Forum » Pomoč in nasveti » Popravilo slušalk - Jabra Evolve75
Popravilo slušalk - Jabra Evolve75
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
gkovac ::
Družba živjo
Moje (sicer vrhunske) slušalke so se pokvarile. Ko premaknem mikrofon ta ne dela več.. moram najti točno "pravo" pozicijo da mi dela.
Klical sem prodajalce Jabre in od njih dobil samo smeh in pa "lahko vam prodamo nove".
Malce sem googlal in našel tipa na YT, ki je to popravil Jabra Evolve75 Microphone repair. Predvidevam, da imam sam podoben problem, ampak niti slučajno ne grem razdirat slušalk za 230€, ker nimam ne znanja ne opreme.
Pozna kdo koga, ki bi mi lahko to popravil? Slušalke seveda dostavim (LJ in okolica) in delo pošteno plačam, seveda če bodo delale kot je treba.
Že v naprej hvala za nasvete.
lp
Moje (sicer vrhunske) slušalke so se pokvarile. Ko premaknem mikrofon ta ne dela več.. moram najti točno "pravo" pozicijo da mi dela.
Klical sem prodajalce Jabre in od njih dobil samo smeh in pa "lahko vam prodamo nove".
Malce sem googlal in našel tipa na YT, ki je to popravil Jabra Evolve75 Microphone repair. Predvidevam, da imam sam podoben problem, ampak niti slučajno ne grem razdirat slušalk za 230€, ker nimam ne znanja ne opreme.
Pozna kdo koga, ki bi mi lahko to popravil? Slušalke seveda dostavim (LJ in okolica) in delo pošteno plačam, seveda če bodo delale kot je treba.
Že v naprej hvala za nasvete.
lp
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere in-ear slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 7364 (968) | rkobarov |
» | Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36739 (11166) | dope1337 |
» | Izkušnje s trgovino Links.siOddelek: Kaj kupiti | 4210 (3539) | rdecaluc |
» | Bluetooth slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 5220 (5132) | flipflop |
» | Katera BlueTooth slušalka do 17.000 sit?Oddelek: Kaj kupiti | 1471 (1335) | Tomson |