Forum » Kriptovalute in blockchain » Binance, SEPA nakazilo, naslov?
Binance, SEPA nakazilo, naslov?
Bolek23 ::
Na Binance želim prvič nakazati sredstva preko SEPA.
Pod ime prejemnika piše samo "Paysafe Payment Solutions Ltd"
Na NLB kliku zahteva tudi naslov prejemnika.
Ali lahko kdo pomaga kaj vpisati?
Ime Prejemnika
Paysafe Payment Solutions Ltd
IBAN
LU364080000095941986
Dodatne Informacije
BIC
BCIRLULL
Ime Banke
Banking Circle
Naslov Banke
2 Boulevard de la Foire, 1528, Luxembourg
Referenca Ime Priimek
Pod ime prejemnika piše samo "Paysafe Payment Solutions Ltd"
Na NLB kliku zahteva tudi naslov prejemnika.
Ali lahko kdo pomaga kaj vpisati?
Ime Prejemnika
Paysafe Payment Solutions Ltd
IBAN
LU364080000095941986
Dodatne Informacije
BIC
BCIRLULL
Ime Banke
Banking Circle
Naslov Banke
2 Boulevard de la Foire, 1528, Luxembourg
Referenca Ime Priimek
Furbo ::
Važna je samo številka, karkoli napišeš bo šlo čez.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
pecavar34 ::
Mene zanima ali nekako takole zgleda da nakažeš denar na binance? prvič delam preko sepa do sedaj sem vedno preko mastercard-a
Tam pri referenci mi ni pustilo napisati imena in priimka
Lp, M
Tam pri referenci mi ni pustilo napisati imena in priimka
Lp, M
Asus ROG G751JY
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pecavar34 ()
LiquidSmoke ::
BINANCE NAKAZILO NKBM
Tudi jaz imam težave , namreč sem komitent pri NKBM.
Preko UPN nikakor ne stečejo stvari kot bi morale, vsaj ne na način kot ga predvideva BINANCE.
Pri referenci mi pod SI99 ne pusti vpisati ime in priimek, ker menda to sploh ni mogoče.
Ime in priimek seveda lahko vpišem pod NAMEN.
Če pa pustim referenco prazno in naredim samo SI99, zadeva steče, vendar pa mi ne sprejme IBAN-a ,
ki se začne na LUxxxxxxxxxxxxxx. Napiše da ta podatek je obvezen, čeprav je že vpisan pravilen IBAN...
Živa štala!
Ali je komu že uspelo in kako ?
Hvala za odgovor!
Tudi jaz imam težave , namreč sem komitent pri NKBM.
Preko UPN nikakor ne stečejo stvari kot bi morale, vsaj ne na način kot ga predvideva BINANCE.
Pri referenci mi pod SI99 ne pusti vpisati ime in priimek, ker menda to sploh ni mogoče.
Ime in priimek seveda lahko vpišem pod NAMEN.
Če pa pustim referenco prazno in naredim samo SI99, zadeva steče, vendar pa mi ne sprejme IBAN-a ,
ki se začne na LUxxxxxxxxxxxxxx. Napiše da ta podatek je obvezen, čeprav je že vpisan pravilen IBAN...
Živa štala!
Ali je komu že uspelo in kako ?
Hvala za odgovor!
Drmr ::
Meni je slo do sedaj par nakazil cez tako da sem za referenco vpisal SI99, v namen pa sem napisal ime priimek.
IBAN je med razlicnimi uporabniki razlicen, tako da ocitno po tem locijo.
IBAN je med razlicnimi uporabniki razlicen, tako da ocitno po tem locijo.
LiquidSmoke ::
nikakor ne uspe pod si00
se strinjam, vendar postane polje IBAN neveljavno, piše da je podatek v tem polju (se pravi IBAN) obvezen-čeprav je že vpisan
se strinjam, vendar postane polje IBAN neveljavno, piše da je podatek v tem polju (se pravi IBAN,ki ti ga dodeli binance in je unikaten po uporabniku) obvezen-čeprav je že vpisan
se strinjam, vendar postane polje IBAN neveljavno, piše da je podatek v tem polju (se pravi IBAN) obvezen-čeprav je že vpisan
se strinjam, vendar postane polje IBAN neveljavno, piše da je podatek v tem polju (se pravi IBAN,ki ti ga dodeli binance in je unikaten po uporabniku) obvezen-čeprav je že vpisan
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LiquidSmoke ()
bintih ::
Včeraj sem nakazoval prav na to banko. Z IBAN nobene težave, izbereš RF ime in priimek v referenco sem vpisal brez presledka, ker je nedovoljen znak, pa ime in priimek še v namen.
Nakaži najprej par EUR :)
Nakaži najprej par EUR :)
bintih ::
Torej v nedeljo sem nakazal v postopku verifikacije 2 EUR kot sem zgoraj napisal, včeraj je teh 2 EUR prispelo na moj račun na Binancah.
Bi pa ob tem še povedal, da je hčera imela v postopku verfikacije težave, ki so pripeljale do tega, da so ji blokiral ponoviti postopek verfikacije, češ da je kršila pravila njihovega poslovanja, brez obrazložitve katera.
Potem pa je po nekaj urni debati z njihovimi asistenti prek chata, ( ki so mimogrede nesposobni ) dosegla, da so ji omogočili prenos sredstev na COINBASE. Postopka verfikacije ne more dokončat, prav tako ji niso hoteli zapret računa.
Že v tako kompliciranem postopeku verifikacije so zahtevali še video v katerem bo videti, da verifikacijo res opravlja ona.
Bi pa ob tem še povedal, da je hčera imela v postopku verfikacije težave, ki so pripeljale do tega, da so ji blokiral ponoviti postopek verfikacije, češ da je kršila pravila njihovega poslovanja, brez obrazložitve katera.
Potem pa je po nekaj urni debati z njihovimi asistenti prek chata, ( ki so mimogrede nesposobni ) dosegla, da so ji omogočili prenos sredstev na COINBASE. Postopka verfikacije ne more dokončat, prav tako ji niso hoteli zapret računa.
Že v tako kompliciranem postopeku verifikacije so zahtevali še video v katerem bo videti, da verifikacijo res opravlja ona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Binance VISA debetna kartica (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 147178 (2663) | hamez66 |
» | SEPA Instant Credit Transfer - pri nas? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17219 (945) | WizzardOfOZ |
» | BINANCE SEPA nakazilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 36226 (9678) | Tidule |
» | Bitstamp nakazilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 43850 (11016) | buttcrack |
» | nakazilo v Nemcijo: SEPA vs SHA & OUROddelek: Loža | 4257 (3019) | cortez |