» »

prekinjanje povezave

prekinjanje povezave

torny ::

Zdravo. Mam en problem. Internet mi nonstop prekinja povezavo iz nekega neznanega razloga(!?!). Kot izgleda so vse nastavitve v zvezi z internetom v redu, vse ok, ampak: nekaj vseeno ni v redu. Ko sem na internetu mi ga avtomatsko prekine, včasih po eni uri, včasih po pol ure, včasih po petih minutah, včasih takoj ko pridem gor, in ko se povežem se zgodba ponovi. Uporabljam telefonsko linijo, Arnes,... Kaj bi lahko bilo narobe in kaj naj naredim v zbezi s tem, ker bom znorel. Hvala lepa za nasvete. Upam, da je kdo med vami taki mojster, ki bo vedel odgovor na vprašanje.

------------
spremenil sem ti naslov, da kaže na vsebino teme -predator
  • spremenil: Predator ()

Ales ::

Ful maš dober naslov threada, vsak takoj ve o čem je :D

Drugač bi pa ful pomagal, če bi povedal vsaj kateri OS imaš, kateri modem, itd. Saj veš, naštej pač vse kar misliš da ima veze zraven, pa ti bo kdo lažje kaj svetoval. Sodeč po trenutnem opisu je najbrž kriva sosedova Jožica, ki se ljubiteljsko ukvarja z voodoojem in je nesrečno zaljubljena vate. :D

No, je pa čisto možno, da je problem tudi v telefonski liniji. Je navadna, dvojček, blok, bajta, stara napeljava...?

torny ::

Imam windows xp, modem LM-156N 56Kbps
Navadna bajta, stara napeljava...
No, dokler sem imel win98 se to ni dogajalo, tak da bo verjetno imel os prste vmes.
Dvomim, da je kriva sosedova Jožica.
Še kaj?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšno prenapetostno zaščito potrebujem za LAN?

Oddelek: Kaj kupiti
203946 (3109) meacho
»

menjava tel. kabla od omarice do modema

Oddelek: Omrežja in internet
144815 (4534) Tarzan
»

strele in izklapljanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
637006 (5189) klemenSLO
»

Skrbi me preobremenjnost el. napeljave. Nasveti dobrodosli ...

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
222714 (2210) Azrael
»

telefon in luc

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
181927 (1636) stromar

Več podobnih tem