» »

Obutev ki "diha"

Obutev ki "diha"

AJETO2020 ::

Kaj priporočate? Da ne zgleda ravno predpotopno?
Noge se mi zelo potijo. Nogavice imam vedno mokre - posledice so neprijetne vonjave. Uporabljam sprej za čevlje in kremo za noge.

Ne pomaga nič. Po 1 mesecu lahko vržem obutev v kanto. Niti pralnistroj ne pomaga.

Katabrun ::

Pravo usnje, čevlji malo višjega ranga sicer si pa spremeni prehrano - manj soli, cukra, alkohola... Posledica zakisanega telesa. Namakaj noge v mešanici alkoholnega kisa, vode in sode, maži z canestenom, lahko poskusiš tudi z pudrom za dojenčke, da ga daš v nogavice, čevlje. Vsakič, ko obutev snameš, umij noge in temeljito osuši stopala.

IL_DIAVOLO ::

Bolj kvalitetne zokne si kupi, pa nic gor na stopala dajat. In pa ja, cevlji za 100 evrov so drugačni od čevljev za 20.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

StevicaM ::

Reebok Ventilator poleti, pozimi pa gojzerji Planika MCB, ki pa niso poceni. Da ne bos mel vlaznih nog, je pomembno nosit dvoje nogavice. Se nekaj trikov je, ki smo se jih ucili v vojski, ki jih bos pa ze nastudiral.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: StevicaM ()

FrRoSt ::

AJETO2020 je izjavil:

Noge se mi zelo potijo. Nogavice imam vedno mokre - posledice so neprijetne vonjave. Uporabljam sprej za čevlje in kremo za noge.

Ne pomaga nič. Po 1 mesecu lahko vržem obutev v kanto. Niti pralnistroj ne pomaga.

:)):)):))

Nekaj MOČNO delaš narobe!! :O

Obstaja VSE!! ;) Čevlji ki dihajo, tudi čez podplat (Geoks), snovi (naravne), ki posrkajo smrad iz čevljev (soda bikarbona in še marsikaj, samo poiskati po spletu moraš) in še vse ostalo. :)

Vendar nekaj močno delaš narobe, če švicaš v čevlje!! Imaš morda neprimerno obutev, ali celo neprimerno številko!?? Čevelj mora biti dovolj udoben in primeren okolju, v katerem se nahajaš. S tem pa tudi dovolj zračen!! Ravno prav, da te ne zebe in da ti ni vroče; se pravi, da ne švicaš! ;)
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

StevicaM ::

FrRoSt je izjavil:

AJETO2020 je izjavil:

:)):)):))

Nekaj MOČNO delaš narobe!! :O

Obstaja VSE!! ;) Čevlji ki dihajo, tudi čez podplat (Geoks), snovi (naravne), ki posrkajo smrad iz čevljev (soda bikarbona in še marsikaj, samo poiskati po spletu moraš) in še vse ostalo. :)

Vendar nekaj močno delaš narobe, če švicaš v čevlje!! Imaš morda neprimerno obutev, ali celo neprimerno številko!?? Čevelj mora biti dovolj udoben in primeren okolju, v katerem se nahajaš. S tem pa tudi dovolj zračen!! Ravno prav, da te ne zebe in da ti ni vroče; se pravi, da ne švicaš! ;)

Lahko je tudi bolezen, hormonsko neravnovesje............

FrRoSt ::

StevicaM je izjavil:

Lahko je tudi bolezen, hormonsko neravnovesje............

Lahko so tudi (čisto) psihične težave! ;)

Nekateri se potijo v dlani. ;)
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup pohodnih čevljev (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
858244703 (21180) theStranger
»

Obutev (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9422377 (4226) gruntfürmich
»

Potenje nog - sprej?

372391 (1592) kuall
»

Prekomerno potenje stopal (strani: 1 2 )

568908 (6956) Rok Woot

Več podobnih tem