Forum » Pomoč in nasveti » HDD ne zazna
HDD ne zazna
Avenger ::
Imam en star WD740 raptor in ker pogrešam nekaj konkretnih folderjev fotk, sumim da so tu. Disk najprej sploh ni hotel zalaufat in sem potem vzel dol PCB, kjer sem našel par zažganih uporov. Potem sem dobil identičen PCB (AFAIK), ga dal gor, disk normalno požene (eksterno, prek USB), ampak ga računalnik ne zazna, sem pogledal tudi na disk management in nič. Tudi če je neuporaben in so podatky bye bye, bi moral bit vsaj zaznan... Kakšne ideje?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Baja ::
po vsej verjetnosti boš moral prelotati tudi bios čip iz starega pcb-ja. pa upam da drug bios ni kakšne pizdarije že naredil.
Avenger ::
Oh noes Bom poskusil ja....
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skurjen HDDOddelek: Pomoč in nasveti | 738 (434) | Baja |
» | Računalnik se ne zažene po nenavadnem hrupu (zvočni posnetek)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2300 (1552) | jukoz |
» | PCBOddelek: Strojna oprema | 2197 (1538) | kunigunda |
» | USB RS232 TTL adapterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1368 (1075) | d0rK |
» | Menjava BIOS čipa na HDD PCBjuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2058 (1525) | d0rK |