Forum » Kaj kupiti » Katere naglavne slušalke?
Katere naglavne slušalke?
ekran66 ::
Zdravo,
za službene namene (Teams sestanki, vodenje izobraževanj...) kupujem naglavne slušalke z mikrofonom.
Zahteve so nekako take:
- do 150 € (to je trenutno res max)
- bluetooth (lahko tudi možnost dodatne povezave na kabel)
- da baterija zdrži
- da lepo prekrijejo ušesa in dušijo zvok iz okolice
- da se dajo lepo pospraviti, ker jih bom tudi prenašal okoli
- malo bolj trpežne
- če imajo mikrofon na podaljšani ročici, ki pa naj bo trpežna in se naj lepo pospravi -> to ne vem, ali se dejansko bolje sliši -> vodim tudi neka virtualna izobraževanja, tako da je pomembno, da me slušatelj dobro razume
- daljši čas delovanja (vsaj kakšnih 30h) -> vem, da nekatere delujejo po več mesecev
- v kolikor je zraven stojalo za polnjenje in se slušalke polnijo, ko se odložijo gor, je to plus
Nekako toliko. Prav veliko se ne spoznam.
Prosim za nasvete in predloge (Mimovrste in podobno).
Hvala.
za službene namene (Teams sestanki, vodenje izobraževanj...) kupujem naglavne slušalke z mikrofonom.
Zahteve so nekako take:
- do 150 € (to je trenutno res max)
- bluetooth (lahko tudi možnost dodatne povezave na kabel)
- da baterija zdrži
- da lepo prekrijejo ušesa in dušijo zvok iz okolice
- da se dajo lepo pospraviti, ker jih bom tudi prenašal okoli
- malo bolj trpežne
- če imajo mikrofon na podaljšani ročici, ki pa naj bo trpežna in se naj lepo pospravi -> to ne vem, ali se dejansko bolje sliši -> vodim tudi neka virtualna izobraževanja, tako da je pomembno, da me slušatelj dobro razume
- daljši čas delovanja (vsaj kakšnih 30h) -> vem, da nekatere delujejo po več mesecev
- v kolikor je zraven stojalo za polnjenje in se slušalke polnijo, ko se odložijo gor, je to plus
Nekako toliko. Prav veliko se ne spoznam.
Prosim za nasvete in predloge (Mimovrste in podobno).
Hvala.
ekran66 ::
Ok. Nobenih priporočil?
Gledal sem ... na pamet seveda tole:
- Sennheiser HD 450BT slušalke, ANC, brezžične, črne
- BL Live 460NC brezžične slušalke, črne
A tole bi bilo ok v tem rangu?
Gledal sem ... na pamet seveda tole:
- Sennheiser HD 450BT slušalke, ANC, brezžične, črne
- BL Live 460NC brezžične slušalke, črne
A tole bi bilo ok v tem rangu?
thramos ::
Jaz imam te: https://www.techtradecenter.si/anker-li.... Udobne so, tudi z očali, noise canceling deluje super, zvok je za moje standarde ok, baterija zdrži dolgo in se napolni hitro.
Kar me moti je mikrofon, ki sicer super zajame moj govor, ampak tudi vse ostalo iz okolice. V pisarni so tako praktično neuporabne, od doma pa ok. Verjetno je edina rešitev namenski mikrofon na ročici.
Kar me moti je mikrofon, ki sicer super zajame moj govor, ampak tudi vse ostalo iz okolice. V pisarni so tako praktično neuporabne, od doma pa ok. Verjetno je edina rešitev namenski mikrofon na ročici.
Daniel ::
Tudi jaz imam Ankerjeve. Sicer večinoma samo za gledanje filmov, mikrofona sploh še preizkusil nisem. Če rabiš za pogovore bi bila po moje boljša izbira dodatni namenski mikrofon.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 27241 (2094) | estons |
» | Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36593 (11020) | dope1337 |
» | Razgovor za službo preko Skype-aOddelek: Loža | 4729 (2476) | PreviousUser |
» | Gaming SlušalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 5975 (4278) | darkz |
» | Domači snemalni studioOddelek: Loža | 3608 (1062) | midiboss |