» »

Ugovor zoper ocene

Ugovor zoper ocene

sussyknedl ::

Po vrnjeni kontrolki sem bil začuden, da sem za pravilno rešeno nalogo prejel 0 točk, ki mi pa vpliva na končno oceno. Vprašal sem profesorja, zakaj je označil pravilno rešeno nalogo za narobe, pa mi ni hotel odgovorit oz. utemeljit razloga. Zdaj bom spisal ugovor zoper te ocene ravnatelju, pa me zanima, če ima kdo podobno spisan dokument, da vem kako in na kakšen način zapisat pritožbo?

Hvala vnaprej

Kalibri ::

Napiši:
- pri nalogi tej pa tej sem prejel 0 točk. Naloga je bila pravilno rešena, lahko utemeljiš zakaj, prejel pa sem nič točk.
- napačno podeljeno število točk vpliva na prejeto oceno. Če bi prejel vse točke ali pa x točk, bi bila tudi ocena višja
- zaradi navedenega predlagam, da se mi priznajo točke in višja ocena

Ne kompliciraj, kratko, jedernato, amen.

Lahko pa provaš GPT chat in poročaš, kaj ti spesni.

EVO - gptchat:
UGOVOR ZOPER OCENO

Spoštovani ravnatelj,

obravnavati vas želim v zvezi z mojim ocenjevanjem pri profesorju/ici [vpišite ime in priimek]. Na zadnjem preverjanju sem prejel 0 točk za nalogo, ki sem jo rešil pravilno. Vprašal sem profesorja/ico, zakaj sem prejel tako nizko oceno, vendar mi ni želel podati utemeljenega razloga.

Ker je to zelo vplivalo na mojo končno oceno, se obračam na vas z zahtevo po pregledu ocenjevanja, ki je potekalo na tem preverjanju. Prepričan/a sem, da sem svojo nalogo rešil pravilno in zato menim, da sem zaslužil višjo oceno.

Zahtevo po pregledu ocenjevanja utemeljujem s sledečimi razlogi:

Prepričan/a sem, da sem pravilno rešil nalogo, saj sem se vsebino dobro pripravil/a in sledil/a navodilom.
Profesor/ica ni utemeljil/a razloga, zakaj je moja naloga bila označena kot napačna, kljub temu, da sem jo rešil/a pravilno.
Zaradi te ocene moja končna ocena iz predmeta ni realna in ne odraža mojega znanja in truda, ki sem ju vložil/a v predmet.
Zato vas prosim, da preverite, ali je bila moja naloga resnično ocenjena pravilno in da se mi odgovori na moj ugovor. Prepričan/a sem, da bo vaš pregled potrdil, da sem svojo nalogo rešil/a pravilno in da sem zaslužil/a višjo oceno.

S spoštovanjem,
[Vpišite svoje ime in priimek]

Manjka samo še, da točno napišeš, kateri test, pri katerem predmetu in kdaj ste ga pisali.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kalibri ()

Kalibri je izjavil:

Napiši:
- pri nalogi tej pa tej sem prejel 0 točk. Naloga je bila pravilno rešena, lahko utemeljiš zakaj, prejel pa sem nič točk.
- napačno podeljeno število točk vpliva na prejeto oceno. Če bi prejel vse točke ali pa x točk, bi bila tudi ocena višja
- zaradi navedenega predlagam, da se mi priznajo točke in višja ocena

Ne kompliciraj, kratko, jedernato, amen.

Lahko pa provaš GPT chat in poročaš, kaj ti spesni.

Ko ta ugovor pošljem ravnatelju, zraven tudi pripnem skeniran test?

Kalibri ::

Itak. Ali pa predlagaš, da ga ravnatelj pridobi pri presorju, če ima original, če ga imaš ti, potem daj kopijo/sken zraven.

Kalibri je izjavil:

Itak. Ali pa predlagaš, da ga ravnatelj pridobi pri presorju, če ima original, če ga imaš ti, potem daj kopijo/sken zraven.

Hvala!

BBB ::

Če ni skrivnost, te prosim za besedilo te naloge in za tvoj odgovor oz. tvojo rešitev.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pravilno resena naloga tockovana z 0 tockami (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7612429 (9339) prenasalec
»

Dobil popravca pri MA (strani: 1 2 )

888120 (6087) klemen22
»

kazenski test 13. junij, a ni da 2 tedna pred koncem... (strani: 1 2 )

779641 (8221) ERGY
»

nepravično ocenjevanje?

162196 (1932) Ziga Dolhar
»

Pritožba na oceno

206609 (5260) skorc_norc

Več podobnih tem