» »

DCU (2025 - )

DCU (2025 - )

1
2
»

jimyboy ::

Film mi je po simpatičnosti na ravni Superman 1+2, po spektakularnosti pa MOS in JL ne seže do kolen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jimyboy ()

Kayzon ::

Veliko razocaranje film, sam drugega ni za pricakovat od james gunna. Prinesel v DC te nagnusne kostume in marvel tier humor kjer ne morejo pet sekund brez edgy sal.

oo7 ::

James Gunn Addresses Casting Alan Ritchson As DC's New Batman

"I am a big Alan Ritchson fan. Both as an actor and as a guy. Let's just wait to see what happens."

Reacher Bruce Wayne ? :|

yoco ::

Danes pogledal Supermana. Vav kakšno razočaranje. Tok slabega filma pa res nisem pričakoval! 8-O

Polda ::

yoco je izjavil:

Danes pogledal Supermana. Vav kakšno razočaranje. Tok slabega filma pa res nisem pričakoval! 8-O

Enako.
Supernan ni drugega kot boksarska vreča.
S tistim žepom so zafantazirali na polno.
Pa seveda Boravia kjer govorijo hrvaško kjer beli vojaki iz vzhodne evrope napadejo sosede kjer so kaj Palestinci?

BladE_ ::

Sem kar fan teh superjunakov, Superman mi je precej visoko na lisi po všečnosti... Se moram strinjat, da ta film ni ne vem kaj, tisti "recovery center" in pes mi nikakor nista šla poleg Supermana.
Akcija - Reakcija

mahone ::

Kaj mi gre na kurac, ko nonstop rinejo current day politiko v filme, kjer nimajo nic iskati. Ze sam plot je idiotski, na case sem mislil, da gledam netflix tv serijo. :))

SambaShare ::

In tole skorpucalo nekako še vedo drži oceno 7.5 na IMDB. Tam za za enih 5.4 bo pa res.

Han ::

Preletel v pol minute in zbrisal. Bruh... ;((

Baltazar: ::

Pa zjebali so Supermana, zjebali Batmana, cel DCU.
Zjebali so cel Marvel od Thora, Hulka, Ironmana do Fantastičnih 4 ni da ni. Res ne vem kaj jim ni jasno, karkol se lotijo je 10x slabše kot predhodni del.

SambaShare je izjavil:

In tole skorpucalo nekako še vedo drži oceno 7.5 na IMDB. Tam za za enih 5.4 bo pa res.

Tam ene 2 pa res.

delavec44 ::

Sem pogledal, mukoma. Cel film ga samo mlatijo, ni S od Supermana. Bi še razumel, če bi bil nek origin story, tako pa...

yayo ::

Ja, ta film je komedija v trendu vseh zadnjih superhero filmov. Kar me mogoče ne bi niti motilo glede na to, da so bili original stripi v tridesetih in štiridesetih namenjeni mulariji pa so imeli takšen ton. Ampak scenarij je otročji. Tista scena na začetku, ko ga punca intervjuva je bila kar mučna, sam Superman pa ne kaže skozi film nobenega inteligence, nobene strategije ali planiranja. Pa tale Justice Gang z Green Lanternom in ostalimi je čista ponovitev Suicide Squada.

yayo je izjavil:

sam Superman pa ne kaže skozi film nobenega inteligence, nobene strategije ali planiranja.

ja, dejansko je junak filma Mr. Terrific ali Fantastic ali kako se že kliče, ki dejansko rešuje probleme. Superman je le fotomodel brez možganov. Pa kao najmočnejši metahuman?. Kje, kdaj?

Je pa ena stvar katera mi je bila všeč v filmu in zaradi katere mi je žal, da ni bil boljši, oziroma, da ne deluje kot zgodba. (Med ostalim je bila popolnoma izpuščena njegova "origin story", spoznamo ga, ko je že uveljavljen kot superheroj je že v ljubezenskem odnosu z Lois). Ta stvar pa je, da je čisti in preprosti "good guy" kakršnih današnje generacije mulcev ne vidijo več nikjer potem, ko enkrat prerastejo risanke za malo deco. Tale Superčlovek ni antiheroj in ni nek darker, je oseba, ki ima rada ljudi in človeštvo in, ki vidi dobro v ljudeh. Skozi cel film ga mlatijo ampak na koncu vedno vstane in naredi kar je dobro za svoje bližnje. V časih kakršni so današnji to očitno res pomeni biti punk roker.

Horas ::

film kot film, za pogledat, je v redu in zbrisat. ampak kakšen svet je to? to ni supermanov svet. in pa ostali metahumani, a ni superman najmočejši in samozadosten?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

delavec44 ::

Jah ni samozadosten. Rabi psa. V dvojki verjetno še lastnico psa.

oo7 ::

Man of Steel mi je bil veliko boljši film.

Horas je izjavil:

film kot film, za pogledat, je v redu in zbrisat. ampak kakšen svet je to? to ni supermanov svet. in pa ostali metahumani, a ni superman najmočejši in samozadosten?

To je bila le interpretacija lika, ki jo je podal Zack Snyder v svojih filmih. Interpretacij je bilo skozi razne medije in skozi desetletja veliko, lik ni izkesan iz marmorja. Gunn je pač šel v drugo smer kar ne pomeni, da je izdal Supermana ali kaj podobnega.
Tale video je zanimiv, če ga človek do konca pogleda (in preskoči reklamo).

Pa Silent Bob je velik ljubitelj stripov.

Gregor P ::

Pohvalno, da so si drznili poskusiti nekaj drugačnega, ampak sam vsekakor nisem imel občutka, da gledam Supermanov film. Tudi ni bilo časa, da bi sploh lahko vzpostavil kakšno čustveno povezavo z liki oz. da bi jih lahko globje spoznal. Še največ emocij sem občutil ob smrti tiste velike pošasti. Tako da je za pogledat, medtem ko čakamo na prave filme o DC junakih.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Kodrnusa ::

Ne vem kakšne filme gledate ali koliko ste stari. Tale "Superman" film je tak poden, da sem ga kumi prežvečil do konca. Raje bi Pujso Pepo gledal. Brez zgodbe, nekarizmatični woke scena igralci, slaba igra, slaba glasbena podlaga, kostumi kot da bi jih moja babica za pusta šivala...
Preveč drugih super ljudi, brez neke povezave, čustvene nabitosti zero...
Slaba komedija z slabimi forami in nasploh najslabsi Superman ever (filmi in serije). Subjektivno mnenje osebe, ki je gledal supermana 3 kot mulc v kinu.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Man of Steel 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
528132 (3943) oo7
»

The Suicide Squad [Suicide Squad 2] (2019) (strani: 1 2 )

8217587 (8597) oo7
»

The Justice League Part One & Part Two (strani: 1 2 3 4 )

16440525 (20718) mahone
»

Batman v. Superman: Dawn of Justice (strani: 1 2 3 4 )

18555292 (27796) opeter

Več podobnih tem