https://www.muziker.si/topeak-joe-blow-...
Tut sam mam tole. Od lanskiga leta sm lastnik specialke in tole je tretja pumpa, k sm jo kupu v tem cajtu in šele ta je bla ok. Specialko se pumpa na 9 barov, tega vsaka navadna pumpa ne zmore.
Invictus ::
Sam sem dal 50 EUR za pumpo. Meja je 12 barov. Lahko napumpam vsako specialko .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
energetik ::
Zanimivo, ker jaz imam tudi še od očeta jekleno nožno, pa 2 jekleni ročni, pa nobena ne dela več, ker je že oče moral menjati tesnila in cevi 20 let nazaj, ko so bile pumpe že stare 15 let. Zdaj imam iz decathlona eno ročno z manometrom in je ne morem prehvaliti, tesni, z lahkoto se pumpa, teče gladko še zdaj po 5 letih. Cena pa drobiž.
Kdor specialko pumpa na 9bar, naj pa raje razmisli o menjavi gum na vsaj 28mm, če ne 32mm, pa mu ne bo treba pumpat na absurdne tlake.
Pumpo za vilce sem pa moral nabavit specialno samo zato, ker ne pridem zraven do ventilčka s klasično pumpo. Tlaka ima tudi navadna čez glavo, jaz rabim le 3,5bar v vilcah, pri moji peresni kategoriji.
vires in numeris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
mailer ::
Imam tole https://www.sks-germany.com/en/products... majhna, prenosna, slabost pa počasno polnjenje.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Assass1n ::
Za intermezo, jaz imam dobrih 80kg in pumpam 23mm gume na spredaj 7 zadaj 7.5bar.
Lp
Lp
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Na splošno sm napisal. Drugač pa ja,...ene 8 barov pa pr moji kilaži kar. Te nožne pumpe so za avtomobile, ker je treba dlje cajta pumpat,... in tlak tam do 4 bare. Mam tut eno Hoferjevo, ki ima sicer števec do 8 barov, pumpa pa samo do 4. Tut zadej piše: max tlak 4 bare. :P In lih to hočem rečt, da se ne da z vsako pumpo specialk pumpat. 23mm guma na 3.5bara bo zdržala do prve luknje.
energetik ::
23mm guma sploh ni za vozit
Še pro-ji prehajajo na 28mm.
Še pro-ji prehajajo na 28mm.
vires in numeris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
Groot ::
mailer ::
Je kar pravilno napisano, da je 28 vedno bolj popularna, celo nižji kotalni upor ima kot 25 glede na podatke pri Mavicu.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rumena lučka na armaturki po menjavi gum (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7777 (6319) | TheBlueOne |
» | Mini tlačilka za koloOddelek: Šport | 3975 (3058) | lolipop2 |
» | Čiščenje prahu z stisnjenim zrakomOddelek: Pomoč in nasveti | 3163 (2721) | ...:TOMI:... |
» | Katero pumpo/tlačilko za avto?Oddelek: Na cesti | 4165 (3630) | SeMiNeSanja |
» | Polnjenje kolesarskih pnevmatik na Petrolovih avtomatskih tlačilkahOddelek: Šport | 13116 (12381) | jype |