Forum » Igre » Slovenistan - Slovenska PC Igra
Slovenistan - Slovenska PC Igra
SlyCrespo ::
Pozdravljeni!
Rad bi vam predstavil mojo novo slovensko 3D strelsko PC igro imenovano Slovenistan. Igra ima trenutno 2 stopnji, bom pa jo razvijal naprej, kolikor se mi bo dalo in kolikor bo dopuščal čas. Igro izdelujem v programu Unreal Engine. Igro lahko prenesete tukaj. Inštalacija je preprosta. Najprej odzipajte ZIP datoteko, nato pa zaženite setup. Igro zaženete s klikom na ikono, ki se je pojavila na namizju. Tiste, ki boste igro sprobali, vas prosim, da v komentar napišete kakšna se vam zdi, kakšne bi lahko bile izboljšave.. In pa prosim za kakšne ideje za naslednje stopnje.. Lahko se mi tudi kdo pridruži v nadaljnem razvoju igre... Če kdo želi je lahko tudi sponzor za neko simbolično ceno. V igri bi v tem primeru objavil reklamo sponzorja in link na spletno stran.. Upam, da administratorji ne bodo izbisali tega posta, saj je igra brezplačna in je moja last..
Rad bi vam predstavil mojo novo slovensko 3D strelsko PC igro imenovano Slovenistan. Igra ima trenutno 2 stopnji, bom pa jo razvijal naprej, kolikor se mi bo dalo in kolikor bo dopuščal čas. Igro izdelujem v programu Unreal Engine. Igro lahko prenesete tukaj. Inštalacija je preprosta. Najprej odzipajte ZIP datoteko, nato pa zaženite setup. Igro zaženete s klikom na ikono, ki se je pojavila na namizju. Tiste, ki boste igro sprobali, vas prosim, da v komentar napišete kakšna se vam zdi, kakšne bi lahko bile izboljšave.. In pa prosim za kakšne ideje za naslednje stopnje.. Lahko se mi tudi kdo pridruži v nadaljnem razvoju igre... Če kdo želi je lahko tudi sponzor za neko simbolično ceno. V igri bi v tem primeru objavil reklamo sponzorja in link na spletno stran.. Upam, da administratorji ne bodo izbisali tega posta, saj je igra brezplačna in je moja last..
Miki N ::
Sponzorstvo Slotech, nujno! Daj v igro Jumbo plakate ob cestah za sponzorje in Slotech meme!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Gagatronix ::
Ne mislim dol vlect par giga zato da vidim kako zadeva zgleda. Objavi screenshote, videote.
ahac ::
Mogoče daj brezplačno na itch.io. Tam je polno takih "domačih" projektov.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Kurzweil ::
Res ne bi bilo napak, par slik objavit od igre, ali pa kak simple trailer za youtube naredit....
oo7 ::
Odlična igra ni kaj sem se pošteno nasmejal ob likih v igri, slikah in dobra glasba ;) pa dobra žurka v drugem levelu
Sem se takoj spomnil, da sem prvo stopnjo že preigral Call of duty - Slovenistan
Edino politiki bi lahko bili malo bolj napadalni drugače pa za nas, ki vemo za kaj se gre je tole odlično.
Sem se takoj spomnil, da sem prvo stopnjo že preigral Call of duty - Slovenistan
Edino politiki bi lahko bili malo bolj napadalni drugače pa za nas, ki vemo za kaj se gre je tole odlično.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of duty - SlovenistanOddelek: Igre | 2401 (1589) | Matevz96 |
» | Učinkovitost delovanja - nastavitveOddelek: Strojna oprema | 766 (344) | Vuli |
» | Izlet: Kranj, Vršič, Most na Soči, KranjOddelek: Loža | 3611 (2874) | Okapi |
» | NHL FINALE - debata 2 poizkus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12212 (7626) | fantasycamp |
» | termometerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 873 (788) | T0RN4D0 |