Forum » Kaj kupiti » Kje najcenej dobit te komponente?
Kje najcenej dobit te komponente?
Lio ::
V kratkem mislem kup naslednja komponente, pa me zanima kje jih najcenej dobit:
Elite K7S5AL PRO SIS735 SDR/DDR+SB+LAN
Athlon XP 1900+
GF4 Ti 4200 128Mb DVI/TV OUT
Cen k sem jih jst najdu ne bom objavu zarad slo-techove politike do cen, ampak so iz mlacomovega cenika.
Elite K7S5AL PRO SIS735 SDR/DDR+SB+LAN
Athlon XP 1900+
GF4 Ti 4200 128Mb DVI/TV OUT
Cen k sem jih jst najdu ne bom objavu zarad slo-techove politike do cen, ampak so iz mlacomovega cenika.
sem že gledu, pa tud pa comtronu, tipian, acordu, pc hand in še dveh in sem ugotovu da je še najcnej v mlacomu.
boštjan ::
naj te cene v mlacomu ne zavedejo,ker dosti ljudi ma veliko problemov z njimi,še posebej takrat,ko je treba garancijo uveljavljat.zelo prijzani so v AGT(moje izkušnje) in JAE(izkušnje drugih)
To glede mlacoma vem, sej zato pa iščem drugje. Sam problem je da v polovici štacunah te robe sploh nimajo več.
Jackal ::
Pa si 100% prepriča, da jo imajo v Mlacomu? Ker če imajo stvar na ceniku še ne pomeni, da jo dejansko imajo. Vem iz lastnih izkušenj.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Susthy ::
Definitivno AGT... ker so tut cene izjemo podobne kot v Mlacomu pa se odnos do strank je veliko boljsi
Motiti se je človeško, vendar če želite stvar res pošteno zavoziti potrebujete računalnik!
steiner ::
Edini problem je to plato dobit pri AGT, je nimajo.
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824
bom jutr poslov mail na ene par firm ala AGT, Jae Mlacom in jih prašu kk bi blo z dobavljivostjo teh stvari.
Clemento ::
V AGT ne grem vec kupovat ker mi je tip hotu rabljen in okrusem procesor XP1800+ podat...pol je pa trdil da je nerabljen in da ni bil nikoli navit ker
je zaklenjen....pol je pa utihnu ker je izdal ...Grem ze rajsi v mlacom
kot pa v AGT....v Jae je pa se bolj zakon....servis je kul pa prodajalci tud....
je zaklenjen....pol je pa utihnu ker je izdal ...Grem ze rajsi v mlacom
kot pa v AGT....v Jae je pa se bolj zakon....servis je kul pa prodajalci tud....
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
dwinxp ::
Ves, kej ti racem ce si blizi italije al pa da mas kakega frenda tuki blizi, recmu naj skoci v essedi, ceneje kot tuki ne najdes!!!
aja na tuki mas web... www.essedi.it pa poglej si cene!!
Mej se fajn!!
aja na tuki mas web... www.essedi.it pa poglej si cene!!
Mej se fajn!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | neresni prodajalci???Oddelek: Kaj kupiti | 2847 (361) | misso |
» | Bo ta sistem vredu?Oddelek: Kaj kupiti | 1523 (1012) | Jux |
» | Kaj naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5394 (4211) | B_U_R_I |
» | Pocenitev ze prihaja - se zdruzimo??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5051 (3549) | OZZY |
» | Kupovati v Mlacomu?Oddelek: Kaj kupiti | 1763 (1191) | San |