Forum » Mobilne tehnologije » Wi-fi klic
Wi-fi klic
berche ::
Pozdravljeni,
Mogoče kdo ve zakaj mi klic preko Wifi-ja deluje povsod normalno, samo na delovnem mestu ne. Imam telefon Samsung Galaxy S21 5G.
Signala v našem koncu ni, wi-fi pa deluje odlično.
Hvala za odgovor
Mogoče kdo ve zakaj mi klic preko Wifi-ja deluje povsod normalno, samo na delovnem mestu ne. Imam telefon Samsung Galaxy S21 5G.
Signala v našem koncu ni, wi-fi pa deluje odlično.
Hvala za odgovor
GupeM ::
Ja če mu drugje deluje, potem verjetno ima.
Če v službi nimaš signala operaterja, potem mislim, da tega ne moreš uporabljat. Mislim, da je signal operaterja nujen vsaj za vzpostavitev klica. Lahko pa, da se motim. Preveri kako je s tem.
Če v službi nimaš signala operaterja, potem mislim, da tega ne moreš uporabljat. Mislim, da je signal operaterja nujen vsaj za vzpostavitev klica. Lahko pa, da se motim. Preveri kako je s tem.
berche ::
Vsem ostalim deluje, imajo starejše telefone in dela BP. Imam iste nastavitve kot vsi ostali, tako da mi ni nič več jasno :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lg g2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17893 (11128) | Mare3 |
» | GSM RepetitorOddelek: Mobilne tehnologije | 10164 (3084) | Cervantes |
» | Siol box kako povezati preko wifiOddelek: Omrežja in internet | 8196 (6544) | AC_DC |
» | Nov članek: Varnost slovenskih GSM omrežij III (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 19239 (16011) | Gregor P |
» | Je mobilni telefon sledilna naprava?Oddelek: Novice / Zasebnost | 13861 (13861) | imott3791 |