Forum » Na cesti » Avtooptika - Štajerska, Prekmurje
Avtooptika - Štajerska, Prekmurje
pikachu004 ::
Živjo,
potrebujem avtooptiko za Renault Talisman. Kam naj grem na Štajerskem ali v Prekmurju? Cena mi ni pomembna, samo da bo narejeno kot je treba.
Hvala,
potrebujem avtooptiko za Renault Talisman. Kam naj grem na Štajerskem ali v Prekmurju? Cena mi ni pomembna, samo da bo narejeno kot je treba.
Hvala,
swift ::
m0LN4r ::
K najblizjemu, ki ga imas. Brezveze se je vozit nekam dalec zaradi nekaj tako osnovnega.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Dimnik ::
Maš prav molnar, to ti vsak naredi v nulo, dok si reko keks.....osnovna stvar...optika? Ti bi mu tudi zriktal, ha? To si napisal, samo da si se pofočkal v temi?
bbbbbb2015 ::
Maš prav molnar, to ti vsak naredi v nulo, dok si reko keks.....osnovna stvar...optika? Ti bi mu tudi zriktal, ha? To si napisal, samo da si se pofočkal v temi?
Da ti listek, meritev prej, meritev po, tip avta po vpisani šasiji. Kaj rabiš pravzaprav več?
Edini problem vidim, če imaš ultra nov avto, pa nima avta v bazi. Ali pa nek ultra orenk BMW M model, ki rabi posebne nastavitve.
Edina napaka je lahko, da zbere napačen tip avta, soroden morda. Recimo Renault Clio dieselski in bencinski imata zelo različne nastavitve.
Dimnik ::
bbbb2015kaj rabiš več? Ja če se ne razumeš v tiste številke pred in po, ne rabis več, maš prav. Optika narejena, imaš papir, ampak avto vleče v levo, volan malo v levo namesto naravnost, zadnjo desno gumo pobira po zunanjem robu, itd....
bbbbbb2015 ::
bbbb2015kaj rabiš več? Ja če se ne razumeš v tiste številke pred in po, ne rabis več, maš prav. Optika narejena, imaš papir, ampak avto vleče v levo, volan malo v levo namesto naravnost, zadnjo desno gumo pobira po zunanjem robu, itd....
No, glej, da se razumeva. Če avto ni bil karamboliran, če ni neka eksotika, ter če ni nekega osnovnega zajeba npr. pri izbiri modela, ne bi smelo biti problema.
Dopuščam možnost, da česa še ne vem, zato me kar poduči, kaj še lahko gre narobe.
Seveda pa dopuščam, da nekdo izbere napačen model, da je bil avto premaknjen, tam ti optika naredi več problemov, kot koristi. Ali pa kar je še takih problemov, zvita polos, pa še nekaj mehanskih problemov je.
Ampak tako, za neko vsakdanjo rabo, ne bi smelo biti problemov. Vsaj jaz jih nisem imel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2015 ()
m0LN4r ::
Ne, ampak ker danes ima ze vsak racunalnik, si potegne dol specse in nastavi tak kot pac tam pise oz. to se je tako delalo ze 15 let nazaj.
Ja je osnovna stvar, sem bil zraven in so mi povedali, ravno pri zormanu, nazadnje 10 let nazaj. Nato sem peljal drugam, privat za pol manj, avto se je peljal ravno tudi pri 180.
Sej ne recem, ce gres nastavljati neke posebne nastavitve za dirkanje na dirkalniku in hitrosti nad 200km/h, da gre ravno kot puscica, ampak nevem kdo to prinas sploh dela.
Vem za enga pri NOS ringu, ki to dela v sodelovanju z Bilstein, ampak to stane tam 1-2 jurja z testiranjem na progi vred.
Ne nisem se pofockal, tako pac je.
Evo te pa pelji sem, pa povej da dirkas z 200+
Zato ga peljes k mehaniku, ki dela optiko in ne kuharju ali picopeku.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtooptika vrednostiOddelek: Na cesti | 4751 (3554) | RED_line |
» | Po optiki pri Španu je volan še vedno v levoOddelek: Na cesti | 3770 (2682) | TOP |
⊘ | Rabljen močnejši, luksuriozen avto do 3k (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11691 (9529) | Starscream |
» | megane 3 1.5 dci problemOddelek: Na cesti | 1680 (1577) | Scorpia |
» | Zapečeni končniki na vozilu??Oddelek: Loža | 8544 (7912) | guest #44 |