» »

Slovenistan - Slovenska PC Igra

Slovenistan - Slovenska PC Igra

SlyCrespo ::

Pozdravljeni!
Rad bi vam predstavil mojo novo slovensko 3D strelsko PC igro imenovano Slovenistan. Igra ima trenutno 2 stopnji, bom pa jo razvijal naprej, kolikor se mi bo dalo in kolikor bo dopuščal čas. Igro izdelujem v programu Unreal Engine. Igro lahko prenesete tukaj. Inštalacija je preprosta. Najprej odzipajte ZIP datoteko, nato pa zaženite setup. Igro zaženete s klikom na ikono, ki se je pojavila na namizju. Tiste, ki boste igro sprobali, vas prosim, da v komentar napišete kakšna se vam zdi, kakšne bi lahko bile izboljšave.. In pa prosim za kakšne ideje za naslednje stopnje.. Lahko se mi tudi kdo pridruži v nadaljnem razvoju igre... Če kdo želi je lahko tudi sponzor za neko simbolično ceno. V igri bi v tem primeru objavil reklamo sponzorja in link na spletno stran.. Upam, da administratorji ne bodo izbisali tega posta, saj je igra brezplačna in je moja last..

Miki N ::

Sponzorstvo Slotech, nujno! Daj v igro Jumbo plakate ob cestah za sponzorje in Slotech meme!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Gagatronix ::

Ne mislim dol vlect par giga zato da vidim kako zadeva zgleda. Objavi screenshote, videote.

ahac ::

Mogoče daj brezplačno na itch.io. Tam je polno takih "domačih" projektov.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Kurzweil ::

Res ne bi bilo napak, par slik objavit od igre, ali pa kak simple trailer za youtube naredit....

SlyCrespo ::

Tukaj sta dva screena:

oo7 ::

Odlična igra ni kaj sem se pošteno nasmejal ob likih v igri, slikah in dobra glasba ;) pa dobra žurka v drugem levelu :))

Sem se takoj spomnil, da sem prvo stopnjo že preigral Call of duty - Slovenistan

Edino politiki bi lahko bili malo bolj napadalni drugače pa za nas, ki vemo za kaj se gre je tole odlično.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of duty - Slovenistan

Oddelek: Igre
292401 (1589) Matevz96
»

Učinkovitost delovanja - nastavitve

Oddelek: Strojna oprema
13766 (344) Vuli
»

Izlet: Kranj, Vršič, Most na Soči, Kranj

Oddelek: Loža
213611 (2874) Okapi
»

NHL FINALE - debata 2 poizkus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10312212 (7626) fantasycamp
»

termometer

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5873 (788) T0RN4D0

Več podobnih tem