Forum » Omrežja in internet » DialUp v XP se mi po nekaj minutah skoraj cisto ustavi....Help!
DialUp v XP se mi po nekaj minutah skoraj cisto ustavi....Help!
umetnic ::
HEy!
Nikakor mi ne uspe ugotoviti zakaj se mi prenos sprejetih podatkov v XPjih preko navadnega DialUp-a (arnes) po nekaj minutah cisto upocasni, prakticno na nulo...
Sem ze povozil z ponovnim instalom, odinstaliral vse p2p, pa se kar isto..ima kdo kaksno idejo, kaj naj se probam?!
Ce preklopim na Win98, dela normalno.
grrrrrrrrr
Nikakor mi ne uspe ugotoviti zakaj se mi prenos sprejetih podatkov v XPjih preko navadnega DialUp-a (arnes) po nekaj minutah cisto upocasni, prakticno na nulo...
Sem ze povozil z ponovnim instalom, odinstaliral vse p2p, pa se kar isto..ima kdo kaksno idejo, kaj naj se probam?!
Ce preklopim na Win98, dela normalno.
grrrrrrrrr
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.
Imagination ::
Virus?
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
MRtwister ::
mogoce kaj uploadas, pr men sm imel en proces(DLLHOST), k je krneki uploadal, ne vem zakaj in kaj :).
umetnic ::
PA je bil res virus...in sicer Welchia worm
Hvala za pomoc..zdej spet 'normalno' surfamo...
-----------------
gumitvist.com
Hvala za pomoc..zdej spet 'normalno' surfamo...
-----------------
gumitvist.com
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: umetnic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | K7S5A Pro ali IWill KK266-R Plosca - Katero kupiti...Oddelek: Kaj kupiti | 1071 (861) | boštjan |
» | Epox BLUETOOTH (100m)Oddelek: Kaj kupiti | 1070 (917) | umetnic |
» | Ali sta procesorja za v smeti?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (1008) | umetnic |
» | Naj mi PLS nekdo prevede besedo RefurbishedOddelek: Šola | 1023 (904) | umetnic |
» | Kako do Metrojeve kartice!?Oddelek: Kaj kupiti | 2949 (2652) | bmen |