Forum » Programska oprema » Gonilniki za notebook IPC D620s
Gonilniki za notebook IPC D620s
simoni ::
Mene pa zanima, če ima kdo omenjeni prenosnik, ker moram namestiti nove windowse, pa mi lastnik ni priložil cdjev z driverji! Ali obstaja program, prek katerega bi izvedel, kakšna je strojna oprema(zvočna,modem,čipovje...), da bi lahko z interneta snel driverje....
Hvala...
Hvala...
Kebab ::
TUKAJ
Imel sem enakega, pa smo imeli poplavo na firmi in mi ga je uničila voda, imam pa še originalni CD, tako da če ga rabiš, mi pošlji pm.
Imel sem enakega, pa smo imeli poplavo na firmi in mi ga je uničila voda, imam pa še originalni CD, tako da če ga rabiš, mi pošlji pm.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kebab ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniki Lenovo z veliko varnostno luknjoOddelek: Novice / Varnost | 20338 (17139) | miroB |
» | Grafična - hardware accelerationOddelek: Zvok in slika | 1962 (1444) | xdejvid |
» | ASUS N550JV - WIN 7 DRIVERS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11601 (10609) | benjaminson |
» | primerni driverji za ALL IN WONDER 9800 SEOddelek: Pomoč in nasveti | 1295 (1133) | Jakka |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5951 (4639) | BlackHole |