» »

skrbništvo nad otrokom

skrbništvo nad otrokom

«
1
2 3
...
5

jan1999 ::

Zdravo. Vprašanje imam glede skbništva oziroma izvajanje stikov nad otrokom.
S partnerico sva 3 mesece pred porodom prekinila najino zvezo. Poiskusil sem pri CSD da se že pred porodom določijo nekatere stvari a brez efekta. Po porodu sem imel stike z otrokom vsak dan včasih tudi večkrat na dan. Ta prvi mesec sem skrbel za otroka in njegovo mamo nato je pač podala predlog da glede da nisva skupaj da je 1x na dan obisk dovolj. S tem sem se strinjal vendar je to trajalo samo kakšen teden. Nato so se začeli problemi in sicer da otroka nisem videl tudi po par dni oziroma le 2x tedensko. Potem sva šla na predhodno svetovanje na CSD in smo se zmenili sledeče. obiski 3x tedensko po 2 uri, 150evrov preživnine in pa da je otrok zaupan v skrbništvo mami. Tega dogovora se je bivša partnerica držala samo 1 teden nato dovoljevala stike z otrokom samo 1x ali 2x tedensko. Večkrat sem se pritožil na CSD vendar oni pravijo da nimajo pooblastil. Ko sem jo opozoril da imava dogovor iz CSD-ja mi je samo odgovorila da zadeva ni pravnomočna in da je njena dobra volja da sploh vidim otroka. Dober teden nazaj sem dobil pošto njenega odvetnika da ona želi da imam stike z otrokom samo 1x tedensko ker naj bi z večkratnimi obiski motili ritem spanja otroka, trdi da je otrok dojen čeprav ni, zahteva 300 eurov preživnine češ da ima mesečno stroškov z otrokom 600 eurov in pa da želi imeti skbnišvo nad otrokom. Zanima me kaj so moje opcije, kaj lahko naredim in na koga se lahko obrnem.

Pat_MaGroin ::

Odvetnika rabiš.

Tody ::

Pat_MaGroin je izjavil:

Odvetnika rabiš.

Če ne upoštevaš tega, te bo obrala za vse pa se mal... Otrok pa te bo sovražil, bo mama poskrbela za to ;)

PrihajaNodi ::

Otrok ga bo itak sovražil, dejstvo (brainwashing mame do 18 leta). Zdej je samo cilj da si zmanjša preživnino na minimum. Pozabi na normalne stike.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Odvetnika sem že kontaktiral. Vendar ne vem kaj naj storim v primeru da se ona odloči da otroka sploh ne vidim. Trenutno se mi zdi da imam zvezane roke vsaj dokler ne bo prišla odločba iz sodišča....

Scaramouche3 ::

jan1999 je izjavil:

Zdravo. Vprašanje imam glede skbništva oziroma izvajanje stikov nad otrokom.
S partnerico sva 3 mesece pred porodom prekinila najino zvezo. Poiskusil sem pri CSD da se že pred porodom določijo nekatere stvari a brez efekta. Po porodu sem imel stike z otrokom vsak dan včasih tudi večkrat na dan. Ta prvi mesec sem skrbel za otroka in njegovo mamo nato je pač podala predlog da glede da nisva skupaj da je 1x na dan obisk dovolj. S tem sem se strinjal vendar je to trajalo samo kakšen teden. Nato so se začeli problemi in sicer da otroka nisem videl tudi po par dni oziroma le 2x tedensko. Potem sva šla na predhodno svetovanje na CSD in smo se zmenili sledeče. obiski 3x tedensko po 2 uri, 150evrov preživnine in pa da je otrok zaupan v skrbništvo mami. Tega dogovora se je bivša partnerica držala samo 1 teden nato dovoljevala stike z otrokom samo 1x ali 2x tedensko. Večkrat sem se pritožil na CSD vendar oni pravijo da nimajo pooblastil. Ko sem jo opozoril da imava dogovor iz CSD-ja mi je samo odgovorila da zadeva ni pravnomočna in da je njena dobra volja da sploh vidim otroka. Dober teden nazaj sem dobil pošto njenega odvetnika da ona želi da imam stike z otrokom samo 1x tedensko ker naj bi z večkratnimi obiski motili ritem spanja otroka, trdi da je otrok dojen čeprav ni, zahteva 300 eurov preživnine češ da ima mesečno stroškov z otrokom 600 eurov in pa da želi imeti skbnišvo nad otrokom. Zanima me kaj so moje opcije, kaj lahko naredim in na koga se lahko obrnem.

Iščeš poceni nasvet za nekaj kar naj bi te res skrbelo, pejd do odvetnika, ki je take stvari zmagoval...

Miki N ::

Kot so ti povedali, probaj zminimizirati preživnino - kruto, ampak ta otrok je zate izgubljen, to si boš moral novega narediti. Tokrat pa bolj pazi, da ne naletiš na mino.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

jan1999 je izjavil:

Odvetnika sem že kontaktiral. Vendar ne vem kaj naj storim v primeru da se ona odloči da otroka sploh ne vidim. Trenutno se mi zdi da imam zvezane roke vsaj dokler ne bo prišla odločba iz sodišča....

Ja, samo s sodiščem se bo vleklo leta in leta. Na koncu ti pa lahko naredi tako da si ga/jo spolno dotikal (al kako se to že reče v slo?) in izgubiš vse pravice. Sem že slišal za tak primer.

Skratka pamet v roke pa poskrbi za svoje mentalno zdravje pa denarnico.

Miki N je izjavil:

Kot so ti povedali, probaj zminimizirati odškodnino - ta otrok je zate izgubljen, to si boš moral novega narediti. Tokrat pa bolj pazi, da ne naletiš mino.

Jup. Čas celi rane. Sicer lahko da mu dodelijo skrbištvo, samo če nima par 100 jurjev da jih lohk fukne za super advokate pozabi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Jup. Čas celi rane. Sicer lahko da mu dodelijo skrbištvo, samo če nima par 100 jurjev da jih lohk fukne za super advokate pozabi.

Kako pa lahko ona ima odvetnika ko nima tok keša?

Scaramouche3 je izjavil:

Ne rabi, ker so povečini sodišča na stranki ženske, pa brezplačna pomoč ker je mama samohrana itd...brezveze. Da pa otrok košta 600 eur je pa kruta. Pomojem ma drudzga, pa hoče pač mal več keša pa mir.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Upam, da je trol tema, ker tole je mental
I’m out.
:3

Invictus ::

Mental je odnos CSD in sodišč do oöetov...

Mame pa kot Marije Terezije...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Invictus je izjavil:

To je res, kot moški si takoj v podrejenem položaju..
Poznam primer človeka ki je pač vedel da nima keš in sam vzel pravne knjige, odšel na sodišče in zmagal.
Vzelo ti bo par mesecev časa...samo je vredno...

Upam pa da si se zaščitil, če ne s kondomom, pa da vsaj ne ve kakšna je tvoja plača, nepremičnine itd, pa da se narediš čim večjega reveža in plačuješ mesečno minimalno. Pa ne da je to ok, samo itak bo froc proti tebi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

jan1999 je izjavil:

A si napisan v rojstni list kot oče?

Ja, lahko se odloči, in nič ne moreš. Ne po uradni, ne po neuradni poti. Pač zamera glupih bab, ki jo podpira celoten sistem.

kriptobog ::

PrihajaNodi je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Ne rabi, ker so povečini sodišča na stranki ženske, pa brezplačna pomoč ker je mama samohrana itd...brezveze. Da pa otrok košta 600 eur je pa kruta. Pomojem ma drudzga, pa hoče pač mal več keša pa mir.

Tole...

Frend je bil v popolnoma enaki situaciji. Je sel do odvetnika in vztrajal do konca na sodiscu in je sodisce dodelilo deljeno skrbnistvo 50:50.
Je mela pa drugega ko je zacela sratis polnim skrbnistvom. Jo je valda tip nahujskal, da lahko tako denar potegne.

Scaramouche3 je izjavil:

Ni brezplačni odvetnik v to sem prepričan. Ne me narobe razumet da si ne želim imeti skrbništva vendar trenutno ker je otrok star komaj 4 mesece ji prepuščam skrbništvo seveda upam v bližnji prihodnosti da bova imela skupno skbništvo vendar bo vrjetno sodna bitka do tja še dolga glede na to da se že sedaj tako obnaša. Razumem da je otrok majhen da si ga ne morva podajat sem ter tja in da nebi bilo to za otroka dobro vendar povsod mi pravijo da sva oba starša pomembna za otrokov razvoj nihče pa mi trenutno ne more pomagati da bi imel vsaj redne stike. Pa naj ima drugega partnerja to je meni vse eno življenje gre naprej vendar da si tako prisvaja otroka in mi omejuje stike mi pa ni logično.

Žal ni troll tema bi si želel da bi bila.....

Scaramouche3 je izjavil:

Invictus je izjavil:

To je res, kot moški si takoj v podrejenem položaju..
Poznam primer človeka ki je pač vedel da nima keš in sam vzel pravne knjige, odšel na sodišče in zmagal.
Vzelo ti bo par mesecev časa...samo je vredno...

Mogoče je, mogoče ne. Jaz poznam tipa ki je mel doma firmo, bejba pa sam hotla keš, keš, keš. Na koncu ga je obtožila otipavanja hčere, pa hčeri prala glavo da fotr ni ok, kar je tudi tamala priznala CSDju. Sodišče je hvala bogu to zavrgel kar se tiče otipavanja, situacija je pa še vedno gnila.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

jan1999 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Ni brezplačni odvetnik v to sem prepričan. Ne me narobe razumet da si ne želim imeti skrbništva vendar trenutno ker je otrok star komaj 4 mesece ji prepuščam skrbništvo seveda upam v bližnji prihodnosti da bova imela skupno skbništvo vendar bo vrjetno sodna bitka do tja še dolga glede na to da se že sedaj tako obnaša. Razumem da je otrok majhen da si ga ne morva podajat sem ter tja in da nebi bilo to za otroka dobro vendar povsod mi pravijo da sva oba starša pomembna za otrokov razvoj nihče pa mi trenutno ne more pomagati da bi imel vsaj redne stike. Pa naj ima drugega partnerja to je meni vse eno življenje gre naprej vendar da si tako prisvaja otroka in mi omejuje stike mi pa ni logično.

Žal ni troll tema bi si želel da bi bila.....

Če ima drugega partnerja in on ima prihodke, ima celo zakon pravico tebi dati vso breme, partnerju pa nič? Tudi če ti otroka vzame?

Invictus je izjavil:

jan1999 je izjavil:

A si napisan v rojstni list kot oče?

Ja, lahko se odloči, in nič ne moreš. Ne po uradni, ne po neuradni poti. Pač zamera glupih bab, ki jo podpira celoten sistem.

Sem to sva uredila že pred porodom. Takrat je klicala vsa osladna da je potreba to urediti nato pa spet kakor njej zapaše

Pozabi na skupno skrbništvo, si že zajebal.

Praktično nemogoče doseči, vem iz lastnega primera.

Bivša s hčerko živi na 25 m2, s tipom, jaz v hiši, 5 minut od šole, pa to ni razlog da dobim skupno skrbništvo, več stikov, ipd.

Bivša aktivno dela na tem, da bi bila moja hčerka čim manj z mano, zdajle je že 1 mesec nisem videl. Vsako leto mi spusti kako mino. Edino, kar lahko še naredim je, da jo zakopljem nekje v Liki.

Pozabi, zmanjšaj preživnino na minimum in pojdi dalje. Sam sem si ustvaril novo družino, kar še najbolj boli bivšo, nova ženska, nov otrok, in nova hiša, 150m od njene rojstne hiše. Zato me pa zajebava s prvim otrokom. Sam dobro zaslužim, pa fliknem tisto preživnino. Saj je samo denar.

Obstaja sicer kazen za "Preprečevanje stikov z mladoletno osebo", kjer je bila mama obsojena zaradi blokiranja stikov, in tudi same pasivnosti glede stikov. Leto 2016. Sam ne vam kak odvetnik mora biti, da to uredi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

Invictus je izjavil:

Pozabi na skupno skrbništvo, si že zajebal.

Praktično nemogoče doseči, vem iz lastnega primera.

Bivša s hčerko živi na 25 m2, s tipom, jaz v hiši, 5 minut od šole, pa to ni razlog da dobim skupno skrbništvo, več stikov, ipd.

Pozabi, zmanjšaj preživnino na minimum.

Obstaja sicer kazen za "Preprečevanje stikov z mladoletno osebo", kjer je bila mama obsojena zaradi blokiranja stikov, in tudi same pasivnosti glede stikov. Leto 2016. Sam ne vam kak odvetnik mora biti, da to uredi.

Ja, mislim da so takrat matki vzel otroka. To je blo še po teveju kak je jokala. Samo je to res skor nemogoče dosežt. Pozabi skrbništvo, tud če bi blo 50 : 50 bi ga vseeno in ga bo prala proti tebi. Sklepam oz sem prepričan pa da se je "sparila" z drugim.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jaz bi preveril,ali je otrok sploh tvoj. Genski test je tam 250 EUR, pa basta. Dolgoročno to najboljša investicija, sploh, ker si še na začetku.

Da otroka vzmajeo materi, mora biti, hmmm, ne vem kaj...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

Invictus je izjavil:

Jaz bi preveril,ali je otrok sploh tvoj. Genski test je tam 250 EUR, pa basta. Dolgoročno to najboljša investicija, sploh, ker si še na začetku.

Ja, tudi to. Če mu ne diha skoz za vrat lahko na skrivaj s tisto palčko brise vzame.

Da otroka vzmajeo materi, mora biti, hmmm, ne vem kaj...

Severini so ga za kratek čas...

Uf kaj sem našel:

https://ocetje.si/odtujitev-otroka-in-o...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Uf kaj sem našel:

https://ocetje.si/odtujitev-otroka-in-o...

Nice find...

Bom naštudiral.

Sc0ut ::

Imaš tud društvo očetov za te primere. Ustanovil Andrej Mertelj. Ima internet stran o vsem kaj je preživljal.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Master_Yoda ::

A nebi po defaultu moralo biti 50/50 skrbnistvo, razen ce je dokazano da je oce neprimeren ? Enkrat sem bral da je tako, vendar je folk moral za to iti na evropsko sodisce, ker je pri nas diskriminacija izgleda se zelo ziva.
Dovie'andi se tovya sagain.

Nikonja ::

Najlažje bi bilo če bi se vidva usedla in se poskusila sama zmenit, vse dat na papir, podpisat pri odvetniku in mir. Lahko joj rečeš da si pripravljen it na sodišče ampak to bo za oboje stalo kar nekaj denarja, časa, živcev pa še otrok bo trpel ko ga boste vlekli po sodišču.

Druga rešitev je res samo sodišče!

Drugace imas pa teste v Romuniji se pod 200 eur. Samo posljes tja slino kodo pa dobis preko mejla:
https://cromogenetic.ro/product/test-de...
https://www.emag.ro/test-de-paternitate...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

Bezukhoff ::

https://door.si/

Preveri še društvo Door, namenjeno prav tem zadevam.

Nikonja je izjavil:

Najlažje bi bilo če bi se vidva usedla in se poskusila sama zmenit, vse dat na papir, podpisat pri odvetniku in mir. Lahko joj rečeš da si pripravljen it na sodišče ampak to bo za oboje stalo kar nekaj denarja, časa, živcev pa še otrok bo trpel ko ga boste vlekli po sodišču.

Ne bluzi, z ločenkami se ne da pogovarjati, ko 1x začnejo bluzit. In predvsem lagat...

Nikonja je izjavil:

Njo boli kurac (pardon izrazu) ona je froca dobila, pa še novga partnerja ker ji bivši teži ali je težil. Zdej more samo po diplomatsko znižat preživnino pol pa dalje in se narest nejvečjega reveža.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Nikonja je izjavil:

sem poskušal večkrat pa ni hotela niti slišati. potem smo na CSDju dosegli dogovor pa se ga je držala 1 teden potem pa spet po svoje. in trenutno dela tako kot njej paše. Bog ne daj da bi jaz kaj ušpičil me prijavi takoj

Invictus je izjavil:

Nikonja je izjavil:

Ne bluzi, z ločenkami se ne da pogovarjati, ko 1x začnejo bluzit. In predvsem lagat...

tako ja punca pač ni prebolela najinega razhoda, mislila je da bom potem ko je prišel otrok prijokal nazaj k njej pa nisem. sedaj se mi tako maščuje to je moja teorija.....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jan1999 ()

IL_DIAVOLO ::

Podpisal si pogodbo s hudicem. Vso sreco.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

dexterboy ::

OBVEZNO BPP!
(brezplačna pravna pomoč)
Imaš na netu obrazce.
Plus si še OBVEZNO zapisuj vse obiske, če ti ne dovoli obiskov, zapisnik na Policiji, delaj osebno evidenco...
Ne vem, kaj si videl na njej, ampak se lahko tolažiš s tem, da nisi edini in je mnogo takšnih... sedaj moraš delati prvo v dobro tebe in otroka. Ki bo, ko odraste, dojel, da ga je mat zafukala in ukradla očetovstva..
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Vprašanje je kaj je bolj škodljivo, koristno za froca. Al to da se fotr distancira dokler ne zrasta al to da se podjebavata.
Preživnina mu pa ne uide
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

DeeJay ::

Če sta v sostarševstvu, potem preživnina ni obvezna. Če ima skrbništvo eden od staršev, potem pa je.
Skrbništvo in potencialna preživnina se na začetku določi z odločbo pri CSD, katero potrdi sodišče, kasneje pa spreminja samo na sodišču.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

phnj90 ::

Ko ženske zamerijo in se maščujejo, je velika težava, ker imajo še skoraj brezpogojno sistemsko zaščito, če ni kaj res absurdnega kot tista Amber Turd. Preživnina najbrž res ne uide, v resnici je boljše, da se distanciraš in se poskusiš zbližati z otrokom, ko odraste, pač redno poskušaj, morda pride do napredka pa vsaj očitaš si ne, ne pa biti presenečen, če bo otrok opran, še marsikdo od odraslih je.

DeeJay je izjavil:

Če sta v sostarševstvu, potem preživnina ni obvezna. Če ima skrbništvo eden od staršev, potem pa je.
Skrbništvo in potencialna preživnina se na začetku določi z odločbo pri CSD, katero potrdi sodišče, kasneje pa spreminja samo na sodišču.

Sostarsevstva ne more biti ce ze v startu eden jebe. Ce bi to lahko bilo izvedljivo bi ostala skup. Tako pa ze vidim gonjo po sodiscih, obiske brez vrednosti kjer bo mali zasovrazil fotra. Brez veze
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

LapD ::

Nimam nič pametnega za dodati, samo moje opažanje ... Dosti parov gre narazen med nosečnostjo, kakšni so razlogi za to? Ženski hormoni zaradi česar so bolj razdražljive? Kakšne neumestne zahteve da tip znori in spoka? Se eden od partnerjev toliko spremeni ali celo ustraši nove vloge? Ali si dec poišče neprimerno zabavo, ker jo je doma v tem času bolj malo? V pričakovanju otroka bi se moralo na vse gledati pozitivno, med čudi, da je toliko takšnih primerov. Kakorkoli, srečno pri reševanju problema, prav bi bilo, da bi sodišča zagovarjala, da otrok potrebuje oba starša in ne nagajala enemu od njih.
web&motion designer

DeeJay ::

PrihajaNodi je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Sostarsevstva ne more biti ce ze v startu eden jebe. Ce bi to lahko bilo izvedljivo bi ostala skup. Tako pa ze vidim gonjo po sodiscih, obiske brez vrednosti kjer bo mali zasovrazil fotra. Brez veze

Če sta se oba starša odločila za sostarševstvo, uredila stike in preživnino, ter imata odločbo CSD ter odločbo sodišča, potem je za vse kršitve te odločbe seveda pristojno sodišče.
Se pa strinjam, da je to jebena scena in na koncu najbolj trpi otrok.

Predlagam mediacijo.
Don't f with me.

Kje bo uspel z mediacijo ce ze zdej joka da otrok stane 600 eur?
Tisti obiski bodo pa itak pogreb za tamauga pa se za njega. Itak mu lahko samo kup plastike prnese besede pa nima nobene.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Pat_MaGroin ::

Ocitno si dobil eno, ki te hoce jebat.

Upas lahko, da jo mine kaksna poporodna depresija in da pride k pameti, da je za otroka dobro, da ostaneta v ok odnosih zavoljo tamalega.

Drugače bodo pa sli zivci in denar.

LapD je izjavil:

Nimam nič pametnega za dodati, samo moje opažanje ... Dosti parov gre narazen med nosečnostjo, kakšni so razlogi za to? Ženski hormoni zaradi česar so bolj razdražljive? Kakšne neumestne zahteve da tip znori in spoka? Se eden od partnerjev toliko spremeni ali celo ustraši nove vloge? Ali si dec poišče neprimerno zabavo, ker jo je doma v tem času bolj malo? V pričakovanju otroka bi se moralo na vse gledati pozitivno, med čudi, da je toliko takšnih primerov. Kakorkoli, srečno pri reševanju problema, prav bi bilo, da bi sodišča zagovarjala, da otrok potrebuje oba starša in ne nagajala enemu od njih.

Zato pa vse vec pametnih hod po zenske v azijo. Razlog je preprost da vse hocjo bit influencerke tip nej pa te smrkle prenasa pa da ne omenjam da nimajo vsi kesa po 10k na mesec kot invictus, dosti jih ima minimalca. Namest da bi sli na prostitutke mislijo da bo prsparal z zaston sexom, sam tega ni.

Ze nas predsednik vlade je dubu eno. To bo se zur.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

LapD je izjavil:

Ce je letnica rojstva OP-ja, potem je odgovor na dlani.

Otrok ne more otroka vzgajat.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Vse kar si želim je parkrat tedensko da imam stik z otrokom. ne želim ga odtujevat materi tako kot ga ona meni. Preževnina naj bo samo razumna ne neke izmišljene številke. upam da so na sodišču razumni in ji vbijejo v glavo malo razuma.

Kaj ti zelis pa kaj ona zeli sta dve razlicni stvari. A to so ti obiski da ti bo stalno dihala za vrat in gledala kaj narobe delas? Gresta na vecerjo pa ti fukne mali vse z mize pa ne mors nic?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

jan1999 je izjavil:

Vse kar si želim je parkrat tedensko da imam stik z otrokom. ne želim ga odtujevat materi tako kot ga ona meni. Preževnina naj bo samo razumna ne neke izmišljene številke. upam da so na sodišču razumni in ji vbijejo v glavo malo razuma.

Ne smeš upat, moraš imeti nek dokaz na tvoji strani,da ona dela kake napake, ker ko ima ona otroka pri sebi ga bo prevzgojila v nekaj kar tebe sovraži!
Dokler si imel otroka pri sebi bi moral narest video intervju,kaj ta otrok želi, pa to na sodišču pokazat...

Scaramouche3 je izjavil:

jan1999 je izjavil:

Ne smeš upat, moraš imeti nek dokaz na tvoji strani,da ona dela kake napake, ker ko ima ona otroka pri sebi ga bo prevzgojila v nekaj kar tebe sovraži!
Dokler si imel otroka pri sebi bi moral narest video intervju,kaj ta otrok želi, pa to na sodišču pokazat...

Sej je komej rojen pa mata ze pizdarije. Itak ga bo privzgojila da ga bo sovrazu
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

jan1999 je izjavil:

Sej je komej rojen pa mata ze pizdarije. Itak ga bo privzgojila da ga bo sovrazu

aha potem je pizdarija, vse niti ima ona v rokah..
«
1
2 3
...
5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Zanikanje ocetovstva - pogodba (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
43278401 (70533) koyotee
»

Podhranjena otroka - zbiranju sredstev, obveščanje medijev in javnosti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10125450 (14406) stara mama

Več podobnih tem