Forum » Pomoč in nasveti » router za kabel
router za kabel
mike3794 ::
zivjo!
prebral sem ze vecino postov na forumu pa se vedno ne vem, kateri router bi kupil.
kaj bi rad?
- 3 racunalnike (2x prenosnik, 1x navaden rac.)spravil v mrezo ter jih povezal z obstojecim kabelskim internetom (telemach),
- strojni router, ker ne zelim, da bi bil navaden rac. vseskozi prizgan,
- cenovno ugodno zadevo - vendar ne na ta racun, da se bo zadeva pregrevala, kvarila,...
zanima me tudi kako je z e-mulom v tem primeru (ob pravilni preusmeritvi portov na en rac.)...je 256 povezav dovolj - vecina routerjev ki sem jih gledal jih ima toliko, v enem od postov pa sem zasledil, da je problem ravno v stevilu povezav.
hvala vsem za nasvete.
prebral sem ze vecino postov na forumu pa se vedno ne vem, kateri router bi kupil.
kaj bi rad?
- 3 racunalnike (2x prenosnik, 1x navaden rac.)spravil v mrezo ter jih povezal z obstojecim kabelskim internetom (telemach),
- strojni router, ker ne zelim, da bi bil navaden rac. vseskozi prizgan,
- cenovno ugodno zadevo - vendar ne na ta racun, da se bo zadeva pregrevala, kvarila,...
zanima me tudi kako je z e-mulom v tem primeru (ob pravilni preusmeritvi portov na en rac.)...je 256 povezav dovolj - vecina routerjev ki sem jih gledal jih ima toliko, v enem od postov pa sem zasledil, da je problem ravno v stevilu povezav.
hvala vsem za nasvete.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | brnenje v zvočnikihOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7513 (5289) | bullet321 |
» | Novosti iz tovarne jabolk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 8553 (5952) | borchi |
» | Povezava - Wireless router - prosim za pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1499) | gameby |
» | Disk v prenosniku zacne ropotati in racunalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 965 (862) | Ballau |
» | Prenosnik--kako dolgo je lahko prižgan ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 920 (724) | trek@s |