» »

Coinbase Wallet denarnica

Coinbase Wallet denarnica

dunda ::

Iz radovednosti sem na Androida naložil Coinbase Wallet, se tam lepo registriral, shranil tistih 12 besed po vseh pravilih. Zadevo preizkusil, sredstva vidim, lahko jih prenakažem.
Potem pa sem si rekel, da poskusim še njihov Coinbase Wallet Extension na Chromu (žal imajo vtičnik samo za Chrome, ampak to je druga zgodba). Naložim, uporabim tistih 12 besed in me lepo prepozna. No, da sem natančnejši - lepo napiše moje uporabniško ime, ampak ne prikaže pa nobenih sredstev in nobene zgodovine (ki v Androidni aplikaciji je).
Preveč pojma nimam, ampak pričakoval sem, da se bodo vsaj sredstva videla. Prebral sem kar nekaj njihovih nasvetov in FAQov, pa odgovora nisem našel. Prava sramota je sicer njihova podpora. Jih vprašam, pa me prvič zavrnejo z nekaterimi vprašanji (o verzijah ...). Jim odgovorim še to, mi napišejo, da naj preberem FAQe (pošljejo povezavo, tam seveda nič o tem). Jim pišem še enkrat - seveda spet vljudno. Pa odgovorijo, da naj pošljem še slike. Pošljem še to, sedaj pa že dva dni brez odgovora. Ena tistih neuporabnih korporativnih podpor.
https://www.kacnje.eu

dunda ::

Lahko zapremo temo - iz podpore so prejle odgovorili, da imajo HROŠČA in to pri tem, da se BTC ne sinhronizira med denarnicami. Seveda sem jaz za test uporabil BTC. Je pa zanimivo, da tega doslej niso opazili.
https://www.kacnje.eu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako je FBI zasegel za 3,4 milijarde evrov bitcoinov

Oddelek: Novice / Kriptovalute
4714842 (4547) m0LN4r
»

Bitstamp nakazilo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
12843849 (11015) buttcrack
»

Alternativne kriptovalute (Altcoin-i) (strani: 1 2 3 488 89 90 91 )

4505900492 (261982) Machete
»

Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )

14862380 (49494) PrihajaNodi

Več podobnih tem